2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben sabah kahvaltı dışında birşey yiyemiyorum bu bebeği etkileyecek diye korkuyorum Etkiler mi?
Ben de korkuyordum canım yemek yiyemiyorum ama buradaki arkadaşlar bebeğin ilk 3 ay depolardan beslendiğini söyledi de içim rahatladı

Hayırlı olsun canım benimde ikinci :)

Merhaba kızlar beni mide bulantısı vurduuua, ay ne fena bişey insanı hayattan soğutuyor valla şu an daha iyiyim çok şükür ama sabah belli Bi müddet olmaya başladı

Kızlar mide bulantısı ac kalınca daha çok oluyor bu yüzden sabah daha çok bulantı olur. Benim doktorum gece uyumadan şekerli süt iç demişti gerçekten bulantiyi etkiliyor tavsiye ederim.

Kızlar size bir şey soracam idrar kaçağı gibi akıntı yaşayanınız var mı?

Kızlar mide bulantısı ac kalınca daha çok oluyor bu yüzden sabah daha çok bulantı olur. Benim doktorum gece uyumadan şekerli süt iç demişti gerçekten bulantiyi etkiliyor tavsiye ederim.
Deneyeceğim kuzu sabahta nane çayı demledim bilerek ama yok yani, süt içim Bi de gece

Bugün kontrole gittim kalp atisi vardo cok sükür. Fakat kan verdim ve cmv kizamikcik degerlerim positif cikti doktorumlangörüst kötü bise demedi ama bu kedi köpek veya kustan gelen biseymis evde kus var dedim uzaklastir dedi aksam kusu vercez ins bi sknti olmaz

allah kolaylık versin bulantı ilk hamileliğimde çok zordu şuan 5+5 im olmadı olmazda inş bugun mu başladı bulantınız
Dün başladı canım ama dün bu kadar çok sürmedi inşallah senin olmaz canım. Olmadı da iyi diyorlar bebeğin sağlıklı olduğuna işaret diyorlar ama az olsa bari

O neymiş ilk defa duydum toxoplasma gibi bisey mi bizde de kuş var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…