- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.561
Ne bileyim ya en iyisi senin gibi kimseye söylememek en doğrusunu sen yaptınNe alaka ya benim hiç bulantım olmadıboşa evham yapma yoktur bir şey.
Canım gebeliğini söyle de, bulantım var yok ağrım var vs gibi şeyleri paylaşma naçizane. Ağzı olan konuşuyor. İçini ferah tut. Her gebelik farklı, illa bulantı olacak, akıntı olacak aşerme olacak vs diye bir şey yok. Baksana kimisi aylarca hamile olduğunu bile anlamıyor.Ne bileyim ya en iyisi senin gibi kimseye söylememek en doğrusunu sen yaptın
Ya yakın arkadaşım o da hamile ve öyle konuştuk tecrübesi birde ikinci çocuğu paylaştım öyle bi anda git deyince korktum Allahtan sizler varsınız içim rahatladı.Dediğin doğru canım her şey nasip inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziCanım gebeliğini söyle de, bulantım var yok ağrım var vs gibi şeyleri paylaşma naçizane. Ağzı olan konuşuyor. İçini ferah tut. Her gebelik farklı, illa bulantı olacak, akıntı olacak aşerme olacak vs diye bir şey yok. Baksana kimisi aylarca hamile olduğunu bile anlamıyor.Benim şükür öyle bulantım olmadı, arada hazımsızlık ve koku hassasiyetim oluyor. Ama mesela bende de ilk zamanlar lekelenme, kanama oldu. İşte herkesin farklı ilerliyor. İki günde bir her endişede kalp dinlemeye mi gideceğiz? Bugün dinledin rahatladın diyelim Allah korusun yarın başka bi şey oldu yine mi gideceksin? Bunun sonu yok ki. Sen şiddetli ağrın, kanaman, ateşlenmen vs olmadıkça kendini üzme. Nasini varsa bir şekilde doğacak zaten.
Canım bozma moralini hiç bulantı yaşamayanlar var. Örneğin benYa kızlar arkadaşımla konuştum moralimi bozdu bugün hiç bulantım olmadı yarın doktora git kalp atışını dinlesinler dedi çok korktum
Benim bulantım düne kadar yoğundu canım öyle bir anda kesilince ve arkadaşım bunları deyince sevinemedim bileCanım bozma moralini hiç bulantı yaşamayanlar var. Örneğin benben bir arkadaşımla hamileyken moralimi bozmaya çalıştı diye az görüşüyorum. Bulantıların geçti mi diye sormuştu hiç olmadı ki geçsin dedim. Öyle hamilelik mi olur sağlıksızdır o gibi saçma sapan şeyler söyledi. Bu kişi evli bile değildi o zaman. Hamileliği ben yaşıyorum yaşadığım şeyin ne olduğunu ben biliyorum diyip arayı soğuttum sonrasında. Kimseyi takmam ama böyle moral bozmaya çalışanlara çok gıcık olurum.
Mide bulantısı hormonal dalgalanma ile ilgili bir durum. Bir gün olur bir gün olmaz benim de öyle her gün aynı değil. Yine çok kaygılanıyorsan git bebeğini gör tabi rahatlarsın ama sadece bulantıyı baz alma.Ya kızlar arkadaşımla konuştum moralimi bozdu bugün hiç bulantım olmadı yarın doktora git kalp atışını dinlesinler dedi çok korktum
Mide bulantısı hormonal dalgalanma ile ilgili bir durum. Bir gün olur bir gün olmaz benim de öyle her gün aynı değil. Yine çok kaygılanıyorsan git bebeğini gör tabi rahatlarsın ama sadece bulantıyı baz alma.
Ayda bi kere temizlik için iyi oluyor ama 3 bilmem ihtiyacın doğrultusunda değişir valla ev biraz kirlensin dağılsın tepemin tası atıyor ama buna alışmalıyım sanırımBen şimdiye kadar hiç yardımcı almadım eğer anlaşabilirsem ayda 3 kez kesin alırım. Bir de robot süpürge oldu bitti:)
Benim dönem dönem işler çok yoğun olabiliyor o sürede evde hiç bir şeye dokunamadığım oluyor. Şimdiye kadar eşimle hep tamponlayabildik de bebek bu ortama pisliğe alışmasın de miAyda bi kere temizlik için iyi oluyor ama 3 bilmem ihtiyacın doğrultusunda değişir valla ev biraz kirlensin dağılsın tepemin tası atıyor ama buna alışmalıyım sanırım
Evet belirtilerin aniden kesilmesi korkutabilir ama ben etrafına bu şekilde kaygı veren insanlardan uzaklaşırım hemen. Daha epey yolumuz var bu yolda bebeğimizi görmek için kendimiz de bahaneler yaratacağız görürsünBenim bulantım düne kadar yoğundu canım öyle bir anda kesilince ve arkadaşım bunları deyince sevinemedim bile
En son salı günü gittim birkaç gün daha bekleyeyim en iyisiEvet belirtilerin aniden kesilmesi korkutabilir ama ben etrafına bu şekilde kaygı veren insanlardan uzaklaşırım hemen. Daha epey yolumuz var bu yolda bebeğimizi görmek için kendimiz de bahaneler yaratacağız görürsünoğlumda özledikçe giderdim bide kayıptan sonra olduğu için hep tetikteydim. Ben seni iyi anlıyorum görmek istiyorsan için rahatlayacaksa mutlaka git.
Canım sağlıcakla gelsin inşallah bebişin. Rabbim kucağımiza almayı nasip etsin cümlemize hayırlısıyla ❤❤Kızlar merhaba bende Mayıs annesi olacağım hayırlısıyla ♥ şuan sat'a göre 8+0 , USG ye göre 7+3. Kalp atışları 1 hafta önce duyulduama 10 gün önce bardaktan boşalır gibi kanam yaşadım, coraspin ve oksapar kulanıyordum bunları bıraktık 1 hafta kadar,kalp atışı duyunca oksapar yeniden başladık kan pıh. Var kullanmam gerekiyor.. şimdi 10 gündür lekelenmem var, USG de kanama alanım keseden 2 katı büyük gözüküyor ve düşük riskim çok fazlaymış, evde uzanıp dinleniyorum ve progestan kullanıyorum sadece iğne vermedi tedirginim sadece ilacın yeterli olduğunu düşünmüyorum. Evliliğimin 6. Yılında aşılamayla zar zor gelen miniğimi kaybetmek istemiyorum ☹
İşte bizim durumumuz şimdilik böyle,her hafta kontrole gitmem gerekşyor riskli gebelik kategorisindeyim, pztsi randevum var bakalım bebişim nasıl
Benim boştu ilki boş kese düşük yaptım 2.de kalp atımı yoktu bebek var ile yok arasındaydı anomali dedi dr. Genetik test yapamadan gebe kaldım tedbir amaçlı başladık iğne ve coraspin. Ya 2 hafta önce küçüktü alanBenimki kayıp denecek tipte değil pek, 3 kimyasal, 2 dış gebelik, sizin önceki 2 kaybınız nasıl oldu?
Kuzum o zamanlar daha zormuş gerçekten,şimdi gerçekten bakıyorlar ediyorlar ölçüp biçip tartıyorlar en uygunu neyse duruma göre o oluyor. Ben sezeryancıyım kuzu normal gelmedi benim cimcimeeeAnnem beni vakumla dogurmus, cikmamisimilk fotografim da kafam bildiginiz dim dik o kadar komik ki baya sarmislar kafami bir seylerle filan sonra duzelmis, bencede cok zor dogum. Insallah hepimiz kolayliklarla sahip oluruz, mumkunse normal dogum ile
Kuzu bende aynı çalışmalardayım kızımı sütten kesmeye karar verdim yeterince yemek yiyor maşallah, sütüm azaldı pek aramaz oldu, bugün sabahtan akşama kadar hiç emzirme dim o da çok ısrar etmedi inşallah bırakır küçük kuzumEşim iki hafta izne çıkmış nasıl sevindim anlatamam. Bu iki hafta içinde eşimin de yardımıyla yatağında uyumaya alıştırmamiz gerek. İnanılmaz düşkün bir bebek oldu. Koynundan hiç cikasi yok. Aslında içim eriyor hatta az önce biraz ağladım içim sızladı ama herkesin iyiliği için bunu ne kadar erken yaparsak o kadar iyi galiba. Sürekli karnımda kucağımda oturmak istiyor hadi şimdi neyse de karnım çıkınca nasıl olucak diye düşündükçe içim daralıyor. İki hafta zamanımız var inşallah. Bugünden itibaren eşimle yatakodasinda yaticak ben halledicem hiç üzülme dedi ya nasıl dua ettim
Kuzum o zamanlar daha zormuş gerçekten,şimdi gerçekten bakıyorlar ediyorlar ölçüp biçip tartıyorlar en uygunu neyse duruma göre o oluyor. Ben sezeryancıyım kuzu normal gelmedi benim cimcimeeebu da sezeryan olacak ama rahatım yine de çok şükür. Sağlıkla gelsinde.
Çok daha iyiyim canım, teşekkürler. Senin minnoşa da tekrar geçmiş olsunSana da çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın günün nasıl geçti
Bizimkinin uyumama sebebi ateş maalesefgün içinde de pek uyumadı, sürekli kucakta gezmek istedi
Bilgilendirme için topik adına teşekkür ederimHanımlar hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum
Dün topiğinizde yaşanan tatsız bir olay bugüne de taşınmış ve rapor edilmiş bu sebeple sizleri rahatsız ettiğim için de ayrıca özür diliyorum.
Sitede belirlenmiş kurallara göre hareket etmeliyiz, aksi yaşandığında yönetim müdahale etmekle yükümlüdür, ki bu da kurallar gereğidir.
Birçok kuralın yanısıra polemiğe girmemek de yine kurallar dahilindedir, 2 arkadaşınız polemiğe girmiş bir arkadaşınız yazdıklarını savunurken diğer arkadaşınızın zeka seviyesine, diğer arkadaşınızsa zekaya atıfta bulunan arkadaşınızın çiğliğine atıfta bulunmuş ve bu birkaç sayfa sürmüş, bu polemiktir ve banlama işlemi yapılması gerekir, kaldı ki kimse kimseye aynı zekada olmadığını veya çiğ olduğunu ima edemez.
Ortada kötü bir yorum varsa, doğru ve kurallara uygun olan yaklaşım o yorum altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmektir çünkü polemiğe girmek uyarı almanıza neden olur.
SeptemberRose, biz rapor edilmiş yorumların içeriğini okuruz, yönetim size demişse en fazla şöyle demiştir: bir işlem yapacağımızda tüm topiği okuyamayız, ki evet site genelinde 977.434 konu ve 61.244.284 mesaj varken hepsini okumak mümkün değildir, rapor edilen yorumları okur ve banlama işlemi yapılması gerekiyorsa yaparız ki zaten kurallarda rapor edilen yoruma göre uygulanır, üyenin tüm yorumları üzerinden değil.
Kaldı ki sizin aldığınız uyarılardan birine baktım, topikte aynı sayfa içerisinde yazdığınız yorumları çok iyi okumuştum, sizinle ilgisi olmayan ve 2 kişi arasında geçen bir kavgada, kavgaya dahil olan üyelerden birini alıntılayıp diğeri için sinsi demiştiniz, bir üye sizi uyarınca da ben ortaya söyledim demiştiniz, halbuki ortaya değildi lafınız.
Velhasıl yönetim işlem yapacağı yorumu okumadan hareket etmez, bu yanlış bilgilendirmeyi düzeltmek istedim.
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dilerim.
Saygılarımla.
Ben doğunca söyleyeceğim hiçbir şey alamayacaklarBugun kayinvalidem bebise ilk hediyesini almis banyo takimi❣ cok garip oldum ya zaman bir an once gecse de kavussak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?