- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.461
Amin canım evlatlarını Allah esirgesin miniğini de sağlıcakla kucağına almayı nasip ettinÇok haklısınız. Benim muhabbet olsun diye. Cinsiyet hiç önemli değil benim için aslında. Bir oğlum bir kızım var. Çocujlarım Kardeş istiyordu. Çok istiyorlar hem de. Onları kıramadık eşimle. Allah herkese nasip etsin inşaallah
Calla öyle yapıyorum suan canım başlayıncaya insan bitirmeden bırakamıyor en iyisi hiç başlamamakKuzum bi gunde butun ev temizligini bitirme lutfen dinlen bu aylar onemli cnm bnm insan yapmakta istiyor biliyorum ama bi anda bitirmeye kalkisinca cok agri oluyor bol bol dinlen vicdan azabida duyma kendini bebis icin biseyler yiyip bacaklarini uzatarak odullendir
Kızlar ben de kendimi yordum Bugün biraz baya ev filan temizledim yemeklerimi yaptım dinlene dinlene yaptım ama durmadım desem yeridir duş aldım duş aldıktan sonra öyle bi yorulmuşum ki bacaklarım ağrıyorsonra vicdan azabı çekiyorum işte bişe olmaz umarım
En iyisi biz temizliği güne yayalım ama yayarsakta başka yere geçince temizlediğim yer batar offf offfAyy benimde dustan sonra agrimaya basladi ama kasiklarim ve belim, arada kasiklarima da vurmaya basladibende bugun biraz temizlik yapmistim
Benim doktorum gece uyandın aklına bişe takıldı ya da bişe oldu isterse saat gece 3 olsun isterse sabahın 5 İ olsun farketmez yaz bana ya da ara dedi ama tabi ben de mesai saatleri dışında rahatsız etmemeye çalışıyorumKızlar bir şey soracam benim doktorum muayene sırasında çok ilgili ve gerçekten kafamdaki bütün soruları sormadan cevaplıyor alanında da çok iyi ama mesela hastaneye gitmeme daha var aklıma bir şey takılıyor (gerçekten önemli olmadığı sürece rahatsız etmiyorum) ona yazıyorum hep tek kelime ve soğuk cevap yazıyor birde asla mesai saatleri içinde yazmıyorum ona sizin de doktorlarınız öyle mi?
Kız adam yoğundur ya da kısa ve öz bi adamdırKızlar bir şey soracam benim doktorum muayene sırasında çok ilgili ve gerçekten kafamdaki bütün soruları sormadan cevaplıyor alanında da çok iyi ama mesela hastaneye gitmeme daha var aklıma bir şey takılıyor (gerçekten önemli olmadığı sürece rahatsız etmiyorum) ona yazıyorum hep tek kelime ve soğuk cevap yazıyor birde asla mesai saatleri içinde yazmıyorum ona sizin de doktorlarınız öyle mi?
Yaa ne güzel doktorum aslında çok iyi ama ben fazla pimpirik ve arada da olsa yazmak rahatlamak istiyorumBenim doktorum gece uyandın aklına bişe takıldı ya da bişe oldu isterse saat gece 3 olsun isterse sabahın 5 İ olsun farketmez yaz bana ya da ara dedi ama tabi ben de mesai saatleri dışında rahatsız etmemeye çalışıyorumben de doktorumdan çok memnunum acayip ilgili bi adam zaten aynı üniversitede okumuşuz baya sohbet edcek konu bulduk çok güven verdi bana ve eşime
Tamam canım bir şey demedim yoğun çalışıyorlar hak veriyorumKız adam yoğundur ya da kısa ve öz bi adamdır
En iyisi biz temizliği güne yayalım ama yayarsakta başka yere geçince temizlediğim yer batar offf offfvalla vanım ben de baya yorgun hissediyorum kendimi korktum birazda açıkçası kendimi bu kadar yormam iyi olmadı bi daha böyle yapmıcam
Daha ilkini saymazsak iki dra gittim içime sinmedi bnm ama yine de döneceğini cvp vereceğini sanmiyorum o da iyi bişey yani cvp vermesi aslinda :) Ama bura da muayenehane şeklinde yok özel hastane var hep ilgilenme süreleri az genelde bi de yeni olunca sanirim.Kızlar bir şey soracam benim doktorum muayene sırasında çok ilgili ve gerçekten kafamdaki bütün soruları sormadan cevaplıyor alanında da çok iyi ama mesela hastaneye gitmeme daha var aklıma bir şey takılıyor (gerçekten önemli olmadığı sürece rahatsız etmiyorum) ona yazıyorum hep tek kelime ve soğuk cevap yazıyor birde asla mesai saatleri içinde yazmıyorum ona sizin de doktorlarınız öyle mi?
Valla yaa ev temizligi bizde hic bitmiyor biliyomusun esim yapio ama yinede icime sinmiyo bisiler yapasim geliyor bu seferde azar isitiyorum :)) hep bisiler yapasin geliyo temizlik yapilsa bile yapilcak bisuru detay sey cikiyo haliyle. Bu arada benim doktor bu dönem icin yuruyus verdi ama ev temzligi gibi degl duzenli hergun yürü biraz dedi siz yapiomusunuz ben hic yapmadmCalla öyle yapıyorum suan canım başlayıncaya insan bitirmeden bırakamıyor en iyisi hiç başlamamak
Yok öyle dediler die benzettim bnde. Ama doktorum bugün yapı olarak kız olabilir dedi banaBen de hiç anlamam. Siz kesenizin şeklini erkeğe benzediğini söyleyince anlıyorsunuz zanbettim. Kusura bakmayın
Ben eşimi yakalayamıyorum pek yoğun çalışıyor gelince de yemek yapıyor sağolsun temizlikte yapıyor ama içine siniyor mu diye bir sorAslinda ben esime yaptirmistim cogu seyi, sadece banyo temizligi ve toz alma islerini yaptim ama yine de demek ki ters bir hareket oldudaha dikkat edicem bende
Annem var şimdi sağolsun onun haricinde eşim yapiyor :) Haftaya ise başlayacağim için ekstra bir şey yapmiyorum yürüyüş felan çocuk yoruyor kucağima aliyorum daha :) kocaman oldu ama dışari çikiyoruz olcak olduktan sonra bakiyorum herkes ne kadar rahat hiçbişeyde olmuyor :) Yine endişeleniyorum yaa:))Valla yaa ev temizligi bizde hic bitmiyor biliyomusun esim yapio ama yinede icime sinmiyo bisiler yapasim geliyor bu seferde azar isitiyorum :)) hep bisiler yapasin geliyo temizlik yapilsa bile yapilcak bisuru detay sey cikiyo haliyle. Bu arada benim doktor bu dönem icin yuruyus verdi ama ev temzligi gibi degl duzenli hergun yürü biraz dedi siz yapiomusunuz ben hic yapmadm
Valla ben inmeye çalışıyorum aşağıya ama çok üşengeç oldum eşim izinli olduğunda bi yürüyüş yeri var arabayla oraya gidiyoruz orda ne yürürsem oValla yaa ev temizligi bizde hic bitmiyor biliyomusun esim yapio ama yinede icime sinmiyo bisiler yapasim geliyor bu seferde azar isitiyorum :)) hep bisiler yapasin geliyo temizlik yapilsa bile yapilcak bisuru detay sey cikiyo haliyle. Bu arada benim doktor bu dönem icin yuruyus verdi ama ev temzligi gibi degl duzenli hergun yürü biraz dedi siz yapiomusunuz ben hic yapmadm
Ay bilmiyorum alışma süreci illaki oluyor Allah kısmet ederse uzunca bi süre beraberiz doktorlarımızla içimizin ısınması çok önemliTamam canım bir şey demedim yoğun çalışıyorlar hak veriyorum
Ya bende ondan istiyorum hatta adı bile hazır Tatyana koycam adını insallah benim olur bir gün diyorum eşime gösteriyorum bak alanlar var vs diyorum alıcıya hayırlı olsun diyoKızlar temizlik diyince brnde bu ara temizlik robotuna raktım alanlar çok memnun sizler kullanıyor musunuz özellikle roborocks s5
Xioami alanlar oldu sanirim bu ara vacum mop pro memnunlarda arkadaşlarin hikayesinde postlarda paylamişlar dedim nasil bi indirim varsa herkes almişYa bende ondan istiyorum hatta adı bile hazır Tatyana koycam adını insallah benim olur bir gün diyorum eşime gösteriyorum bak alanlar var vs diyorum alıcıya hayırlı olsun diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?