- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #7.621
Başka sitelere de bak canım ben gördüm erkek çocuk diyeemin misin ben şimdi anlamına baktım hayırlı mutlu evlilik falan demekmiş
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun en büyük duamızBaşka sitelere de bak canım ben gördüm erkek çocuk diye
Ya benimde oyke neredeyse hic bulantım olmuyor ki bu iyi birsey daha rahat geciyor arkddlar ne kdr zorluk cekiyor keske kimsenin olmasa rahat gecse illa bulanti olcak diye bisey yok insanlar filmlerde goruyorlar tek hamileligk belirtisini bulanti kusma saniyolar komik yani.Canım bozma moralini hiç bulantı yaşamayanlar var. Örneğin benben bir arkadaşımla hamileyken moralimi bozmaya çalıştı diye az görüşüyorum. Bulantıların geçti mi diye sormuştu hiç olmadı ki geçsin dedim. Öyle hamilelik mi olur sağlıksızdır o gibi saçma sapan şeyler söyledi. Bu kişi evli bile değildi o zaman. Hamileliği ben yaşıyorum yaşadığım şeyin ne olduğunu ben biliyorum diyip arayı soğuttum sonrasında. Kimseyi takmam ama böyle moral bozmaya çalışanlara çok gıcık olurum.
Ayyy o tarz rüyalar meşhur hamilelikte ya ben kaç defa kocayı bogazlayacaktim kıskançlıktanHayırlısı olsun sağlıklı olsun en büyük duamız ☺ Ben sabah uyandım eşime anlatacaktım altın sevmediğim için üstünde durmadımgeçen gün rüyamda eşimi bir kadınla yemek yerken görmüştüm ben yemek yiyemezken o yiyor diye çok sinirlenmiştim yine öyle bir rüya sandım
valla bende şaşırdım ama öğrenmiş yani demekki organları görünür vaziyetteydiBen hiç rüya görmedim henüz bebekle ilgili. 11. Hafta çok erken değil mi ya?
Gunaydin cnm demek seninde ağrıların enfeksiyon yuzundenmis bende dun gece ictim monurolu . Cok gecmis olsun canim. Her bebek ayni zamanda gostermiyor kalp atisini belki haftaya fln duyulur cnm onun disinfa hersey iyidir umarimGünaydın kizlar bugün doktora gittim kalp atışını duymadık henüz bide enfeksiyon çıktı toz verdi gece icicem inşallah bebisime bisy olmaz
Ay ne bileyim ben 9un içindeyim daha bebeğe benzer bir şey bile göremedik, hani bebek var ama bebeğe benzemiyorvalla bende şaşırdım ama öğrenmiş yani demekki organları görünür vaziyetteydi
Ben uykusundan uyandırdım hormonlar seni fena etkilemiş diyor bir şey de diyemiyor garibimAu
Ayyy o tarz rüyalar meşhur hamilelikte ya ben kaç defa kocayı bogazlayacaktim kıskançlıktan
Gunaydin canim benim kendini cok zorlamadan belki icine hafif limon sikarak ya da karanfil vesaire atarak icebilirsin gerci karanfilin zarari varmi bilmiyorum ama kokusu hos gelebilir . Su cok icemiyosan en azindan gunde bi sise sodavya da komposto gibi farkli sivilarda alabilirsin cok zorlamakta iyi olmaz bulantina yavas yavas hergun bir bardak arttirabilirsin su su icme takip applicationlarindan yukleyip ordanda takip etmek seni heveslendirebilirGünaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
En son ne zaman gittin doktora ben şimdi 9+2 de gitcem bebeğe benzer bişi göremicek miyim yaaaaAy ne bileyim ben 9un içindeyim daha bebeğe benzer bir şey bile göremedik, hani bebek var ama bebeğe benzemiyor1,5-2 hafta sonra cinsiyetini görmek inanılmaz geldi.
Doktor 10. Haftadan önce kontrole geldemişti bu hafta gideyim o zmn8+4 sen 9. Haftanın içindesin işte canım. 8 bitmiş 4 gün de 9. Haftada geçmiş. Farklı şey söylemiyorlar. Biten söylendiği için bebeğin 8 hafta 4 günlük.
Aynen öyle bir çok şey var daha rahat olucak ve biz biraz maddi sıkıntıdayız o bizi biraz düşündürüyor yoksa her şey onlara feda olsunIkinci de ilk bebegin cogu seyi kullanilir ama yinedeben sevincten aglayarak soylemistim ogrenir ogrenmez
Kusma korkusundan içmiyorsan başka unutuyorsan başka canım..Ama ne olursa olsun kıssan dahi şu içmelisin hatta koştuğunda vücudundan daha çok şu çıkıyor ve daha fazla içmelisin..uygulamalar var hatırlatıcı onlardan indirip saat başı ya da yarım saatte hatırlatmasını kurabilirsin ise yarar gerçekten ve suyu tek içmiyorsan içine meyve sık daha rahat içersin belkiGünaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
Hayırlısı inşallah sağlıkla kucağımiza alırız hepimiz bebekleriKalp atışını duydum kızlar sonunda
Ahhh canım, dört gözle senin mesajını bekliyordum , bana da umut oldun, çok sevindimmmKalp atışını duydum kızlar sonunda
İnşallah canım ya enfeksiyon düşük riski yaptığı için çok korkuyorum bana da o dediğin ilacı verdi faydası olur inşallahGunaydin cnm demek seninde ağrıların enfeksiyon yuzundenmis bende dun gece ictim monurolu . Cok gecmis olsun canim. Her bebek ayni zamanda gostermiyor kalp atisini belki haftaya fln duyulur cnm onun disinfa hersey iyidir umarim
Canım bende de hiç bulantı yok 6+2 inşallah hic olmazKızlar benımhıc bulantım hamıellık belırtım yoki ilki böyle degıldı galıba ne zaman bulantılarım başladı hatırlamıyorum sisin bulantılar be zaman başladı
Hemşireyle konuştum gayet normal 6 haftalıkken görünmeyebilir dedi. Hiç moralini bozma . İnşallah duyacaksınAhhh canım, dört gözle senin mesajını bekliyordum , bana da umut oldun, çok sevindimmmBirşey dedi mi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?