2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Su içmek benim de midemi kaldırıyor. Aç ya da yok fatketmiyor öğürme hissine neden oluyor. Sonraki randevum 11. Haftada sanırım 2li testi yapacak. Ama ben 10. haftadan sonra nifty testini de yaptırcam pazartesi doktoru arayıp sorcam zamanını. Muayenede sorunca yaptırman iyi olur ama yaptırsan da yaptırmasan ben 2li testi yapmayı öneriyorum dedi. Açıkcası hepsini yaptırmak istiyorum inşallah sağlıkla gelirsin bebeğim

Kızlar 9.haftaya giricem ben yarın. 2-3 gündür karnımda aşırı bir şişkinlik oluşmaya başladı, özellikle mide kısmında. Büyük tuvalate zor çıksam da hergün ihtiyacımı karşılıyorum bir şekilde. Benzer şişkinliği olan var mı?

Çok üzüldüm geçmiş olsun çocuklar hasta olunca anneler çaresiz kalıyor gerçekten. Dudak içine soğuk kompres yapın isterseniz çok acıyor ise.

Kızlar temizlik diyince brnde bu ara temizlik robotuna raktım alanlar çok memnun sizler kullanıyor musunuz özellikle roborocks s5
Bende var inanılmaz memnunum. Şu hayatta kendime yaptığım en büyük iyilik kesinlikle. Aldıktan sonra 5 kişiye daha aldırdım memnun olmayan yok herkesin dualarını topluyorum

Kızlar pazartesiden itibaren kontrolü olan kimler var ben perşembe 9 da gidicem kısmetse heyecandan duramıyorum büyümüş müdür acaba geçmiyor günler perşembe görüş günü bakalım

Yarin sabah beeeeen 5+2 de keseyi gormusum, simdi 6+4te gitmis olucam. Aklima getirmemeye calisiyorum ama cok gerginiiiim

Ikili testte bir sorun çıkmazsa üçlüye gerek görülmüyor genelde. Ikili, üçlüye göre daha güvenilir sonuç veriyormuş. nipt de aynı amaçla yapılıyor bildiğim kadarıyla. Ben ikili testi yaptırmayı düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun, dişten olabilir. Allah yardımcın olsun.

Sali gunu bende gidicem 6+4olucam bakalim bulantin var mi

yeni yeni basladi ama buradaki arkadaslarin anlattigi gibi cok hayattan bezdirecek durumda degil..

benim midem zaten kolay bulanir bi de, ondan cok anlamiyorum.. sadece kolonya kokusu ve parfumler kesinlikle rahatsiz ediyor..

yeni yeni basladi ama buradaki arkadaslarin anlattigi gibi cok hayattan bezdirecek durumda degil..

benim midem zaten kolay bulanir bi de, ondan cok anlamiyorum.. sadece kolonya kokusu ve parfumler kesinlikle rahatsiz ediyor..
O cok bulantisi olan arkadaslar 6+4 den yukaridir belki 7 8 haftadadir

Çok daha iyiyim canım, teşekkürler. Senin minnoşa da tekrar geçmiş olsun

Bilgilendirme için topik adına teşekkür ederim En azından okuduğunuzu öğrenmiş olduk.
Sevgiler.
Arkadaşım beni de ekleyebilir misin listeye
Yaş 37
2. Çocuk
15.05.2021 beklenen doğum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…