2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok güzel buna da bakayım

Oksapar kullanıp iğneden sonra morarma yasayanlar bunun için yaptgnz bişey varmı
Canım ben kullanıyorum ilk yaptıklarım harıç morarma yok sukur
Tekniğini buldum
Klasik gobegı ilk pamuk kolanya ile sil sonra elınle yapacagın yerı sıkıstım dikey sekılde yavas yavas ittir daha sonra yavas bır sekılde ilacı ver bır ıkj saniye bekle dikey sekılde ıgneyı cıkar ve hemen kolanya lı mendili kenarda hazır sekılde al bastır bır ıkı dakika benım hıc morarma yok bu teknikle bastırmayınca morarma olmustu

allahım midem her şeye bulanıyor ve sadece tuzlu cips çekiyor.
gerçekten hamilelikte en yenmemesi gereken şeylerden biri sanırım, aşere aşere cips aşerdiğime inanamıyorum
Ben dayanamayıp dün gece yedim çünkü o cipsi yemezsem ölecek gibi hissettim
hahaha sanırım hepimiz en az bir kez cips aşermişisiz
valla geçen hafta ben de baya koca bir pakete yakın yedim, tutamadım kendimi allah affetsin

bide benim canım nerde zararlı şey varsa onu istiyor, simit+kahvaltı her öğün böyle beslenebilirim.
beslenme uzmanıyla çalışıyorum sözde listelerin dışına çok çıkıyorum.

normalde de severim ama hiç böyle bağımlı gibi elim ayağım titreye titreye kendime hakim olmaya çalıştığım olmamıştı. resmen toplantı yapıyorum beynimin arka planında cipsler dönüyor

ufff simitle kahvaltı da mükemmelmiş çıtır çıtır, benim midem normalde de sorunlu ondan simit benm için çok iddialı ama şöyle sıcakken peynirle çok güzel olur.

evdeki her şey midemi bulandırıyor, dışarıdan gelen / evde olmayan şeylere çok okayim

allahım midem her şeye bulanıyor ve sadece tuzlu cips çekiyor.
gerçekten hamilelikte en yenmemesi gereken şeylerden biri sanırım, aşere aşere cips aşerdiğime inanamıyorum
Ben de acıkıyorum ve canım tuzlu ruffles çekiyor yiyorum

Ben de acıkıyorum ve canım tuzlu ruffles çekiyor yiyorum

ay teşekkürler kızlar kendimi normal hissettim...
benim etrafımda pek hamile olmadı bugüne kadar, instagramdan gördüğüm tüm insanlar da yok canım kışın karpuz çekti, yazın portakal çekti, erik olsa da yesek tadında...

paprika baharatlı cips çekince dedim ben garibim heralde, sağlıksız şeyler çekiyo canım

Kızlar sağolun araştırdım rahim ağzı yetmezliği diye bişey varmış inşallah öyle değildir ama rahim boyu kısalığı bunun göstergesiymiş doktor yine muayene edecek ama ne zaman bilmiyorum belki yarın

Benim kanamam olmuştu gittiğimde kalbi durmuş denmişti

Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle. Yiyecek ekmeği varsa bebeğin sağlıkla doğar üzme kendini

Oksapar kullanıp iğneden sonra morarma yasayanlar bunun için yaptgnz bişey varmı
BEN kullaniyorum herhangi bir morarma yok olanlar da igne ucu kadar birkac gune geciyor. Bu arada oksapar enox gibi kan sulandiricilar yine stok sikintisi varmis bana sistem 9 kutu veriyordu bugun sordugum 7. Eczanede 9 kutusunu birden buldum. Digerleri 3 kutudan fazla veremiyordu.

Gecmis olsun rahim agzi uzunlugi kac mm? Durumuna gore serklaj pessar uygulamasi yapabilir doktorun. Progesteron da cok cok etkili bir ilac. Sen moralini yuksek tut bol bol bebeginle konus dinlen tamam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…