2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Aynen keseyi ölçtü inanin heyecandan kac dedigini hatirlamiyorum

Ben ilk bebeğim de 6haftada alttan kese gördü bebek yoktu 8de gittim üsttwm hem kese hem bebek hem kalp atısı wardı. Corona günlerinde bence acele etmeyin 20 ekimden sonra gidin bende öyle yapacağım suan 5+2yiz
Sizede hayirli olsun saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim

Kızlar selam Fetal DNA testi konuşulmuş. Bir tek ben varım sanırım daha önce yaptıran. Güvenilirliği yüksek ve kolay bir test. Anne kanından bebeğin DNAsı bulunup bakılıyor. Bunun içinde en az 11-12. Haftalarda olmak gerekli yani ikili teste hiç gerek kalmıyor. Ve bir sürü anomaliye bakılıyor. Nifty testi Ankara genoks lab yapıyor hastanelerde daha pahalı olabilir. Ben dışarıda yaptırmıştım. Burda bi merkezde kan vermiştim o kan Ankara’ya gitmişti vs.

Herkese merhaba bugün doktora gittim yanma ile alakalı bir bulgu bulamadı enfeksiyon da yok dedi. Kum döküyor olabilirsin idrar tahlilinde çıkmayabilir dedi. Kalp atışını da karından duyduk bugün 8 haftalığım geçen hafta vajinadan duymuştuk

bende izmirdeyim doktorum yönlendirecekti bakalım cumartesi konuşacağız

Şu mesajın beni öyle bir motive etti ki Allah senden razı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına al yavrunu İçim içimi yiyor 6+2 de kalp atışı göremedim bu hafta gittiğimde tam 8 hafta olacak. Çok korkuyorum. İnşallah duyatım ben de

ayyy senden de razı olsun, inşallah hepimiz alırız ve kaybeden arkadaşlarımız da en kısa zamanda tekrar hamile kalır
sıkma canını lütfen, kim ne zaman duymuştu çok hatırlamıyorum ama benim gördüğüm burada çoğunlukla arkadaşlar o vakitlerde duydular kalp seslerini

erken duyanlar da oluyor, kim ne zaman yumurtladı ya da hangi ilişkide tuttu bilmek mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…