- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.521
Hissettiler mi ne :)) hamile olduğumu ogrendigimden beri sanki o da öğrenmiş gibi göbeğimden inmiyor
Algıları çok yüksek hissederler yanında bahsettiysen anlar bile canim bizim ki büyük anlamiş söylüyor arada ama utaniyorda çocuk yalnizliktan napsin hasret :) Senin ki sana daha çok bağli daha küçük olduğu için tabi ne güzel inşallah birlikte büyürler
3 genim heterozigot çıkmıştı, ama onlar anneyi bağlayan genlermiş, bebeğe faydası yokmuş o genlerin heterozigotluğunda kullanılan iğnenin, ki bende tam tersi zararı olmuş maalesef, hepimiz sağlıkla alalım inşallahŞükür sağlıkla sl kucağınapeki kan sulandırıcı iğne ilaç neye dayanarak başlandı sizde
Kayıplarınız varmıydı peki3 genim heterozigot çıkmıştı, ama onlar anneyi bağlayan genlermiş, bebeğe faydası yokmuş o genlerin heterozigotluğunda kullanılan iğnenin, ki bende tam tersi zararı olmuş maalesef, hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Ben şimdi okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, ama benimki kadar büyük değildir herhalde, çünkü benimki keseyi çevrelemiş, tek yerden tutuyor neredeyse, sizin öyle değilse, sadece büyük bi kanama alanıysa daha, yani çevrelemiyorsa hiç streslenmeyin bence, zaten kanama da yok ne güzel, rapor al, yat, evde zaman geçir, dinlen , hiçbir şey olmaz inşallahKanama alanınız ne durumda. İğneyi kestiniz mi gittiniz mi dr a yine
Benimki kayıp denecek tipte değil pek, 3 kimyasal, 2 dış gebelik, sizin önceki 2 kaybınız nasıl oldu?Kayıplarınız varmıydı peki
Benim eşim de güzel cam siliyor maşallahaynen erkek gücüyle bizimki bir olmuyor ah ah ben her ikisinden de çok çok uzaktayım kendi başımıza kaldık burda
Canim merhaba tekrardan benimde mthfr 677t heterozigot cikmisti gecen sene tupbebek basarisizligimzda arastirirken ogrenmistik. Bugun doktora sordum kesinlkle igneye fln gerek yok dedi. Dun acikcasi bu konuyu cok dusunuyordum allah korusun pihti falan olmasin diye. Doktorun aciklamaso faktor v ile faktor ii mutasyon olunca kullanmak dogrudur dedi tasiyici olmak sanirim ckk birsey ifade etmiyor3 genim heterozigot çıkmıştı, ama onlar anneyi bağlayan genlermiş, bebeğe faydası yokmuş o genlerin heterozigotluğunda kullanılan iğnenin, ki bende tam tersi zararı olmuş maalesef, hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Bizim ki tombiş olsa yandik zaten :) kizim biraz yaramaz resmen küçük ergen oldu :)) geçmiş olsun canim dikkat edin hemen atlatirsiniz inşallah anne baba daha çok üzülüyor hasta olduklarinda.Benim kızım da bu aralar sürekli kucakta olmak istiyor, allahtan zayıf da idare ediyoruz :) tombiş bişey olsaydı kol bel dayanmazdı
Bugün de ateşten keyfi yoktu, hep kucak istedi kanguruda gezdirdim evin içinde.
Bence hissediyorlar ya çok küçük ama yine de hamile kaldıktan sonra sanki daha düşkün oldu bana, aşk yaşıyoruz her gün
Ben dysondan sonra diğerleri süpürmüyormuş dedim çok iyi ben de not alayim aklimda bulunsun teşekkürler canimBenimki de animal pro olanı evde kedim de var onun yeri ayrı benim için ama mesela robotu her gün çalıştırıyorum. bir kere denemek için robotun arkasından dyson ile süpürdüm haznesi tertemizdi robot tek bi tüy, toz, saç teli bırakmamışYani gerçekten gereksiz bi masraf değil aslında.
Ben de uzaktakin eşim hep yardimcim sadece annem geliyor sağolsun kadin ilkinden sonra yoruldu artik :) Kreş bakiyoruz yeni taşindik annem de gitmeyi düşünüyor inş her şey güzel olur canim :)Benim eşim de güzel cam siliyor maşallahaynen erkek gücüyle bizimki bir olmuyor ah ah ben her ikisinden de çok çok uzaktayım kendi başımıza kaldık burda
Bizde de pek halsizlik huzursuzluk olmadı ama gün boyu hiç uyumadı diyebilirim.Benim de en panik olduğum şey ateş. hemen ilaç vermemek te iyi Ama 38,2 38.3 gibi görünce veriyorum ben artık çünkü birden yükselince psnik oluyorum. Benim kızımda ateşleniyordu ardından bişey de çıkmıyordu nezle grip gibi bazen oluyor öyle çok geçmiş olsun
Sana da çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın günün nasıl geçtiDünkü dolunay maalesef herkesi çok etkiledi, kızınızı da etkilemiş olmalı, uyumamış olması kesin ondandır. geçmiş olsun
Ben de çok huzursuz uyudum ve sabah müthiş bi baş ağrısıyla uyandım, hala ağrıyor, 1,5 lt falan su içtim ama bana mısın demiyor, aksi gibi işlerim de çok yoğun. şu an evde olup dinlenmek için neler vermezdim.
Sağol canım teşekkür ederimBizim ki tombiş olsa yandik zaten :) kizim biraz yaramaz resmen küçük ergen oldu :)) geçmiş olsun canim dikkat edin hemen atlatirsiniz inşallah anne baba daha çok üzülüyor hasta olduklarinda.
Yazdıklarınız şikayet edildiyse eğer içeriğine bakmadan pasif hale getiriyorlar. okumuyorlar yani ne yazılmış ya da kim haklı kim haksız vs. o yüzden çokta takmamak lazım.
daha önce beni de defalarca pasife düşürdüler ve her birinde yönetimin cevabı yukarıda yazdığım şey oldu.
Dönüşümlü ateş düşürücü ver istersen düşer keyfi yerindeyse merak etme havalardandir bizim ki de oldu ben calpol soğuk alginliği için şurup kullandik dr gerek kalmadi inş öyle olur canim bol sıvı alsin içerse ihlamur toparlar geçemezse o zaman gidersinizSağol canım teşekkür ederim ❣
Gerçekten biz daha çok üzülüyoruz ya kendi yine biraz oynadı zıpladı evin içinde ama pek iştahı yoktu uyumadı da, ateş de devam ediyor içim daralıyor valla.
Hastaneye gitmeye de korkuyorum şu zamanda, hem de benim kızımdan çok zor kan alınıyor çok ağlıyor yavrum
Ben şimdiye kadar hiç yardımcı almadım eğer anlaşabilirsem ayda 3 kez kesin alırım. Bir de robot süpürge oldu bitti:)Kız ben de ilk evlendim taşıncaz diye 1+1 evde oturduk ev küçük olunca heryer her gün kirleniyor sonra buraya taşındık burası çok büyük geldi temizlik yine devamayda bir defa düzenli gelen biri olunca çok iyi oluyor abla geliyor bitane sağolsun detay yapıyor en azından benim işim hafifliyor sende öyle yaparsın olmadı canım
Mthfr 677 toplumun yarısında var zaten mutasyon olarak değil polimorfizm olarak geçer. Pıhtılaşmadan ziyade bu gen bölgesi folik asit metabolizması ile ilgili. Bunun için de yüksek doz folik asit kullanmak gerekli veya aktif form folik asit.Canim merhaba tekrardan benimde mthfr 677t heterozigot cikmisti gecen sene tupbebek basarisizligimzda arastirirken ogrenmistik. Bugun doktora sordum kesinlkle igneye fln gerek yok dedi. Dun acikcasi bu konuyu cok dusunuyordum allah korusun pihti falan olmasin diye. Doktorun aciklamaso faktor v ile faktor ii mutasyon olunca kullanmak dogrudur dedi tasiyici olmak sanirim ckk birsey ifade etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?