2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hemşireyle konuştum gayet normal 6 haftalıkken görünmeyebilir dedi. Hiç moralini bozma . İnşallah duyacaksın
İnşallah canım, senin de tüp bebek miydi yanlış mı hatırlıyorum? Sağlıkla kucağına aldığın günleri de konuşuruz buralarda inşallah, çok sevindim inannki

Günaydın kızlar iki gündür gece uyanmıyorum su çok Az içiyorum kusma korkusuyla susuzluktan kırılıyorum nasıl içsem şu suyu fikir verirseniz sevinirim günde Bi ltre bile içemiyorum
Bende de cok fazla mide bulantisi var az su ictigim icin idrar yolu enfeksiyonu olmus dikkat et canim kendini susuz birakma . Ben ayran yapip icebiliyorum suyu bu sekilde almaya calisiyorum artik

Be
Kızlar benımhıc bulantım hamıellık belırtım yoki ilki böyle degıldı galıba ne zaman bulantılarım başladı hatırlamıyorum sisin bulantılar be zaman başladı
Benim 6+4 te basladi su an 8+2 yim hala devam ediyor.bulanti herkeste olmayabilir ve olmamasi iyi birsey bence

Aynen canım çok şanslıyız bence. Keşke herkes böyle rahat olsa sudan iğrenen arkadaşlarımız var burda. İnşallah bira an önce geçer mide bulantıları

Sağlık ocağına dün bildirdim gebeliğimi. Yaptırdığım Tahlil sonuçlarımı sordu onları not etti. 8 Aralık gibi çağırıyorlar. Aşılara da başlayacağız dedi

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum. Kese için ve kalp atışı için ne zaman gittiniz doktora?

Hepinize teşekkür ederim kızlar suyu deniycem dediğiniz gibi.. Progestan sersemliği geçsin yspıcam
Eğer su mideni bulandırıyorsa içine bişeyler atarak içmek daha da bulandırır bence çünkü tadı daha da farklılaşıyor. O şekilde denemiştim ben de.. şimdi şöyle yapıyorum su içmeden önce tuzlu kraker ya da tuzlu leblebi yiyorum bir kaç tane o da su isteğini artırıyor sonra hemen bi bardak su içiyorum o zaman bulanmıyor midem

Ha işte bende tam tersi çubuk krakeri filan yedikten sonra suyu içtiğim gibi hop hepsi birlikte çıkıyor.. O yüzden bişeyler yesem bile 10 15 dakika bekliyorum Bi kaç yudum suiçiyorum. Naneli suyu sevemedim acı geldi limon bitmiş evde eşim akşam alacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…