2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hastanede yaptırsak da sanırım onlar da genoksa gönderiyor. Bir de yurtdışına gönderilen varmış onunla ilgili kimseden bir şey öğrenemedim

Canim bu dedigin test down sendromuna felan bakiliyor sanirim. Ben hollandadayim doktor aciklamisti anne karnindan su alip bakiliyor. Ama dusuk tehlikesi yaratiyor demisti

Canim bu dedigin test down sendromuna felan bakiliyor sanirim. Ben hollandadayim doktor aciklamisti anne karnindan su alip bakiliyor. Ama dusuk tehlikesi yaratiyor demisti
Korkutmak istemem ama bir tanıdık düşük yaşamıştı binde bir ihtimal denilmişti karından sıvı alınıp düşük olması.

bu kese ne hızla büyüyor acaba? ben 5+2'de gittiğimde 8 mm dedi doktor

bu kese ne hızla büyüyor acaba? ben 5+2'de gittiğimde 8 mm dedi doktor
Ben de 5. Haftada gittiğimde 9 mm dedi kese için. 6+5 te gittiğimde kesenin ölçümünü almadı direk embriyoyu ölçtü o da 8 mm di her gün 1 mm büyüyor diye bir şey okumuştum ama gerçek mi çok emin değilim

Korkutmak istemem ama bir tanıdık düşük yaşamıştı binde bir ihtimal denilmişti karından sıvı alınıp düşük olması.
o farklı bir işlem amniyosentez bu basit bir kan alımı ile kromozonlara bakılması işlemi korkulacak riskli bir test değil.

Kızlar merhaba bugun Dr a gittim 6+2olduk dusuk tehlikesi vardı bir haftadır yatıyordum
Bugun Dr alttan muayene etti bebek olusmus canlanmıs ancak kali atkısını suan sana dınletemem bebegı yormayalım dedi
Lakin kese asagı süzulmus yuvarlak olması gerek
Dusuk tehlikesi hala devam ediyor ilaclarına devam et dedı
Kan sulandırıcı iğne kullandığımda bu yana lekelenme var normalde ilk 4hafta coraspirin kullanıyordum leke yoktu iğneye basladıgım dan bu yana pembe sarı arası leke geliyor ara ara
İğne kullananlar nasıl acaba
Haftaya tekrar cagırdı

Eklentiler

• IMG-20201001-WA0006.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 32
Canım o amniyosentez bu testlerin sonucu kötü çıkarsa amniyosentez yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…