- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.121
Allah allah canim ya fizik tedavi ile ne alakaai varki bebekler 6 aylik olsa hadi tasiyamayabilirsin anatomik agri yapar dicem ama bilemedim suan bi baska doktrlada gorussen mi acabaBen doktoru aradım fizik tedaviye yönlendiricem seni dedi ne alaka anlamadım yani
Ben daha önce kalp durması sonucu kürtaj olmuştum bana bu yüzden verdi. Aslında kalp durmasının pıhtılaşma ile alakası yoktu çünkü genetik teste gönderdik kromozom bozukluğu çıkmıştı ama doktor her ihtimale karşı verdi. ilk aylarda kan akışı çok önemliymiş direk kan yoluyla beslendiği için.Kizlar neden size kansulandirici verdiler acaba ozel bir sebebi varmi cnm
Canim uzuntunu hatirlatmak istemezdim uzgunumBen daha önce kalp durması sonucu kürtaj olmuştum bana bu yüzden verdi. Aslında kalp durmasının pıhtılaşma ile alakası yoktu çünkü genetik teste gönderdik kromozom bozukluğu çıkmıştı ama doktor her ihtimale karşı verdi. ilk aylarda kan akışı çok önemliymiş direk kan yoluyla beslendiği için.
Oldu.. tesekkurlerBakın benim bu yazımın altında şöyle yazıyor olacak " Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın " bu yazıya tıklayın, orda tarifi yazıyor.
Bu testler hakkında daha geniş bilgi sahibi olanlar yazarsa çok sevinirim. Ben doktora sordum önce yine de ikili testi yapalım diyor ben de direk nifty testi yaptırmak istiyorum ama kararsızım açıkçası. Ne olursa olsun tarama testlerinin yapılması gerektiğini düşünüyorum.merhaba ben henuz doktorumla konusmadim ama dusunuyorum bu testi. Hatta az once mart nisan annelerine de sordum yaptiran var mi nerde nasil oldu diye.
Sağol canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırızCanim uzuntunu hatirlatmak istemezdim uzgunumtedbir olsun diye kulkaniyorsun yani cok sukur suan bi problemin olmasinda mugim olan o . Allah sagsalim nasio etsin bebegini kucaginda gor insallah
Acaba bel fitigi baslangici gibi bir durum olabilir mi? Cunku bu anlattiklariniz bende de vardi. Ozellikle hareketsiz masa basi calistigim donem artmisti. Simdi de gebelik var diye rutindeki hareketler kisitlandiysa tetiklenmis olabilir miBen doktoru aradım fizik tedaviye yönlendiricem seni dedi ne alaka anlamadım yani
Hayırlı olsun canım Allahın izniyle duyarsınMerhaba hanimlar bende 5+1bugun keseyi gorebildik sadece.mayis sonu haziran basi dogum gorunuyor kısmetse.2 hafta sonra kontrolr gidecem bu sefer kalp atışını duyabilirmiyim.sizler kacinci haftada duydunuz
Merhaba hanimlar bende 5+1bugun keseyi gorebildik sadece.mayis sonu haziran basi dogum gorunuyor kısmetse.2 hafta sonra kontrolr gidecem bu sefer kalp atışını duyabilirmiyim.sizler kacinci haftada duydunuz
Merhaba hanimlar bende 5+1bugun keseyi gorebildik sadece.mayis sonu haziran basi dogum gorunuyor kısmetse.2 hafta sonra kontrolr gidecem bu sefer kalp atışını duyabilirmiyim.sizler kacinci haftada duydunuz
Bende aynı durumdayım canım bugün 6 haftalık oldu öğrendiğim günden beri geçmeyen bir bel ağrım var arada bı kasık ağrısı da oluyoCwnim bende senin gibiyim deli gibi belim agriyo egil kalk yapamiyorum daha en basindan beri boyle ve hic gecemedi yarin doktora sorucam
sadece kandan bakılıyormuş cok zor bir şey değil en azından %99 doğruluğundan bahsediliyor.merhaba ben henuz doktorumla konusmadim ama dusunuyorum bu testi. Hatta az once mart nisan annelerine de sordum yaptiran var mi nerde nasil oldu diye.
Doktoru aradım fizik tedaviye git sinir sıkışması olabilir dediAcaba bel fitigi baslangici gibi bir durum olabilir mi? Cunku bu anlattiklariniz bende de vardi. Ozellikle hareketsiz masa basi calistigim donem artmisti. Simdi de gebelik var diye rutindeki hareketler kisitlandiysa tetiklenmis olabilir mi
Pazarrtesi randevum var doktora bakalım bebekle ilgili bir problem varsa böyle ihmal yaptıysa zaten başk doktora giderim artık ama bence bebekle alakası yok bunun hemşire beni korkuttu kanamam vajinal ağrı hiçbişey yokAllah allah canim ya fizik tedavi ile ne alakaai varki bebekler 6 aylik olsa hadi tasiyamayabilirsin anatomik agri yapar dicem ama bilemedim suan bi baska doktrlada gorussen mi acaba
Ben yaptırmayı düşünüyorum bir sonraki gittiğimde doktoruma danışcam. En azından soru işaretleri kalmaz kafamda.Selam kızlar nipt test -fetal dna yaptırmayı düşünen var mı? biz risk almayalım ikili test yerine onu yaptıralım istiyoruz. ikili testte gereksiz yere kafa karışıklığı olabiliyormuş bizimde ilk çocuk biraz heyecanlıyız.
evet zor bir süreç en azından bu konuda rahatlamak lazımBen yaptırmayı düşünüyorum bir sonraki gittiğimde doktoruma danışcam. En azından soru işaretleri kalmaz kafamda.
Bende yarin bi soriyim cok agrim var hakikaten belkide haklilardir fitik fln mi oldu acaba bizde cnm bakalim doktorlar ne dicek gecmis olsun ikimizedePazarrtesi randevum var doktora bakalım bebekle ilgili bir problem varsa böyle ihmal yaptıysa zaten başk doktora giderim artık ama bence bebekle alakası yok bunun hemşire beni korkuttu kanamam vajinal ağrı hiçbişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?