2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Dün gece inanılmaz bir sancıyla uyandım. Büyük ihtimal bağırsak sancisiydi. Bende normalde de bağırsak sıkıntısı var bir ishal bir kabız olurum. Çok korktum valla dün gece
Canım kuru kayısı ye sabah aç karnına üstüne de su iç ohhh misss

Yarin sabah beeeeen 5+2 de keseyi gormusum, simdi 6+4te gitmis olucam. Aklima getirmemeye calisiyorum ama cok gerginiiiim
En heyecanlı kontrol bu oluyor sanırım bebeği ilk kez görüp, kalp atışını duymak ben o kadar heyecanlanmıştım ki doktor nerdeyse senin kalp atışını dinleyeceğiz demişti

En heyecanlı kontrol bu oluyor sanırım bebeği ilk kez görüp, kalp atışını duymak ben o kadar heyecanlanmıştım ki doktor nerdeyse senin kalp atışını dinleyeceğiz demişti
Senin bir dahaki muayene günün ne zaman canım?

Kızlar aslında ben size bir şey soracam hatırlarsanız ablam da hamile demiştim onun adeti iki hafta gecikti dün ilk kez dr gitti kese görünmemiş kan testinde sonuç 350 çıkmış bugün de kan lekesi görmüş onu endişelendirmek istemiyorum ama çok düşük değil mi değeri geç döllenme olmuş olsa bile?

Ben artik eskisi gibi takip edemiyorum ya burayi, bugun misafirimiz vardi esimin karsesi bebegiyle geldiler onlarla ilgilendik❣ Aksam 5 km yurudum ne bir agri ne bir sey insallah bir sorun yoktur. Istahim da eski haline geri dondu, yemek yemeyince metal tat cok fena oluyor o yuzden yemek saatini hic gecirmiyorum bana kayinvalidem siyah uzumun suyundan meyve suyu yapmis kan degerlerimi yukseltsin diye bol bol ondan iciyorum bir de size de tavsiye ederim bana doktor cuma gelirsin demisti ultrasona gore cuma 9 hafta olacak, ama endokrinin kontrol suresi 10 gunmus en gec carsamba gitmem lazim. Iki kere de gitmek istemiyorum, endokrin doktoruyla goruntulu yada whatsappdan konusma oluyorsa onu sorup direk cuma gitmeyi dusunuyorum. Ama olmuyorsa carsamba gitmem gerekir. Bir de bana tsh disinda bir test daha yapmislar ilk defa bakildi anlamadim neden istedi boyle bir tes

Eklentiler

• SmartSelect_20201004-134629_Chrome.webp
    10 KB · Görüntüleme: 40
İnşallah kuzum ya şu kritik süreç bı ge
Yarin sabah beeeeen 5+2 de keseyi gormusum, simdi 6+4te gitmis olucam. Aklima getirmemeye calisiyorum ama cok gerginiiiim
Tarlim ayni bende 6+5 te gittim biluosun gectigimiz cuma vr ayni senin gibi gerginlikten ölüyordum ama inan kotu bisey olmicak orda buyumus bi kesecik ici dolu bebekcik gorceksin ve kalbini dinleyebilceksin ins. O gunden snra bi rahatlama basiyor inan bana simdidennbol sana eşinle gidiyorsan yanda bi refakatcin varsa video cekmeyi unutmasın

İnşallah kuzum ya şu kritik süreç bı ge
Merhaba canim hemen sana testi acikliyim . Anti tpo ve anti tg vucudundaki antikorlar demek. Ve sonuclarin cok iyi cikmis. Bende bu degerler 800 un ustunde genelde bir kez bakilmasi uygun bir testtir. Ben hashimato hastasiydim yani tsh t3 t4 calisiyor ama bu degerker yuksek vucud antikor uretiyor demek yani bendeki problem. Sende oyoe bi problem yok icin rahat olsun eger bu degerler yuksek ciksa tiroid iltihabi hastakigi oluyor. Fakat hashimato hipoya donuyor mesela ben gebe kaldim ve direkt tshim yukseldi suannilac kullaniyorum doktorun iyi bi doktornuski buna bakmayi dusunmus. İcin rahat olsun

Ayy sagol canim benim, icimi rahatlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…