- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.441
Allah yardım etsin. Inşaallah zamanında ve sorunsuz, sağlıklı doğum yaparsınız.Benim ileri hafta kaybım var. Rahim anomalim de var bu yapıya göre erken dogum olma olasılığı çok yüksek. Riskli sınıftayım.
Cnm hiç anlamam ki ben6+1 haftalık. Hani kesenin konumuna göre cinsiyet tahminleri varmış ya o yüzden sordum size.
Gece gündüz hiç fark etmiyor mide bulantısı gaz hep benimle... Doğduğunda bu günleri hatırlatıcam bebesabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır içimden hep böyle sayıyorum
Canım doktora gittin mi bugün gidicektinAy canim bende ne oldu diyorum ok ok o zaman sorun yok :) biz kadinlar olarak ozellikle en cok otekilestirilenleriz. Biz birbirimize destek olcaz hic caninizi sikmayin lutfen inanin bunlardan oyle cok var ki gercekten değmez. Biz ne dersek diyelim kultur toplum ve ahlaki statulerini ne yazik ki degistiremeyiz bu kisilerin . Hep birlikteyiz sizde sayfada kalin lutfen sevgiler❤
Kanama alanınız ne durumda. İğneyi kestiniz mi gittiniz mi dr a yineBenimki muhtemelen kan sulandırıcı iğne ve ilaçtanmış, kestik bakalım, umarım çözüm olur, sağol kuzum
Ben de bugün ani hareket yaptım sağ bacağım ve belimin sağ tarafı ağrıyor bugün korktum ben de
Bugün iğnenin üzerinden bir hafta geçmişti, tekrar iğne yaptırdı doktorum bugün, düşüğü önlemek üzere yapılandan, ama kan sulandırıcı iğne ve coraspini hiç başlatmayacaklar bir daha sanırsam, yeni kanama alanı yokmuş ama mevcut alanda küçülme de yokmuş, sadece pıhtıya dönmeye başlamış bu da iyi bir şeymiş, bebek iyi amaKanama alanınız ne durumda. İğneyi kestiniz mi gittiniz mi dr a yine
Canim ya sorma yazamadim bi turlu sagol sordugun icin.Canım doktora gittin mi bugün gidicektin
Benim de sadece akıntı var şuanInsallah bir sey olmaz ya her zamanki gibi beyaz akinti geliyor sadece
Kızlar ben de kendimi yordum Bugün biraz baya ev filan temizledim yemeklerimi yaptım dinlene dinlene yaptım ama durmadım desem yeridir duş aldım duş aldıktan sonra öyle bi yorulmuşum ki bacaklarım ağrıyorBenim de sadece akıntı var şuan
Canım yalnız cinsiyet tahmini için çok erken bi hafta. Yani suan anlaşılması çok zooorrr6+1 haftalık. Hani kesenin konumuna göre cinsiyet tahminleri varmış ya o yüzden sordum size.
Insallah bir sey olmaz ya her zamanki gibi beyaz akinti geliyor sadece
Bit
Canim ya sorma yazamadim bi turlu sagol sordugun icin.
Doktor randevum iyi gecti. Bebegimin kalp atisini duydum butun gun dinleyip dinleyip agliyorum canim cok fena oldum.
Agrilari sordum canim sende agridan cekiyodun Y Yorgunnnanne agrilar olabilir dedi aka daha cok bende biraz yapisiklik ve yumurtalik kisti oldugu icin olusuyormus cnm. O yuzden net bisi diyemedi bel agrisina .
Kasimin 10 u gibi gorcekmis tekrar . Bu toxo rubella fln istedi tekrar idrar kulturu istedi enfeksiyon icin . toxoplazma testini fkn hastanede yaptirmadm devlette yaotirmayi düşünüyorum kulturu verdm bakalim enfeksiyon ne olmus.bende durumlar boyle kizlar sizede yazamadim kostur kostur annemlere geldik. Aksam bi giriyim diyodum umarim sende de hersey yolundadir cnm ❤❤
Kızlar ben de kendimi yordum Bugün biraz baya ev filan temizledim yemeklerimi yaptım dinlene dinlene yaptım ama durmadım desem yeridir duş aldım duş aldıktan sonra öyle bi yorulmuşum ki bacaklarım ağrıyorsonra vicdan azabı çekiyorum işte bişe olmaz umarım
Kuzum bi gunde butun ev temizligini bitirme lutfen dinlen bu aylar onemli cnm bnm insan yapmakta istiyor biliyorum ama bi anda bitirmeye kalkisinca cok agri oluyor bol bol dinlen vicdan azabida duyma kendini bebis icin biseyler yiyip bacaklarini uzatarak odullendirKızlar ben de kendimi yordum Bugün biraz baya ev filan temizledim yemeklerimi yaptım dinlene dinlene yaptım ama durmadım desem yeridir duş aldım duş aldıktan sonra öyle bi yorulmuşum ki bacaklarım ağrıyorsonra vicdan azabı çekiyorum işte bişe olmaz umarım
Cok sagol E effok cumo beyaz akıntı hiç bitmeyecek sanırım, hamilelik boyu iç çamaşırı değiştirme sporu yapacağız.
sıkma canını canım
oooooooyyy maşallah
çok duygulandım canıııım, hadi gözün aydııın
yorulduğun an bırak canım, doktor bana belli biraz tez canlısınız, çok ağır çekimde yaşadığınız bir hayata girdiğinizi düşünün, her işinizi yapın ama yavaaaaş yavaş demişti. o yüzden çok zor ama dediğini yapmaya çalışıyorum. yorulduğun noktada, hatta o noktaya gelmeden bırak, dinlen, sonra devam et
Şükür sağlıkla sl kucağınaBugün iğnenin üzerinden bir hafta geçmişti, tekrar iğne yaptırdı doktorum bugün, düşüğü önlemek üzere yapılandan, ama kan sulandırıcı iğne ve coraspini hiç başlatmayacaklar bir daha sanırsam, yeni kanama alanı yokmuş ama mevcut alanda küçülme de yokmuş, sadece pıhtıya dönmeye başlamış bu da iyi bir şeymiş, bebek iyi ama
Çok sağol canım maşallah kalp atışını da duymuşsun Allah kucağımıza almayı nasip etsinBit
Canim ya sorma yazamadim bi turlu sagol sordugun icin.
Doktor randevum iyi gecti. Bebegimin kalp atisini duydum butun gun dinleyip dinleyip agliyorum canim cok fena oldum.
Agrilari sordum canim sende agridan cekiyodun Y Yorgunnnanne agrilar olabilir dedi aka daha cok bende biraz yapisiklik ve yumurtalik kisti oldugu icin olusuyormus cnm. O yuzden net bisi diyemedi bel agrisina .
Kasimin 10 u gibi gorcekmis tekrar . Bu toxo rubella fln istedi tekrar idrar kulturu istedi enfeksiyon icin . toxoplazma testini fkn hastanede yaptirmadm devlette yaotirmayi düşünüyorum kulturu verdm bakalim enfeksiyon ne olmus.bende durumlar boyle kizlar sizede yazamadim kostur kostur annemlere geldik. Aksam bi giriyim diyodum umarim sende de hersey yolundadir cnm ❤❤
Bu tez canlılık beni mahvediyor yao beyaz akıntı hiç bitmeyecek sanırım, hamilelik boyu iç çamaşırı değiştirme sporu yapacağız.
sıkma canını canım
oooooooyyy maşallah
çok duygulandım canıııım, hadi gözün aydııın
yorulduğun an bırak canım, doktor bana belli biraz tez canlısınız, çok ağır çekimde yaşadığınız bir hayata girdiğinizi düşünün, her işinizi yapın ama yavaaaaş yavaş demişti. o yüzden çok zor ama dediğini yapmaya çalışıyorum. yorulduğun noktada, hatta o noktaya gelmeden bırak, dinlen, sonra devam et
Ben de hiç anlamam. Siz kesenizin şeklini erkeğe benzediğini söyleyince anlıyorsunuz zanbettim. Kusura bakmayınCnm hiç anlamam ki benanlayan varsa bende atiyim
Çok haklısınız. Benim muhabbet olsun diye. Cinsiyet hiç önemli değil benim için aslında. Bir oğlum bir kızım var. Çocujlarım Kardeş istiyordu. Çok istiyorlar hem de. Onları kıramadık eşimle. Allah herkese nasip etsin inşaallahCanım yalnız cinsiyet tahmini için çok erken bi hafta. Yani suan anlaşılması çok zooorrr
Beyaz akıntı olması rahmin genişlediği anlamına geliyormuş yani her şey yolunda demek asma yüzünüInsallah bir sey olmaz ya her zamanki gibi beyaz akinti geliyor sadece
Okumuştum kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yapanlar varmışÇok haklısınız. Benim muhabbet olsun diye. Cinsiyet hiç önemli değil benim için aslında. Bir oğlum bir kızım var. Çocujlarım Kardeş istiyordu. Çok istiyorlar hem de. Onları kıramadık eşimle. Allah herkese nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?