- 22 Temmuz 2020
- 6.532
- 10.965
- 248
- 33
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.581
Ben doğunca söyleyeceğim hiçbir şey alamayacaklar
Iyi gunlerde kullansin kuzucukBugun kayinvalidem bebise ilk hediyesini almis banyo takimi❣ cok garip oldum ya zaman bir an once gecse de kavussak
Daha iyiyim çok şükür canım evet çıktım Sinan Erdoğan çok seviyorum doktorumu çok ilgili İskenderunda olan varsa kesinlikle tavsiye ederimfk99 canım nasıl oldun çıktın mı hastaneden, gelişim hastanesinden doktorun kim
Merhaba neden erken doğum yaptınız? Bende 2018 Kasım da 6 aylıkken erken doğum yapıp bebegimi kaybettim. Hiç bir sebep bulunamadı doğuma. Şimdi 9 haftalık hamileyim. Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktanİyi akşamlar herkeslere :) 2019 temmuz anneleri grubunda takilirken Mayıs da erken doğumla bebeğimi kucağıma almıştım ve şimdi yeniden hamileyim bu defa da Mayıs annesi olucam inşallah :) buraları epey özlemişim
Güle güle kullansın bebişin insallah canımmmmBugun kayinvalidem bebise ilk hediyesini almis banyo takimi❣ cok garip oldum ya zaman bir an once gecse de kavussak
Ben bu dönemde iki doktora birden gidiyorum, öyle de devam edeceğim sanırsam uzun süre,dolayısıyla 3-4 günde bir görünüyorum doktora, sancı çok nadir oluyor, belimde, daha dün doktordaydım, sıkıntı yoktu, iğne yapıldı yine de kanama olmasın diye, jıgüm yine gideceğim, yazarım size durumunu, sancıdan korkmayın ama ya, benim hamilelik boyunca hep arada oldu, doktorlar bana dedi ki düşük olursa şiddetli ağrın olur, şiddetli ağrın yoksa korkma ama ya da belki daha sık gidip içini rahatlatabilirsin, iki doktor iyi oluyor hatta, iki farklı hastaneye gidin mesela, bu aralar kontrol sıklığı bizi ferahtalan yegâne şey maalesef, ama inan benim kanama alanım koskocaman.Benim boştu ilki boş kese düşük yaptım 2.de kalp atımı yoktu bebek var ile yok arasındaydı anomali dedi dr. Genetik test yapamadan gebe kaldım tedbir amaçlı başladık iğne ve coraspin. Ya 2 hafta önce küçüktü alan
Büyümüş baya bugün gösterdi ultrason da işte yüzde 30/40 risk dedi. Haftaya gel dedi. 2 gündür sancım var. Bebek gelişiminde sıkıntı yok. Sizin nasıl şuan peki gittiniz mi dr a
Ilk cocugumda benimde öyle oldu annemler yatak odası takımı aldı necresimine kadar kaynanamlar kıyafetlerini aldı doğum masrafının iki taraf birden karşıladı falan bize bir şey kalmamıştıHaha bizim bebek cok masrafsiz olacak sanirim annemler de bebek odasini alicaklarmispek bir sey kalmadi bir bebek arabasi, bir de kiyafetleri
Benimkinde de neden yoktu canım. Çok üzüldüm kaybın için aynısı olmayacak aklina bile getirme.Merhaba neden erken doğum yaptınız? Bende 2018 Kasım da 6 aylıkken erken doğum yapıp bebegimi kaybettim. Hiç bir sebep bulunamadı doğuma. Şimdi 9 haftalık hamileyim. Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan
Ilk cocugumda benimde öyle oldu annemler yatak odası takımı aldı necresimine kadar kaynanamlar kıyafetlerini aldı doğum masrafının iki taraf birden karşıladı falan bize bir şey kalmamıştı
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Erken doğum sebebi neydi rahim ağzı yetmezliği mi yoksa bebeğin suyu mu erken geldi? Durumunuz riskli gebelik sınıfına giriyor lütfen sürecinizi bir perinatologla yönetin.Merhaba neden erken doğum yaptınız? Bende 2018 Kasım da 6 aylıkken erken doğum yapıp bebegimi kaybettim. Hiç bir sebep bulunamadı doğuma. Şimdi 9 haftalık hamileyim. Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan
Amin amin inşallah daha kimseye söylemedim bakalım bunu nasıl karşılayacaklar ama bu sefer bize daha çok bırakırlar diye düşünüyorum çünkü ilki başka olurBoyle cook guzel oluyormus yaiyi ki varlar Allah basimizdan eksik etmesin ❣
Öncelikle çok teşekkür ederimBen bu dönemde iki doktora birden gidiyorum, öyle de devam edeceğim sanırsam uzun süre,dolayısıyla 3-4 günde bir görünüyorum doktora, sancı çok nadir oluyor, belimde, daha dün doktordaydım, sıkıntı yoktu, iğne yapıldı yine de kanama olmasın diye, jıgüm yine gideceğim, yazarım size durumunu, sancıdan korkmayın ama ya, benim hamilelik boyunca hep arada oldu, doktorlar bana dedi ki düşük olursa şiddetli ağrın olur, şiddetli ağrın yoksa korkma ama ya da belki daha sık gidip içini rahatlatabilirsin, iki doktor iyi oluyor hatta, iki farklı hastaneye gidin mesela, bu aralar kontrol sıklığı bizi ferahtalan yegâne şey maalesef, ama inan benim kanama alanım koskocaman.
Bir de genetik tarama hamilelikte de yapılabiliyor, onu yaptırabilirsiniz, ayrıca bir de antifaktör testi varmış, çok ayrıntılı bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğnenin fazla mı az mı geldiğini anlamakta yardımcıymış, bi onu da danışın bence, bebel iyiysw karalar bağlamayın hiç, biraz teslim olmakta buldum ben huzuru, başka türlü kafayı sıyıracağım, bende tek çözüm iğne ve coraspini kesmekte buldular, şimdilik işe de yaramış gibi görünüyor, inşallah öyledir, bence bunları bi danışın, dilerim sağlıkla alırız kucaklarımıza
Ben bu dönemde iki doktora birden gidiyorum, öyle de devam edeceğim sanırsam uzun süre,dolayısıyla 3-4 günde bir görünüyorum doktora, sancı çok nadir oluyor, belimde, daha dün doktordaydım, sıkıntı yoktu, iğne yapıldı yine de kanama olmasın diye, jıgüm yine gideceğim, yazarım size durumunu, sancıdan korkmayın ama ya, benim hamilelik boyunca hep arada oldu, doktorlar bana dedi ki düşük olursa şiddetli ağrın olur, şiddetli ağrın yoksa korkma ama ya da belki daha sık gidip içini rahatlatabilirsin, iki doktor iyi oluyor hatta, iki farklı hastaneye gidin mesela, bu aralar kontrol sıklığı bizi ferahtalan yegâne şey maalesef, ama inan benim kanama alanım koskocaman.
Bir de genetik tarama hamilelikte de yapılabiliyor, onu yaptırabilirsiniz, ayrıca bir de antifaktör testi varmış, çok ayrıntılı bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğnenin fazla mı az mı geldiğini anlamakta yardımcıymış, bi onu da danışın bence, bebel iyiysw karalar bağlamayın hiç, biraz teslim olmakta buldum ben huzuru, başka türlü kafayı sıyıracağım, bende tek çözüm iğne ve coraspini kesmekte buldular, şimdilik işe de yaramış gibi görünüyor, inşallah öyledir, bence bunları bi danışın, dilerim sağlıkla alırız kucaklarımıza
Amin amin inşallah daha kimseye söylemedim bakalım bunu nasıl karşılayacaklar ama bu sefer bize daha çok bırakırlar diye düşünüyorum çünkü ilki başka olur
İçine nane ve biraz limon koyabilirsin. Beni çok rahatlatırdi. O suyun kokusu daha ferah gelir öyle yaparsan.Günaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
Canım limon sık yada ince dilimle içine at ben öyle içebiliyorum sadece birde az az iç birden içince de mide çok bulanıyorGünaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
Benim 1.5 litrelik su şişem hep yanımda oluyor. Her tuvalete gidişim su içmem İçin bir alarm aslında. Gerçi benim hiç bir zaman su içmem sorun olmadı severim ben suyu.Günaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?