2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Başka sitelere de bak canım ben gördüm erkek çocuk diye
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun en büyük duamız Ben sabah uyandım eşime anlatacaktım altın sevmediğim için üstünde durmadım geçen gün rüyamda eşimi bir kadınla yemek yerken görmüştüm ben yemek yiyemezken o yiyor diye çok sinirlenmiştim yine öyle bir rüya sandım

Ya benimde oyke neredeyse hic bulantım olmuyor ki bu iyi birsey daha rahat geciyor arkddlar ne kdr zorluk cekiyor keske kimsenin olmasa rahat gecse illa bulanti olcak diye bisey yok insanlar filmlerde goruyorlar tek hamileligk belirtisini bulanti kusma saniyolar komik yani.

Au
Ayyy o tarz rüyalar meşhur hamilelikte ya ben kaç defa kocayı bogazlayacaktim kıskançlıktan

Günaydın kizlar bugün doktora gittim kalp atışını duymadık henüz bide enfeksiyon çıktı toz verdi gece icicem inşallah bebisime bisy olmaz
Gunaydin cnm demek seninde ağrıların enfeksiyon yuzundenmis bende dun gece ictim monurolu . Cok gecmis olsun canim. Her bebek ayni zamanda gostermiyor kalp atisini belki haftaya fln duyulur cnm onun disinfa hersey iyidir umarim

valla bende şaşırdım ama öğrenmiş yani demekki organları görünür vaziyetteydi
Ay ne bileyim ben 9un içindeyim daha bebeğe benzer bir şey bile göremedik, hani bebek var ama bebeğe benzemiyor 1,5-2 hafta sonra cinsiyetini görmek inanılmaz geldi.

Günaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
Gunaydin canim benim kendini cok zorlamadan belki icine hafif limon sikarak ya da karanfil vesaire atarak icebilirsin gerci karanfilin zarari varmi bilmiyorum ama kokusu hos gelebilir . Su cok icemiyosan en azindan gunde bi sise sodavya da komposto gibi farkli sivilarda alabilirsin cok zorlamakta iyi olmaz bulantina yavas yavas hergun bir bardak arttirabilirsin su su icme takip applicationlarindan yukleyip ordanda takip etmek seni heveslendirebilir

Ay ne bileyim ben 9un içindeyim daha bebeğe benzer bir şey bile göremedik, hani bebek var ama bebeğe benzemiyor 1,5-2 hafta sonra cinsiyetini görmek inanılmaz geldi.
En son ne zaman gittin doktora ben şimdi 9+2 de gitcem bebeğe benzer bişi göremicek miyim yaaaa

Günaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
Kusma korkusundan içmiyorsan başka unutuyorsan başka canım..Ama ne olursa olsun kıssan dahi şu içmelisin hatta koştuğunda vücudundan daha çok şu çıkıyor ve daha fazla içmelisin..uygulamalar var hatırlatıcı onlardan indirip saat başı ya da yarım saatte hatırlatmasını kurabilirsin ise yarar gerçekten ve suyu tek içmiyorsan içine meyve sık daha rahat içersin belki

Gunaydin cnm demek seninde ağrıların enfeksiyon yuzundenmis bende dun gece ictim monurolu . Cok gecmis olsun canim. Her bebek ayni zamanda gostermiyor kalp atisini belki haftaya fln duyulur cnm onun disinfa hersey iyidir umarim
İnşallah canım ya enfeksiyon düşük riski yaptığı için çok korkuyorum bana da o dediğin ilacı verdi faydası olur inşallah

Kizlar bide bişey sorcam doktorum sağlık ocağına git tahlilleri yaptır yanıma gel dedi ne tahlili oluyo biliyomusnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…