- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.541
Robot süpürge aldan bence yardımcıya gerek kalmaz. Belki cam Dolap silmek için alsan yeterBen şimdiye kadar hiç yardımcı almadım eğer anlaşabilirsem ayda 3 kez kesin alırım. Bir de robot süpürge oldu bitti:)
Metafoline folate kullaniyorum ben bunun icin folic acid degil folat alimi onemliymis biraz arastirmistim bu güzel bilgiler icinde tesekkurederimMthfr 677 toplumun yarısında var zaten mutasyon olarak değil polimorfizm olarak geçer. Pıhtılaşmadan ziyade bu gen bölgesi folik asit metabolizması ile ilgili. Bunun için de yüksek doz folik asit kullanmak gerekli veya aktif form folik asit.
Ben de haftaya carsamaba gideyim diye düşünüyorum iki kere kese için girdim cumartesi çarşamba daha dr bile belirlemedim içime sinmedi işe başlamadan önce bi daha gideyim dedim bi yandan da geç yumurtlama olunca beklesem daha belli olmaz diye düşündüm ama iki hafta sonrasi çok geç dediği tarihKızlar ben salı günü doktora gitmiştim bir dahaki randevum 23 ekim ama eşim benimle bir türlü gelememişti işleri çok yoğundu şimdi haftaya beraber gidelim hem senin kontrolün olur hem de ben de kalp atışını duyarım inşallah diyor zaten tahlil de yaptırmıştım onları da gösteririm diye düşündüm haftaya salı Çarşamba gitsem nasıl olur sizce bu kadar sık ultrasona girmek doğru olur mu?
Bizim ki biraz tosun dediğin gibi ne kol ne derman kalmiyor:)) geçmiş olsun canım dis ateşi dimi patladı mi köpek dişi yakın mı patlaması ?Benim kızım da bu aralar sürekli kucakta olmak istiyor, allahtan zayıf da idare ediyoruz :) tombiş bişey olsaydı kol bel dayanmazdı
Bugün de ateşten keyfi yoktu, hep kucak istedi kanguruda gezdirdim evin içinde.
Bence hissediyorlar ya çok küçük ama yine de hamile kaldıktan sonra sanki daha düşkün oldu bana, aşk yaşıyoruz her gün
Yani bi zararı olmaz değil mi bize sık ultrason?Ben de haftaya carsamaba gideyim diye düşünüyorum iki kere kese için girdim cumartesi çarşamba daha dr bile belirlemedim içime sinmedi işe başlamadan önce bi daha gideyim dedim bi yandan da geç yumurtlama olunca beklesem daha belli olmaz diye düşündüm ama iki hafta sonrasi çok geç dediği tarih
Büyüdükçe daha çok anlar zaten canim merak etme hiç belli olmuyor kolay alışıveriyolar hiç olmadi kendi yatağini odana alirsin orada uyur benim kızım uzun süre öyle park yatakta uyudu küçükten alişirsa iyi :)Eşim iki hafta izne çıkmış nasıl sevindim anlatamam. Bu iki hafta içinde eşimin de yardımıyla yatağında uyumaya alıştırmamiz gerek. İnanılmaz düşkün bir bebek oldu. Koynundan hiç cikasi yok. Aslında içim eriyor hatta az önce biraz ağladım içim sızladı ama herkesin iyiliği için bunu ne kadar erken yaparsak o kadar iyi galiba. Sürekli karnımda kucağımda oturmak istiyor hadi şimdi neyse de karnım çıkınca nasıl olucak diye düşündükçe içim daralıyor. İki hafta zamanımız var inşallah. Bugünden itibaren eşimle yatakodasinda yaticak ben halledicem hiç üzülme dedi ya nasıl dua ettim
Aslında ben buradaki arkadaşlardan duymuştum, iki heterozigot olunca ilaç gerekliymiş diye ama bana da aynen sana dedikleri gibi 3 doktor da gerek yok dedi ama ben ısrarcı oldum, bebeğe zararı olmayacaksa yine de kullanmak istiyorum diye ama pişman oldum maalesef, çünkü kanamaya onlar neden olmuş gibi görünüyor, sana da doktorların öyle dediyse, gönlün ferah şekilde kullanma bence, artık ben de öyle yapacağım, ama bana varis çorabı önerdiler, hiç araştırmadım da henüz ama alacağım, istersen sen de bunu bi danış, önerirler belkiCanim merhaba tekrardan benimde mthfr 677t heterozigot cikmisti gecen sene tupbebek basarisizligimzda arastirirken ogrenmistik. Bugun doktora sordum kesinlkle igneye fln gerek yok dedi. Dun acikcasi bu konuyu cok dusunuyordum allah korusun pihti falan olmasin diye. Doktorun aciklamaso faktor v ile faktor ii mutasyon olunca kullanmak dogrudur dedi tasiyici olmak sanirim ckk birsey ifade etmiyor
Ayy inşallah canım inşallah onu sevmediğimi düşünmez etkilenmez bir an evvel alistiririz. Babası uyuttugunda yatağında çok kolay uyuyor ama ben varken uyumuyor kucağıma gelmek istiyor :)Büyüdükçe daha çok anlar zaten canim merak etme hiç belli olmuyor kolay alışıveriyolar hiç olmadi kendi yatağini odana alirsin orada uyur benim kızım uzun süre öyle park yatakta uyudu küçükten alişirsa iyi :)
Ya ben diğer hamileliğimde çok pinpirikliydim riskimde olunca sık gittim vajinal usg de sık baktilar bir zararini duymadim görmedim de ses dalgalari sonuçtaYani bi zararı olmaz değil mi bize sık ultrason?
Evet ben aldım robot süpürgeden. Hatta öyle aklımdaydı indirim bekliyordum 3000 e düştü aldım süpürge geldi hamile olduğumu öğrendimKızlar temizlik diyince brnde bu ara temizlik robotuna raktım alanlar çok memnun sizler kullanıyor musunuz özellikle roborocks s5
Evet bendeki bu model ve çok memnunumXioami alanlar oldu sanirim bu ara vacum mop pro memnunlarda arkadaşlarin hikayesinde postlarda paylamişlar dedim nasil bi indirim varsa herkes almiş
Yok düşünmez canim sana naz yapiyodur şimdi ilerde daha zor olurdu babayla uyuyorsa alişir hemen :)Ayy inşallah canım inşallah onu sevmediğimi düşünmez etkilenmez bir an evvel alistiririz. Babası uyuttugunda yatağında çok kolay uyuyor ama ben varken uyumuyor kucağıma gelmek istiyor :)
Canimmm nasıl moral oldun Allah senden razı olsunYok düşünmez canim sana naz yapiyodur şimdi ilerde daha zor olurdu babayla uyuyorsa alişir hemen :)
Senden de Allah razi olsun canim benim sağolasin sen de bana hep moralsin kiCanimmm nasıl moral oldun Allah senden razı olsun
Bence hiç sıkma canını bulantılar arada olup arada olmayabilirmiş bugün benim de bulantım olmadı mesela aksine iştahım arttıYa kızlar arkadaşımla konuştum moralimi bozdu bugün hiç bulantım olmadı yarın doktora git kalp atışını dinlesinler dedi çok korktum
Kizlar böyle şeylere takılıp kendinizi boş yere strese sokmayın nolur bulantinin bitmesiyle bebegin kötü olmasının zerre alakası yok.Ya kızlar arkadaşımla konuştum moralimi bozdu bugün hiç bulantım olmadı yarın doktora git kalp atışını dinlesinler dedi çok korktum
Uf hiç düşünmeden konuşuyorlar yaa korktum bi anBence hiç sıkma canını bulantılar arada olup arada olmayabilirmiş bugün benim de bulantım olmadı mesela aksine iştahım arttı
Allah razı olsunKizlar böyle şeylere takılıp kendinizi boş yere strese sokmayın nolur bulantinin bitmesiyle bebegin kötü olmasının zerre alakası yok.
Ne alaka ya benim hiç bulantım olmadıYa kızlar arkadaşımla konuştum moralimi bozdu bugün hiç bulantım olmadı yarın doktora git kalp atışını dinlesinler dedi çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?