2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Annem hamileliklerini ve doğumlarını çok rahat geçirirmiş hamile olduğumu dahi unuturdum derdi hep dua ederdi siz de bana çekersiniz inşallah diye ablamlar ona çekti de ben daha bilmiyorum

Daha kokusunu almadan böyleyiz bide kucağımıza alsak neler yaparız acaab

Bugün arkadaşım doğum yaptı normal diye gitti hastaneye sezeryan olmuş sanırım açılma olmamış ama şu an durumu iyi çok şükür bana mesaj attı sezeryan o kadar da korkunç bir şey değil diye darısı bizlere olsun kızlarrrrr

Kızlar ben baya iştahıydım başlarda son haftalarda iştah gitti acıkmıyorum. Bugün sabah kahvaltı yaptık onun dışında başka bişe yemedim şimdi de dışardan geldik yemeği yaptık eşimle şişmesini bekliyoruz yeni yeni anca acıkıyorum

Ben de doğumhanede yatış yapıldı hasta geldi 5 dk içinde aldılar bebeği sezeryan ile bizde çok şaşırdık

Ben de aynı durumdayım canım sabah kahvaltı yaptım eşim az önce geldi beraber hafif şeyler hazırladık yedik hiç acıkmıyorum

Ay ben sezaryen istiyorum ne yalan söyleyeyim amiiin darısı bize insallahhhh doğum sonrası biraz ağrı sancı oluyor ama kısmet

Kızlar merhaba ben nefes darlığı yaşıyorum sanki ya nefesim bana yetmiyormuş gibi oluyorum. İlk gebeliğimde de olmuştu, yaşayan var mı, Hee zman olmuyor tabi ama ne bilim işte
Canım şu an fazla kan pompalanıyor kalbe bu da nefes darlığı yapıyormuş gayet normal nefes nefese kalıyorum çoğu zaman

Ay ben sezaryen istiyorum ne yalan söyleyeyim amiiin darısı bize insallahhhh doğum sonrası biraz ağrı sancı oluyor ama kısmet
Ben de sezeryan istiyorum nişanımda görümcem doğum yapmıştı tam bir hafta önce nişan akşamı baya döktürmüştü valla sanki hiç ameliyatlı değilmiş gibi demek ki o kadar da sancılı olmuyor

İyi akşamlar kizlar. Sabah bebeğimin kalbini duyarız diye gitmiştim biliyorsunuz ama benim hesabıma göre 6+2 olması gerekirken 5+1 çıktı. Yolk saç oluşmuş haftaya cuma gel de dinleyelim dedi. Birazcık hüsran oldu tabi benim için.

Benimde ilk doğumum sezaryendi. Kendime güvenim yoktu açıkçası olsaydı normali tercih ederdim. Ama sonrasında hiç ağrı acı çekmedim 2-3 günde ayaklandım. Sezaryenin bana en kötü etkisi ikinci çocuğa hamile kalamamam oldu. Doktorlar sezaryen kesi yerinde çıkıntı oluştuğunu ve bu sebeple hamile kalamadığımı düşünüyor. Tüp bebek denemek sorunda kaldım

Birde dedim ki geceden sabaha kadar iki kilo alıyorum uykumda . Epey gülüştük :))) ilk haftalar fazla hormon salgılandığı icin ödem yapması normal onların hepsi su hiç canını sıkma dedi baya ozlesmisiz doktorumla sohbet ettik bir de vitaminlerini sakın İhmal etme her gün düzenli iç dedi folik asit yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…