- 20 Eylül 2020
- 4.029
- 4.400
- 83
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.221
Bana da oluyor ilkinde de oldu durup bi nefes aliyorum öyle konuşuyorum sıkısıyor sanki normal benceKızlar merhaba ben nefes darlığı yaşıyorum sanki ya nefesim bana yetmiyormuş gibi oluyorum. İlk gebeliğimde de olmuştu, yaşayan var mı, Hee zman olmuyor tabi ama ne bilim işte
Akinti oluyo daha açık canim tahlillerini yaptirdin mi ağri normalde bi de idrar tahlili yaptirirsinKizlar bişey sorcam şuan 6+0 Sarı akıntısı olan belinde hala ağrı olan var miiiii gecmiyo ya düşük tehlikesi fln olur diye korkuyorum
Yok canım keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi doktor haftaya gidicem ama akıntı olması acaba enfeksiyon mu var diye düşündürüyor bide geçmeyen ağrılar korkutuyorAkinti oluyo daha açık canim tahlillerini yaptirdin mi ağri normalde bi de idrar tahlili yaptirirsin
Canim benm belim artik kopuyor resmen 6+4 um ama idrar yolu enfeskiyonundan mi acaba diyede dusunmuyor degilim sende sarki akintida varsa bi ihtimal idrar testi ver derim dusukten fln korkmaKizlar bişey sorcam şuan 6+0 Sarı akıntısı olan belinde hala ağrı olan var miiiii gecmiyo ya düşük tehlikesi fln olur diye korkuyorum
Aynen canım idrar tahlili de veriyim en iyisi ztn doktor aç karnına gel demişti baska tahlillerde istiycek sanırım kalp atışını ne zmn duyarız ki acaba günler geçmiyorCanim benm belim artik kopuyor resmen 6+4 um ama idrar yolu enfeskiyonundan mi acaba diyede dusunmuyor degilim sende sarki akintida varsa bi ihtimal idrar testi ver derim dusukten fln korkma
Annem bel ağrısı olması iyi değil uzan dinlen diyince korktum işte kuzumCanim benm belim artik kopuyor resmen 6+4 um ama idrar yolu enfeskiyonundan mi acaba diyede dusunmuyor degilim sende sarki akintida varsa bi ihtimal idrar testi ver derim dusukten fln korkma
Erken git istersen canim idrar tahlili ver bi yakin yer varsa ama ağri oluyor endişe etme bol su iç akıntı da sürekli olmadiği sürece normal diye biliyorumYok canım keseyi gördük iki hafta sonra gel dedi doktor haftaya gidicem ama akıntı olması acaba enfeksiyon mu var diye düşündürüyor bide geçmeyen ağrılar korkutuyor ☹
Of ya valla benmde icime kurt dustu sag tarafima vurup duruyo sinir basti ustume yarn 11 de doktora gidicem bilmiyorum neler olcak kalp atisi duyma umidiyle gidiyoruz 6+5 olcak yarin duyulur mu bilemiyorum tabi duymasakta bebegimi o kesede goriyim yeter banaAnnem bel ağrısı olması iyi değil uzan dinlen diyince korktum işte kuzum ☹
Bel ağrısı derken nasıl bir ağrı. Benim kuyruk sokumu gibi ağrım oluyor genelde. Geçen haftaya kadar çoktu şimdi oldukça azaldıAnnem bel ağrısı olması iyi değil uzan dinlen diyince korktum işte kuzum
Benimde daha azaldi bu ağrilar ya yorulunca oluyo ya da zaman zaman bacaklarım çok ağriyo bazen dra sordum geçen ağrilari hepsine normal dedi adet olurmuşcasina ama azalma normal mikiCanim benm belim artik kopuyor resmen 6+4 um ama idrar yolu enfeskiyonundan mi acaba diyede dusunmuyor degilim sende sarki akintida varsa bi ihtimal idrar testi ver derim dusukten fln korkma
Yani peçete koyuyorum yoksa çamaşırım batar o şekilde iki üç defa degisiyorum canım ctsi gidicem böyle devam ederse ztn bol su içiyorum şişeyle geziyorumErken git istersen canim idrar tahlili ver bi yakin yer varsa ama ağri oluyor endişe etme bol su iç akıntı da sürekli olmadiği sürece normal diye biliyorum
Canım iyi düşünelim iyi olsun ama yarn doktora sorarsan buraya da yazarmisn bel ağrısı normal mi diye inşallah kalp atışını duyarsın kuzumOf ya valla benmde icime kurt dustu sag tarafima vurup duruyo sinir basti ustume yarn 11 de doktora gidicem bilmiyorum neler olcak kalp atisi duyma umidiyle gidiyoruz 6+5 olcak yarin duyulur mu bilemiyorum tabi duymasakta bebegimi o kesede goriyim yeter bana
Canım arada adet ağrısı gibi oluyo bazen sol yada sağ yanım ağrıyo kalcamdan dizime kadr vuruyor ağrısı fıtık olmus gibiyimBel ağrısı derken nasıl bir ağrı. Benim kuyruk sokumu gibi ağrım oluyor genelde. Geçen haftaya kadar çoktu şimdi oldukça azaldı
Bana progestan yazdı canım doktor ama daha bugün başlıcammDestek amaçlı coraspirin ve progestan kullanan var mi acaba
Çok sevindim canımmmmKirazHanim Senemisback bireylulmasali kızlar geldim şimdi hastaneden. Herşey yolunda çok şükür
Tüm hamişler olarak sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Canım gebelik her kadında farklı ilerleyen süreç benim annem iki ablam çok rahat geçirirmiş ben onların aksine biraz daha zorlanıyorum bulantı konusunda mesela şimdi ufak bir şeyi sorduğum zaman onlar yaşamadığı için endişe duyuyorlar doğal olarak ama unutma herkeste aynı ilerlemezAnnem bel ağrısı olması iyi değil uzan dinlen diyince korktum işte kuzum ☹
Canım 6. Haftalarda bende de akıntı oluyordu hatta ara ara yine oluyor kokusuz filansa sıkıntı yok koyu kahverengi veya kırmızıya dönmediği sürece telaşlanmaKizlar bişey sorcam şuan 6+0 Sarı akıntısı olan belinde hala ağrı olan var miiiii gecmiyo ya düşük tehlikesi fln olur diye korkuyorum
Aynen mesela kimisinin bulantısı olmaz hassasiyet olmaz normal hayatına devam eder gibi eder annem bende çok çekmiş kardeşimde hiç hissetmemiş çocuktan çocuğa bile fark ediyor. Biz çok paniğiz işte anne yüreğiCanım gebelik her kadında farklı ilerleyen süreç benim annem iki ablam çok rahat geçirirmiş ben onların aksine biraz daha zorlanıyorum bulantı konusunda mesela şimdi ufak bir şeyi sorduğum zaman onlar yaşamadığı için endişe duyuyorlar doğal olarak ama unutma herkeste aynı ilerlemez
Haklısın canım hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz inşallahCanım gebelik her kadında farklı ilerleyen süreç benim annem iki ablam çok rahat geçirirmiş ben onların aksine biraz daha zorlanıyorum bulantı konusunda mesela şimdi ufak bir şeyi sorduğum zaman onlar yaşamadığı için endişe duyuyorlar doğal olarak ama unutma herkeste aynı ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?