2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hissettiler mi ne :)) hamile olduğumu ogrendigimden beri sanki o da öğrenmiş gibi göbeğimden inmiyor

Benim kızım da bu aralar sürekli kucakta olmak istiyor, allahtan zayıf da idare ediyoruz :) tombiş bişey olsaydı kol bel dayanmazdı
Bugün de ateşten keyfi yoktu, hep kucak istedi kanguruda gezdirdim evin içinde.
Bence hissediyorlar ya çok küçük ama yine de hamile kaldıktan sonra sanki daha düşkün oldu bana, aşk yaşıyoruz her gün

Kızlar temizlikle ilgili şunu söyleyim, hiçbir şey sizden ve bebeğinizden kıymetli değil, lütfen kendinizi yormayın yavaş yavaş olduğu kadar yapın.
Hem zaten bebekten sonra isteseniz de her şeyi aynı günde bitiremezsiniz, o yüzden şimdiden alıştırma olur yavaş yavaş yapın
Kızım bebekken iyi kötü yetiştiriyordum işleri ama büyüdükçe daha zor olmaya başladı, önceden çok takıyordum ama sonra baktım kızımın yüzündeki gülümsemesi benle oynarken mutluluğu her şeye değer.
Eşim de sağolsun temizlik yemek düzen vs bu tarz konularda asla takıntılı değil, siz kendinize iyi bakın yeter der, birlikte olduğu kadar yaparız işleri.
Bebişlerimiz minik yavrularımız her şeyden daha kıymetli

Şükür sağlıkla sl kucağına peki kan sulandırıcı iğne ilaç neye dayanarak başlandı sizde
3 genim heterozigot çıkmıştı, ama onlar anneyi bağlayan genlermiş, bebeğe faydası yokmuş o genlerin heterozigotluğunda kullanılan iğnenin, ki bende tam tersi zararı olmuş maalesef, hepimiz sağlıkla alalım inşallah

Kayıplarınız varmıydı peki

Kanama alanınız ne durumda. İğneyi kestiniz mi gittiniz mi dr a yine
Ben şimdi okudum yazdıklarını, çok geçmiş olsun, ama benimki kadar büyük değildir herhalde, çünkü benimki keseyi çevrelemiş, tek yerden tutuyor neredeyse, sizin öyle değilse, sadece büyük bi kanama alanıysa daha, yani çevrelemiyorsa hiç streslenmeyin bence, zaten kanama da yok ne güzel, rapor al, yat, evde zaman geçir, dinlen , hiçbir şey olmaz inşallah

Canim merhaba tekrardan benimde mthfr 677t heterozigot cikmisti gecen sene tupbebek basarisizligimzda arastirirken ogrenmistik. Bugun doktora sordum kesinlkle igneye fln gerek yok dedi. Dun acikcasi bu konuyu cok dusunuyordum allah korusun pihti falan olmasin diye. Doktorun aciklamaso faktor v ile faktor ii mutasyon olunca kullanmak dogrudur dedi tasiyici olmak sanirim ckk birsey ifade etmiyor

Bizim ki tombiş olsa yandik zaten :) kizim biraz yaramaz resmen küçük ergen oldu :)) geçmiş olsun canim dikkat edin hemen atlatirsiniz inşallah anne baba daha çok üzülüyor hasta olduklarinda.

Ben dysondan sonra diğerleri süpürmüyormuş dedim çok iyi ben de not alayim aklimda bulunsun teşekkürler canim

Benim eşim de güzel cam siliyor maşallah aynen erkek gücüyle bizimki bir olmuyor ah ah ben her ikisinden de çok çok uzaktayım kendi başımıza kaldık burda
Ben de uzaktakin eşim hep yardimcim sadece annem geliyor sağolsun kadin ilkinden sonra yoruldu artik :) Kreş bakiyoruz yeni taşindik annem de gitmeyi düşünüyor inş her şey güzel olur canim :)

Bizde de pek halsizlik huzursuzluk olmadı ama gün boyu hiç uyumadı diyebilirim.
Sanırım dişler zorluyor, bulduğunu ağzına alıyor yavrum kumandayı bile kemirmeye çalışıyordu
Ateşi de maalesef pek düşmedi, alnından 37, boynu ve koltuk altı 37.7 civarı çıkıyor.
İnşallah sadece tek sebep diştir

Sana da çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın günün nasıl geçti
Bizimkinin uyumama sebebi ateş maalesef gün içinde de pek uyumadı, sürekli kucakta gezmek istedi

Bizim ki tombiş olsa yandik zaten :) kizim biraz yaramaz resmen küçük ergen oldu :)) geçmiş olsun canim dikkat edin hemen atlatirsiniz inşallah anne baba daha çok üzülüyor hasta olduklarinda.
Sağol canım teşekkür ederim
Gerçekten biz daha çok üzülüyoruz ya kendi yine biraz oynadı zıpladı evin içinde ama pek iştahı yoktu uyumadı da, ateş de devam ediyor içim daralıyor valla.
Hastaneye gitmeye de korkuyorum şu zamanda, hem de benim kızımdan çok zor kan alınıyor çok ağlıyor yavrum

Hanımlar hepinize sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum

Dün topiğinizde yaşanan tatsız bir olay bugüne de taşınmış ve rapor edilmiş bu sebeple sizleri rahatsız ettiğim için de ayrıca özür diliyorum.

Sitede belirlenmiş kurallara göre hareket etmeliyiz, aksi yaşandığında yönetim müdahale etmekle yükümlüdür, ki bu da kurallar gereğidir.

Birçok kuralın yanısıra polemiğe girmemek de yine kurallar dahilindedir, 2 arkadaşınız polemiğe girmiş bir arkadaşınız yazdıklarını savunurken diğer arkadaşınızın zeka seviyesine, diğer arkadaşınızsa zekaya atıfta bulunan arkadaşınızın çiğliğine atıfta bulunmuş ve bu birkaç sayfa sürmüş, bu polemiktir ve banlama işlemi yapılması gerekir, kaldı ki kimse kimseye aynı zekada olmadığını veya çiğ olduğunu ima edemez.
Ortada kötü bir yorum varsa, doğru ve kurallara uygun olan yaklaşım o yorum altındaki şikayet et butonuna basarak bildirmektir çünkü polemiğe girmek uyarı almanıza neden olur.

SeptemberRose, biz rapor edilmiş yorumların içeriğini okuruz, yönetim size demişse en fazla şöyle demiştir: bir işlem yapacağımızda tüm topiği okuyamayız, ki evet site genelinde 977.434 konu ve 61.244.284 mesaj varken hepsini okumak mümkün değildir, rapor edilen yorumları okur ve banlama işlemi yapılması gerekiyorsa yaparız ki zaten kurallarda rapor edilen yoruma göre uygulanır, üyenin tüm yorumları üzerinden değil.

Kaldı ki sizin aldığınız uyarılardan birine baktım, topikte aynı sayfa içerisinde yazdığınız yorumları çok iyi okumuştum, sizinle ilgisi olmayan ve 2 kişi arasında geçen bir kavgada, kavgaya dahil olan üyelerden birini alıntılayıp diğeri için sinsi demiştiniz, bir üye sizi uyarınca da ben ortaya söyledim demiştiniz, halbuki ortaya değildi lafınız.
Velhasıl yönetim işlem yapacağı yorumu okumadan hareket etmez, bu yanlış bilgilendirmeyi düzeltmek istedim.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dilerim.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Dönüşümlü ateş düşürücü ver istersen düşer keyfi yerindeyse merak etme havalardandir bizim ki de oldu ben calpol soğuk alginliği için şurup kullandik dr gerek kalmadi inş öyle olur canim bol sıvı alsin içerse ihlamur toparlar geçemezse o zaman gidersiniz

Ben şimdiye kadar hiç yardımcı almadım eğer anlaşabilirsem ayda 3 kez kesin alırım. Bir de robot süpürge oldu bitti:)

Mthfr 677 toplumun yarısında var zaten mutasyon olarak değil polimorfizm olarak geçer. Pıhtılaşmadan ziyade bu gen bölgesi folik asit metabolizması ile ilgili. Bunun için de yüksek doz folik asit kullanmak gerekli veya aktif form folik asit.

Kızlar ben salı günü doktora gitmiştim bir dahaki randevum 23 ekim ama eşim benimle bir türlü gelememişti işleri çok yoğundu şimdi haftaya beraber gidelim hem senin kontrolün olur hem de ben de kalp atışını duyarım inşallah diyor zaten tahlil de yaptırmıştım onları da gösteririm diye düşündüm haftaya salı Çarşamba gitsem nasıl olur sizce bu kadar sık ultrasona girmek doğru olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…