2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar selam, bana bir gün bi yasaklama getirmiş kk, benim anladığım şu; demek ki burada herkes etnik kimlik üzerinden hakaret edebilir ve kimse o kişiye " sen bu hakareti yapamazsın" diyemez. Hayatım boyunca karşısında durduğum şeylere burası sırf hamile mekanı, bebek mekanı diye sessiz kalacak değilim, kalmayacağım, kimse kimseye "it gibi doğuruyorlar" diyemez. Her neyse buralar pek bana göre değil, zorunda kalmadıkça girmeyeceğim, tanıdığım her biriniz ayrı ayrı çok kıymetlisiniz, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı, sevgiler

Kızlar devlette takibini yaptıran var mı? Ben bundan önce özele gidiyordum ama o hastane uzak ve kalabalık olduğu için yakınımdaki bir devlet hastanesine gittim en son. Doktoru da çok sevdim. Orada devam edicem ama dokor haftaya çarşamba gel dedi, MHRS de randevu bulamıyorum. Nasıl oluyor bu işler? Gel dediğine göre randevusuz gitsem de bakar mı ki?

sana bir açıklama yapıldı mı? bir yanlış anlaşılma olabilir mi?
burada sürekli insan banlandığını görüyorum, contexte bakmadan direkt tartışma var çat ban gibi bir sistem var sanırım.
lütfen gitmeee

Ya dün yürüdüm 10 dk evi sildim yemek yaptm başka bşy yapmadım bilemiyorum ki neden oluyor
Canım her bünye her gebelik aynı olmuyor maalesef.sen kötü olanı düşünme dinlenmeye çalış uzan yat hiç kendini yorma geçer tez zamanda insallah

bu sabah bulantısız bir güne uyandım hayırdır inşallah

Şahsen ben terbiyesiz bir laf etmedim, eden arkadaşı uyardım, bu toplumda bir gün " bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" dememeyi çok acı öğrenmeyiz dilerim, çünkü bizler ses etmedikçe, ayrıştıran dili kullananların sesi daha da gürleşecek. Ve bir gün hepimiz, herhangi bir zaman diliminde "öteki" olmaya mahkum olacağız. Hamileyiz, anne olmak istiyoruz, bu forum evet bu doğrultuda kullanılmalı ancak hamile olmaktan evvel insanız, ve ben "Suriye'liler it gibi doğuruyor" diyene sessiz kalmam, kalmayacağım, ama fazla da dolaşmayacağım zaten buralarda, her neyse. Beni kastederek kurduysanız bu cümleyi istediğiniz kadar şikayet edebilirsiniz.

Bilemedim kuzum, ben üzerine düşmedim, bi açıklama da olmadı ama sanırsam polemiktenmiş, neyse, önemi yok, sağlıkla

Bilemedim kuzum, ben üzerine düşmedim, bi açıklama da olmadı ama sanırsam polemiktenmiş, neyse, önemi yok, sağlıkla
Birbirimizi çok iyi tanımıyoruz bunun etkisi de var ben de yanlişda olsa yaptiklari it köpek yakiştirmasini yapamiyorum bebeklere çocuklara onlar hiç bir şeyden haberi olmayan seçimini kendi yapamayan masum yavrular neticede gitme kal derim Ama ben de çok sık girmeyi düşünmüyorum artik. Yoğun olucam inş hepimiz güzel haberler duyariz hep mutlu oluruz

çok haklı ve yerinde bir savunmaydı. Sanırım burada tartışma olduğunda içeriğe bakılmaksızın banlıyorlar. Karşıdaki kişi bu bakış açısını alabilecek kapasitede olmadığında haliyle tartışma uzuyor. Bence sırf bu yüzden gitme. senin duruşun belki bir şeyler ifade edebilmiştir.

Canım devlete gitmiyorum ama devlette de 10 günlük kontrol süresi var. O süre içinde randevu almadan gidebilirsin.

Sen ne hakaret ettin ne terbiyesizlik. Bir haddini bilmez senin buradan soğumana neden oldu. Bence sen yine aramızda kal...

Merhaba cok yanlis anlamissiniz benim lafim size degil aksine karsinizda o laflari eden terbiyesiz ayrimci otekilestirmeyi ve hakaret etmeyi seven diger insanaydi bu konuda sonuna kadar yaninizdayim ve destegim. Hic kimse ETNİK KİMLİK uzerinden konuşamaz. Sizi sikayet eden o ayristirici konusmalari yapan insandi muhtemelen siz kutfen caninizi sikmayin bu cumleyle sadece Sureyilelere degik kopeklerede hakaret ediliyor ben cevreci vegan ve humanist bi insan olarak boyle birseyden cok rahatsiz oldum sonrasinda da siz mi o mu dedi bilmiyorum ama yok hamilelik sinir yapar falan bu ahlaksiz laflar abne olacak bir kadina hic yakismiyor. Lutfen caninizi sikmayin boyle tatsizliklar bu tarz platformlarda ne yazik ki yasaniliyor oldukca uzucu. Bu da toplumumuzun seviyesini gosteriyor

Yok yok buralardayım kuzu, ben sizi takip ederim, ihtiyacım olursa size danışırım yine, çok girersem ben birileriyle mahkemelik olurum

Bi arkadaş beni sakinleştirmek için demiş onu, aynı safta olduğumuza çok sevindim ama, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…