- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.421
Sağol canım benim, buralardayımSen ne hakaret ettin ne terbiyesizlik. Bir haddini bilmez senin buradan soğumana neden oldu. Bence sen yine aramızda kal...
Tıpkı toplumdaki gibi burda da çeşit çeşit insan var. Yazımından ifadelerinden az biraz herkesin sosyolojik düzeyi kültürü belli oluyor. En güzeli muhattap almamak gerçekten. Bu arada ban olayına gelince birisi şikayet et butonuna basmıştır mune de iki kişiyi birden yasaklamıştır belki de konu dışı görmüştür. Burada senin yaşadığın kurunun yanında yaşın yanması olmuş.Bilemedim kuzum, ben üzerine düşmedim, bi açıklama da olmadı ama sanırsam polemiktenmiş, neyse, önemi yok, sağlıkla
Ay canim bende ne oldu diyorum ok ok o zaman sorun yok :) biz kadinlar olarak ozellikle en cok otekilestirilenleriz. Biz birbirimize destek olcaz hic caninizi sikmayin lutfen inanin bunlardan oyle cok var ki gercekten değmez. Biz ne dersek diyelim kultur toplum ve ahlaki statulerini ne yazik ki degistiremeyiz bu kisilerin . Hep birlikteyiz sizde sayfada kalin lutfen sevgilerBi arkadaş beni sakinleştirmek için demiş onu, aynı safta olduğumuza çok sevindim ama, sevgiler
Bana mı attınız görmedim cnm
Yazdıklarınız şikayet edildiyse eğer içeriğine bakmadan pasif hale getiriyorlar. okumuyorlar yani ne yazılmış ya da kim haklı kim haksız vs. o yüzden çokta takmamak lazım.Arkadaşlar selam, bana bir gün bi yasaklama getirmiş kk, benim anladığım şu; demek ki burada herkes etnik kimlik üzerinden hakaret edebilir ve kimse o kişiye " sen bu hakareti yapamazsın" diyemez. Hayatım boyunca karşısında durduğum şeylere burası sırf hamile mekanı, bebek mekanı diye sessiz kalacak değilim, kalmayacağım, kimse kimseye "it gibi doğuruyorlar" diyemez. Her neyse buralar pek bana göre değil, zorunda kalmadıkça girmeyeceğim, tanıdığım her biriniz ayrı ayrı çok kıymetlisiniz, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı, sevgiler
Ben bu sabah gördüm tostosumu. Baya kollar bacaklar hareketliydi. Haftaya cuma tekrar randevum var.Ay tatlıya bağlandığına sevindiiiiim :)
Şimdiii en yakın zamanda kimin doktor randevusu var? Ben bu pazartesi gideceğim, 5+2'de doktor keseyi görmüştü, pazartesi günü 6+4 olacağım çoook heyecanlıyıııım
Ben 8 inde gidiceemmmm bütünü saymıyorum kaldı 5 günnnnAy tatlıya bağlandığına sevindiiiiim :)
Şimdiii en yakın zamanda kimin doktor randevusu var? Ben bu pazartesi gideceğim, 5+2'de doktor keseyi görmüştü, pazartesi günü 6+4 olacağım çoook heyecanlıyıııım
Maşallah maşallahhhBen bu sabah gördüm tostosumu. Baya kollar bacaklar hareketliydi. Haftaya cuma tekrar randevum var.
Canım kaç haftalık ultrasonun bu
Kaç haftalık bu. Tam olarak neyi merak ettnz anlamadım ben
Evet benim dogum 4 mayıs görünüyor ama 32 den sonra her an tetikte olacağız biz. Nisan ortasına kalmaz gibi.Maşallah maşallahhhCanım senle yakındık sanki dimi hafta olarakkkkk
6+1 haftalık. Hani kesenin konumuna göre cinsiyet tahminleri varmış ya o yüzden sordum size.Kaç haftalık bu. Tam olarak neyi merak ettnz anlamadım ben
6+1Canım kaç haftalık ultrasonun bu
Aaa neden öyle düşünüyorsun canım?Evet benim dogum 4 mayıs görünüyor ama 32 den sonra her an tetikte olacağız biz. Nisan ortasına kalmaz gibi.
sizin gibiler yüzündende bu haldeyiz kafanı yorma herneyse kardeşim uzatmayı kesermisin benim derdim başımdan aşkın boş beleş bi mesele için yorma beni beni tanımıyosun etmiyosun kaç kere üstüne basa basa ironi anlamına getirmişim orda demii... işine bakarmısın lütfen uğraşacak halim yok.Belki yanlış anlamışımdır diye tekrar tekrar sordum, çiğ çiğ "e nolmuş" dediniz, söyleminiz ırkçı, ayrılıkçı, ötekileştiren tarzda, ben isterim ki, sizin gibilere yer yer ayar vererek bir farkındalık oluşturalım, bence bir daha böyle bir cümle kuracağınız zaman bir daha düşünürsünüz, amacıma ulaştım yani özetle, mesele siz değilsiniz, mesele sizin gibilerin bu çiğ zihniyeti, bu arada teşekkür ederim, öğretmen olmak gibi bir derdim yok.
Ben de bugün ani hareket yaptım sağ bacağım ve belimin sağ tarafı ağrıyor bugün korktum ben deKizlar benim de bugun belimin sol tarafi agriyor ilk defa bu kadar hissettirdi kendini. Sanirim bugun biraz yordum kendimi. Biraz endiselendim de, bir sey olsa kanama olur dimi onun disinda bir belirtisi olur mu
Benim ileri hafta kaybım var. Rahim anomalim de var bu yapıya göre erken dogum olma olasılığı çok yüksek. Riskli sınıftayım.Aaa neden öyle düşünüyorsun canım?
Hmm anladım canım peki gider gitmez alırlar mı? Çok bekler miyim? Çalışıyorum çünkü iş yerinden ayrılmam gerekecekCanım devlete gitmiyorum ama devlette de 10 günlük kontrol süresi var. O süre içinde randevu almadan gidebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?