2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yok duyamazsiniz daha erken ayniymiş tarihler neredeyse ben de geç yumurtlama olmuş ikinci ama ben de yine aynı telaş bi :) iki hafta sonra çağirdi dr ama bekler miyim bilmiyorum Hayirli olsun.

hayırlı olsun senin benım 3 düşüşüm 4 yaşında bi oğlum var şimdi ikinci de sıkıntısız bir süreç olur insallah iğne de kullanıyorum hepımız sağlıkla alalım kucaklarımıza insallah

Galiba doktor dedi kedi köpek kustan gelen bise.. bizimde kusumuz var dedi uzaklastir evet biraz daha arastirdim gecirmisim yani suan yokmus bagisiklik kazanmisim bi an cok korktum
Çok şükür ki atlamışsın canım, hayvanları bende çok seviyorum ama, bazen böyle şeyler olabiliyor işte malesef.

Kızlar. Bugün doktora gittim. 6+1deyim. Kalp atışını duyamadık. adet günüyle uyumlu dedi. Ama ben bir gün önce yumurtlamuştım hesaplamalarıma göre. Foto atacaktım. Beceremedim.
Canım cihazdandır büyük ihtimal. Genellikle 7- 8. Haftada duyanlar var. Tekrar ne zaman çağırdı?

İnşallah canim benim ki de 2016 doğumlu kızım :) inş hayirlisi ile düşük yok benim ama ilki kanama alani vardi sebepsiz coraspirin kullandim o zaman ben şimdi burada okudumda o sebep olabilirmiş sanırım iyice emin olup araştirip öyle kullanmak lazim

Çook geçmiş olsun çok üzüldüm canım rabbim tez zamanda yaralarını sarsın inşallah.. Sende Allaha emanet ol..

arkadaşlar size bir soru, pastanedeki pastaların kremasında çiğ yumurta var değil mi?
1 haftadır yeme effok yeme effok diye kendimi durduruyorum bu yüzden, acabaaa eziyet mi ediyorum kendime
Aaa bilmiyordum var mı ki yedim beeeen

Kızlar merhaba ben nefes darlığı yaşıyorum sanki ya nefesim bana yetmiyormuş gibi oluyorum. İlk gebeliğimde de olmuştu, yaşayan var mı, Hee zman olmuyor tabi ama ne bilim işte

Ben yaptirmak istiyorum canim, esim bir saglik sirketinde calisiyor sanirim biz ucretsiz gibi yaptirabiliyormusuz. Bakalim olacak mi ama olmasa da yaptirmak istiyorum bizim de ilk cocuk

Kizlar bişey sorcam şuan 6+0 Sarı akıntısı olan belinde hala ağrı olan var miiiii gecmiyo ya düşük tehlikesi fln olur diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…