2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bu arada hiç baktınız mi bilmiyorum son ayımız Ramazan ayı benim 40. Hafta bayrama denk geliyor zamanlı gelirler inşallah bayramda doktor bulmak sıkıntı olabilir.

Kızlar. Bugün doktora gittim. 6+1deyim. Kalp atışını duyamadık. adet günüyle uyumlu dedi. Ama ben bir gün önce yumurtlamuştım hesaplamalarıma göre. Foto atacaktım. Beceremedim.

Bu arada hiç baktınız mi bilmiyorum son ayımız Ramazan ayı benim 40. Hafta bayrama denk geliyor zamanlı gelirler inşallah bayramda doktor bulmak sıkıntı olabilir.
Diğer çocuğumda bayrama denk gelmişti ve bi şekilde bir hafta önce sezaryen ile doğum yaptım. Şimdi de ramazan bayramına denk geliyor

Her şey yolunda giderse inşallah bayramdan 4 gün önceye denk geliyor doktor konusunda sıkıntı yaşamayız inşallah

İki üç gün geç olmuş ben de haftaya gideyim diyorum ama daha belli olmaz mi acaba ya bilemedim

Diğer çocuğumda bayrama denk gelmişti ve bi şekilde bir hafta önce sezaryen ile doğum yaptım. Şimdi de ramazan bayramına denk geliyor
Ben de kara kara onu düşünüyorum benim doğum tarihi de bayramın birinci gününü gösteriyor

İnşallah duyariz görürüz canim bana da geç bi zaman dedi hemen belli olmuyormus:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…