2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eğer gelişim normal seyrediyorsa doktor çok endişelenmiyor.birde doktorum 8.haftadan sonra risk azalır dedi.artık bebek fetus oldugu için tutunması gerçekleşmiştir dedi eğer kromozomal bir sorunu yoksa düşme olasılığı çok azalır ama sıfır değildir yatcan dedi bana.ağır kaldırıp işlenmiceksin dedi.

Baş ağrımın sebebini buldum ben sanırım normalde adet dönemim bu tarihlere denk geliyor adet öncesi başım çok ağrırdı çünkü Tabi hormonların da çok etkisi var

Aa dogru benimde menstruel migrendi adet doneminde ataklar gelirdi. Acaba majezik icsem bir tane de bir sey olur mu resmen kuru ekmek yiyorum suanda bir seyler yiyebilmek icin istah filan kalmadi. Aksam da annemlere gidicez yemek icin bayadir esim sulu yemek yiyemedi

Parasetamol harici agri kesici alamazsin doktor parol filan oneriyor. Belki magnezyum olabilir o da bas agrisi azaltir ama glisinat formu olmali oksit olan form degil ya da nane yagi ile sakaklara masaj da olabilir ama bunlari mutlaka doktoruna danis.

Geçen gün bir yerde denk geldim aylık adet periyodlarına denk gelen günlerde vücut adet görüyor gibi tepkiler verebilirmiş bazı kadınlarda adet sancıları baş ağrıları olabiliyormuş

Canım benim migrenim var parol ve minoset alabilirsin bunlardan günde bir kaç tane içebilirsin. Doktorunu ara danış bence geçen gün benim migren tuttu 3 tane parol içtim mesela sadece azalttı ama değdi migren hayat kalitesini acayip düşürüyor

Doktor bana minoset içebilirsin dedi canım ama ben ilaç almadım eşim sık sık başıma masaj yaptı sağ olsun şu an daha iyiyim omuzlara doğru masaj yaptırabilirsin canım

evet canım, adetime 2 gün var çok yakın. Adet sancısından sonra kanamam oldu hem de öyle az felan da değil, hastaneye gittik hemen neyse ki bebeğin durumu iyidi kalp atışları devam ediyordu.
Adet döneminde adet olacakmış gibi ağrı yaşabilirmişiz benim de başım tuttu mesela kaç gündür adet öncesinde şiddetli baş ağrısı yaşardım

Geçen gün bir yerde denk geldim aylık adet periyodlarına denk gelen günlerde vücut adet görüyor gibi tepkiler verebilirmiş bazı kadınlarda adet sancıları baş ağrıları olabiliyormuş
Bana da bunu dün ablam söyledi bu kadar baş ağrısı yaşamamın nedeni bu olabilir adet döneminde migren atakları geçiriyordum çünkü bunu öğrenince rahatladım yine de

Ilk defa parol icmistim bugun bir tane o zaman dayanmaya calisiyim. Iyi ki soylediniz baska ilacta almiyim nane yagi yok ama kolonyayla masaj yapmaya calisiyordum bende

Evet ya gercekten cok fena, minosette var evde ama ben o zaman parola devam ediyim. Bir tane daha aliyim bakalim insallah gecer

Doktor bana minoset içebilirsin dedi canım ama ben ilaç almadım eşim sık sık başıma masaj yaptı sağ olsun şu an daha iyiyim omuzlara doğru masaj yaptırabilirsin canım

Bende kafamı sıktırıyordum iki yandan evde degil maalesef bugun ofise gitti, kendi kendime yapiyim biraz

Kızlar ben sabah kahvaltı dışında birşey yiyemiyorum bu bebeği etkileyecek diye korkuyorum Etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…