2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kan sulandirici aliyor musun? Belki o da yapmis olabilir. Benim kanama alanim olmadi hic ama gebeligi ogrendigimizden beri 2 kapsul sabah 2 kapsul aksam kullaniyorum bir sorun yasamadim.
Evet ecoprin kullanıyorum. Geceleri de bir kapsül progestan kullanıyorum. Zaten kan sulandırıcı dozunu arttırdıktan sonra olmaya başladı sanırım onun etkisi var

Kızlar ikili test yaptırmamaya karar verdim ne bileyim ne olursa olsun doguracağım risk filan diyerek kendime stres yapmak istemiyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Yaptırmayan yüzlerce kişi var şimdi pişman değil

Hamilelik sinir yapar sıcak Bi şeyler için

Bize doktor serbest demişti aslında ama biz de öyle haftada 1 oluyordu 1 hafta yasak koydu ama 1 hafta değil 3 ay ilişki yok bize
Duyduk canım evet korkktuuk biraz ama çok şükür

Gelişim hastanesine gidiyorum canım bol bol su iç dedi doktorda

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için dikkat edeceğiz artık inşallah tekrarı yaşanmaz

Selam kızlar nipt test -fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? biz risk almayalım ikili test yerine onu yaptıralım istiyoruz. ikili testte gereksiz yere kafa karışıklığı olabiliyormuş bizimde ilk çocuk biraz heyecanlıyız.

Arkadaslar lutfen kimse kimseyle dalga gecmesin ve hakaret etmesin ve tartismasin biz burda birbirimize destek icin variz iki mesaj arasi sacmasapan bi mesaj okuyimoruz su basit usluplardan bi uzak durup hanmulelik sinir yaparmis gibi sacmasapan laflar edip burda can sikmayin. Mecbur degiliz burda terbiyesizce konusmalari okumaya. Aksi halde sikayet edicem huzur kacirmayin.

merhaba ben henuz doktorumla konusmadim ama dusunuyorum bu testi. Hatta az once mart nisan annelerine de sordum yaptiran var mi nerde nasil oldu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…