2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bilemedim kuzum, ben üzerine düşmedim, bi açıklama da olmadı ama sanırsam polemiktenmiş, neyse, önemi yok, sağlıkla
Tıpkı toplumdaki gibi burda da çeşit çeşit insan var. Yazımından ifadelerinden az biraz herkesin sosyolojik düzeyi kültürü belli oluyor. En güzeli muhattap almamak gerçekten. Bu arada ban olayına gelince birisi şikayet et butonuna basmıştır mune de iki kişiyi birden yasaklamıştır belki de konu dışı görmüştür. Burada senin yaşadığın kurunun yanında yaşın yanması olmuş.

Bi arkadaş beni sakinleştirmek için demiş onu, aynı safta olduğumuza çok sevindim ama, sevgiler
Ay canim bende ne oldu diyorum ok ok o zaman sorun yok :) biz kadinlar olarak ozellikle en cok otekilestirilenleriz. Biz birbirimize destek olcaz hic caninizi sikmayin lutfen inanin bunlardan oyle cok var ki gercekten değmez. Biz ne dersek diyelim kultur toplum ve ahlaki statulerini ne yazik ki degistiremeyiz bu kisilerin . Hep birlikteyiz sizde sayfada kalin lutfen sevgiler

Ay tatlıya bağlandığına sevindiiiiim :)

Şimdiii en yakın zamanda kimin doktor randevusu var? Ben bu pazartesi gideceğim, 5+2'de doktor keseyi görmüştü, pazartesi günü 6+4 olacağım çoook heyecanlıyıııım

Yazdıklarınız şikayet edildiyse eğer içeriğine bakmadan pasif hale getiriyorlar. okumuyorlar yani ne yazılmış ya da kim haklı kim haksız vs. o yüzden çokta takmamak lazım.
daha önce beni de defalarca pasife düşürdüler ve her birinde yönetimin cevabı yukarıda yazdığım şey oldu.

bu arada yazdıklarınız konusunda tamamen size katılıyorum, hiç bir millet hiç bir milleti aşağılayamaz, hiç bir insan başka bir insana böyle söylemlerde bulunmamalı. ırkçılık yapılan şey resmen.

Ben bu sabah gördüm tostosumu. Baya kollar bacaklar hareketliydi. Haftaya cuma tekrar randevum var.

Ben 8 inde gidiceemmmm bütünü saymıyorum kaldı 5 günnnn Ayrıcalıklar bulantı kusma tiksinme vs geçti bende hafifliyor sanırım maşallah

Kizlar benim de bugun belimin sol tarafi agriyor ilk defa bu kadar hissettirdi kendini. Sanirim bugun biraz yordum kendimi. Biraz endiselendim de, bir sey olsa kanama olur dimi onun disinda bir belirtisi olur mu

sizin gibiler yüzündende bu haldeyiz kafanı yorma herneyse kardeşim uzatmayı kesermisin benim derdim başımdan aşkın boş beleş bi mesele için yorma beni beni tanımıyosun etmiyosun kaç kere üstüne basa basa ironi anlamına getirmişim orda demii... işine bakarmısın lütfen uğraşacak halim yok.

Kizlar benim de bugun belimin sol tarafi agriyor ilk defa bu kadar hissettirdi kendini. Sanirim bugun biraz yordum kendimi. Biraz endiselendim de, bir sey olsa kanama olur dimi onun disinda bir belirtisi olur mu
Ben de bugün ani hareket yaptım sağ bacağım ve belimin sağ tarafı ağrıyor bugün korktum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…