2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benımhıc bulantım hamıellık belırtım yoki ilki böyle degıldı galıba ne zaman bulantılarım başladı hatırlamıyorum sisin bulantılar be zaman başladı

Günaydın arkadaşlar bugün midem kazınarak uyandım uzun zamandan sonra. Ama öyle böyle değil aç da uyumadım ama anlamadım

Günaydııın pazartesi doktora gidicem 9+1 oluyorum o tarihte bakalım ileridemi çıkacak bebek merake diyorum değişmiş mi haftası yoksa aynı mı diye. Birde cinsiyeti aşırı merak ediyorum bu haftalar nasıl geçecek

Günaydın kızlar.

Ben de en çok cinsiyeti merak ediyorum. Eşim ve kız kardeşim erkek diyor ben kız istiyorum ama hiç erkek annesi olarak hayal edemiyorum kendimi.

Günaydın kızlar.

Ben de en çok cinsiyeti merak ediyorum. Eşim ve kız kardeşim erkek diyor ben kız istiyorum ama hiç erkek annesi olarak hayal edemiyorum kendimi.
Aynı ben de erkek annesi olarak düşünemiyorum kendimi ama eşimin tarafı hep erkek o yüzden erkek olacakmış gibi geliyor. Kayınbabam bile kız olacağını sanmıyorum hep erkek var diyor. Kız olursa yani herkes şaşırır

Merhaba çok basit bir soru ama yazmak istedim. Bazı uygulamalar 8+4 olarak gösteriyor hamielik süresini başka uygulama 9. Haftadasınız(8+4) olarak gösteriyor. Şu an 9.haftada mıyım

Merhaba çok basit bir soru ama yazmak istedim. Bazı uygulamalar 8+4 olarak gösteriyor hamielik süresini başka uygulama 9. Haftadasınız(8+4) olarak gösteriyor. Şu an 9.haftada mıyım
8+4 sen 9. Haftanın içindesin işte canım. 8 bitmiş 4 gün de 9. Haftada geçmiş. Farklı şey söylemiyorlar. Biten söylendiği için bebeğin 8 hafta 4 günlük.

Kızlar benımhıc bulantım hamıellık belırtım yoki ilki böyle degıldı galıba ne zaman bulantılarım başladı hatırlamıyorum sisin bulantılar be zaman başladı
7.haftada yoğun olarak başladı 9.haftadayım azaldı hatta bitti gibi bir şey

Günaydın kızlar.

Benim de herkes erkek diyor öyle hissediyorlar bakalım sağlıklı olsun da

Günaydın kızlar.

Valla bana kız diyor herkes ama erkek rüyası gördüm sürekli. Bilemedim valla arkadaşım 11.haftada öğrenmiş cinsiyetini çocuğunun erkekmiş. Erkekse herhalde önceden öğrenicez

Evet evet erkekse daha erken öğreniyoruz bende 11. Haftada öğrenmiştim. Kocam kız diye kafayı yiyor şu an ama bana bu da erkek gibi geliyor rüyamda altın bilezik takmıştım anlamı erkek çocuk

Valla bana kız diyor herkes ama erkek rüyası gördüm sürekli. Bilemedim valla arkadaşım 11.haftada öğrenmiş cinsiyetini çocuğunun erkekmiş. Erkekse herhalde önceden öğrenicez
Ben hiç rüya görmedim henüz bebekle ilgili. 11. Hafta çok erken değil mi ya?

Evet evet erkekse daha erken öğreniyoruz bende 11. Haftada öğrenmiştim. Kocam kız diye kafayı yiyor şu an ama bana bu da erkek gibi geliyor rüyamda altın bilezik takmıştım anlamı erkek çocuk
Ay anlamı o mu gerçekten çok enteresan dün gece ben de altın bilezik takıyordum koluma çok şaşırdım şimdi

Ay anlamı o mu gerçekten çok enteresan dün gece ben de altın bilezik takıyordum koluma çok şaşırdım şimdi
Ben bilezik görünce aha dedim kız sonra bı baktım erkek çocuk ondan önce de uçtuğumu uçarken dağların üstünden geçtiğini dağlarda envai çeşit farklı ağaç renk renk bitki görmüştüm onun anlamına bakmayı unuttum bak

emin misin ben şimdi anlamına baktım hayırlı mutlu evlilik falan demekmiş

Canim benim birazda sanirim doktorlarimiza güvenmeniz gerek bu surecte. Bende akışa biraktim artk cok kafama takiyodum aslında. Varis var mi diye sormuştu aslında yok dedim ama bu surrcte olmayacagi anlamina gelmiyor tabi tesekkurederim bilgi verdigin icin

Günaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum

Canim ben yesil elma, salatalik ve naneli yapiyorum. Yada sadece nane de koyabiliyorum tadi cok guzel oluyor oyle deneyebilirsin annem mesela tatli istegini gidersin diye tarcin koyuyordu, tarcin elmada cok guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…