2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar temizlik diyince brnde bu ara temizlik robotuna raktım alanlar çok memnun sizler kullanıyor musunuz özellikle roborocks s5
Almadım ancak benim de yavaş yavaş araştırmam lazım kendi evime geçmek istiyorum artık ve orası şimdiki evime göre daha geniş.

Xioami alanlar oldu sanirim bu ara vacum mop pro memnunlarda arkadaşlarin hikayesinde postlarda paylamişlar dedim nasil bi indirim varsa herkes almiş
Bu arada instagramda bi kadın var çekilişini yapıyor hediye ediyormuş katıldım sevdenurkayaydı sanırım o gayet memnun evden cıkıyor gidiyor evi temizliyor robot

Kızlar temizlik diyince brnde bu ara temizlik robotuna raktım alanlar çok memnun sizler kullanıyor musunuz özellikle roborocks s5
Bende alacağım canım benim oğlan çok yaramaz ikinci gelince temizliğe ayıracağım vakit azalsın istiyorum. Vacuum mop pro düşünüyorum bende 3bin bandını aşamıyorum.

Endişeleniyorum ama ne fayda canım bebeğim ilgi istiyor kucak istiyor yapışık ikiz gibiyiz hep Allah'a emanet inşallah bişey olmayacaktır. Tarlada çalışıp doğuran kadınları düşünüyorum.

2.500 civarindaydi atilan modele baktiğimda bu markadan düşünürsen tabii trendyolda baktim 1800 indirimde olabilir dahi vardi ama ne kadar iş görür bilmiyorum
İş görmezse o para da boşa gider yorumlara bakıp almak en mantıklısı ama alan arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden

Endişeleniyorum ama ne fayda canım bebeğim ilgi istiyor kucak istiyor yapışık ikiz gibiyiz hep Allah'a emanet inşallah bişey olmayacaktır. Tarlada çalışıp doğuran kadınları düşünüyorum.
Allahım nasip edecekse eğer her türlü olur inşallah ben de öyle düşünüp rahat olmaya çalişiyorum küçük büyük hiç farketmiyor hep öyleler kuzucuklar :))

Allahım nasip edecekse eğer her türlü olur inşallah ben de öyle düşünüp rahat olmaya çalişiyorum küçük büyük hiç farketmiyor hep öyleler kuzucuklar :))
Hissettiler mi ne :)) hamile olduğumu ogrendigimden beri sanki o da öğrenmiş gibi göbeğimden inmiyor

Bu arada instagramda bi kadın var çekilişini yapıyor hediye ediyormuş katıldım sevdenurkayaydı sanırım o gayet memnun evden cıkıyor gidiyor evi temizliyor robot
Oda tanitma özelliği varmiş ona göre temizliyormuş dip bucak Önceden gereksiz gelirdi Yabanci dizilerde Koreliler Japon’lar hepsinde var evde. burda da rağbet artmaya başladi :)İnşallah şansına sana çikar

Roborock s5 istiyorum bende kaç zamandır takipteyim 4500₺ ye indi. Yazın alsaydım 3500₺ civarıydı. Brnim eşimde işe yaramayacağını düşünüyor. En son bilirsin dedi Kalp atışını duymadım henüz eğer duyarsam kendime hediye alıcam

Hissettiler mi ne :)) hamile olduğumu ogrendigimden beri sanki o da öğrenmiş gibi göbeğimden inmiyor
Algıları çok yüksek hissederler yanında bahsettiysen anlar bile canim bizim ki büyük anlamiş söylüyor arada ama utaniyorda çocuk yalnizliktan napsin hasret :) Senin ki sana daha çok bağli daha küçük olduğu için tabi ne güzel inşallah birlikte büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…