2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gece gündüz hiç fark etmiyor mide bulantısı gaz hep benimle... Doğduğunda bu günleri hatırlatıcam bebe sabır sabır ya sabır sabır sabır ya sabır içimden hep böyle sayıyorum
Canım doktora gittin mi bugün gidicektin

Kanama alanınız ne durumda. İğneyi kestiniz mi gittiniz mi dr a yine
Bugün iğnenin üzerinden bir hafta geçmişti, tekrar iğne yaptırdı doktorum bugün, düşüğü önlemek üzere yapılandan, ama kan sulandırıcı iğne ve coraspini hiç başlatmayacaklar bir daha sanırsam, yeni kanama alanı yokmuş ama mevcut alanda küçülme de yokmuş, sadece pıhtıya dönmeye başlamış bu da iyi bir şeymiş, bebek iyi ama

Bit
Canım doktora gittin mi bugün gidicektin
Canim ya sorma yazamadim bi turlu sagol sordugun icin.
Doktor randevum iyi gecti. Bebegimin kalp atisini duydum butun gun dinleyip dinleyip agliyorum canim cok fena oldum.
Agrilari sordum canim sende agridan cekiyodun Y Yorgunnnanne agrilar olabilir dedi aka daha cok bende biraz yapisiklik ve yumurtalik kisti oldugu icin olusuyormus cnm. O yuzden net bisi diyemedi bel agrisina .
Kasimin 10 u gibi gorcekmis tekrar . Bu toxo rubella fln istedi tekrar idrar kulturu istedi enfeksiyon icin . toxoplazma testini fkn hastanede yaptirmadm devlette yaotirmayi düşünüyorum kulturu verdm bakalim enfeksiyon ne olmus.bende durumlar boyle kizlar sizede yazamadim kostur kostur annemlere geldik. Aksam bi giriyim diyodum umarim sende de hersey yolundadir cnm

Benim de sadece akıntı var şuan
Kızlar ben de kendimi yordum Bugün biraz baya ev filan temizledim yemeklerimi yaptım dinlene dinlene yaptım ama durmadım desem yeridir duş aldım duş aldıktan sonra öyle bi yorulmuşum ki bacaklarım ağrıyor sonra vicdan azabı çekiyorum işte bişe olmaz umarım

Insallah bir sey olmaz ya her zamanki gibi beyaz akinti geliyor sadece

o beyaz akıntı hiç bitmeyecek sanırım, hamilelik boyu iç çamaşırı değiştirme sporu yapacağız.
sıkma canını canım

oooooooyyy maşallah
çok duygulandım canıııım, hadi gözün aydııın

yorulduğun an bırak canım, doktor bana belli biraz tez canlısınız, çok ağır çekimde yaşadığınız bir hayata girdiğinizi düşünün, her işinizi yapın ama yavaaaaş yavaş demişti. o yüzden çok zor ama dediğini yapmaya çalışıyorum. yorulduğun noktada, hatta o noktaya gelmeden bırak, dinlen, sonra devam et

Kuzum bi gunde butun ev temizligini bitirme lutfen dinlen bu aylar onemli cnm bnm insan yapmakta istiyor biliyorum ama bi anda bitirmeye kalkisinca cok agri oluyor bol bol dinlen vicdan azabida duyma kendini bebis icin biseyler yiyip bacaklarini uzatarak odullendir

Cok sagol E effok cum
Su akintilar illaki oluyor aman yeterki beyaz olsunlar sariya donmesinler dileyelim birde beb ozellikle acik renk camasir tercih ediyorum ki takip edebiliyim veya ped koyuyorum

Şükür sağlıkla sl kucağına peki kan sulandırıcı iğne ilaç neye dayanarak başlandı sizde

Çok sağol canım maşallah kalp atışını da duymuşsun Allah kucağımıza almayı nasip etsin bende ağrılar hala var ama bebişim iyi olsunda razıyım henüz doktora gitmedim yarn giderim belki bişey olur diye korkuyorum

Bu tez canlılık beni mahvediyor ya

Canım yalnız cinsiyet tahmini için çok erken bi hafta. Yani suan anlaşılması çok zooorrr
Çok haklısınız. Benim muhabbet olsun diye. Cinsiyet hiç önemli değil benim için aslında. Bir oğlum bir kızım var. Çocujlarım Kardeş istiyordu. Çok istiyorlar hem de. Onları kıramadık eşimle. Allah herkese nasip etsin inşaallah

Okumuştum kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yapanlar varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…