2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ah kuzum ya bu surecin biraNzor geciyo dualarim seninle oyle sagliksiz falan diye dusunmrk yok her hamilelik kolay geccek diye biseyde yok insallah bebis sana sıkı sıkı tutunacak lutfen panik olma sakin kalmaya calis o kalbi hep atsin insallah cok gecmis olsun

Kızlar eşimi çok seviyorum ama bu günlerde nedensiz kızgınım ona elinden geleni yapıyor işten gelir gelmez her işimi hallediyor sağ olsun yemek ev işi bile onda ama neden öyle hissediyorum fiziksel olarak da uzak duruyorum ondan ki eşim çok titizdir ama duş kokusu parfümü beni deli ediyor bir şey de diyemiyorum bu his nasıl geçecek yada geçer yaa çok vicdan azabı duyuyorum hormonlardan dolayı mı böyleyim?

Benim iki hamileligimde kalbi durmustu hicbirsey hissetmedim ikisindede usg de farkediliyor ama dusuncelerini bu sekilde yonlendirme olumlu dusun guzel olsun.

Haklisiniz olacak olan varsa zaten oluyor bende de nerdeyse hic belirti yoktu ve simdi tamamen gitti gibi hepsi insallah sansli olan annelerdenimdir
Mesela benim şu anda göğüslerimde ilk zamanki dolgunluk ve sertlik kalmadı. Çok bastırmadığım sürece ağrı da olmuyor. Öncekinde böyle olduğu için doktora sormuştum hormonlar ilk zamanlar çok hızlı artıyor, 8 9 haftadan sonra düzene oturmaya başlıyor o yüzden belirtiler azalıyor her şey yolunda demişti. Risk 9 ay boyunca hep olacak ama biz en güzel şekilde geçirmeye bakalım bu süreci

Bende oyleyim hatta online evden calisiyor tum gun evde bana bir iste birakmiyor sag olsun ama parfumu birak kendi ten kokusuna dahil katlanamiyorum asiri bulanti hissi oluyor kizimda hic boyle olmamistim

Şimdi gördüm, çok üzüldüm, bazımızın böyle geçecek demek ki, hiç üzme kendini, böyle strese sokacak ama sağlıkla ilerleyecek inşallah, lütfen böyle düşün.
Bir de sana haftalık düşük önleyici iğne yapılmıyor muydu? Progestan kullanmıyor muydun bir de? Benim öyle oluyor şuan.

Ben kendimden bile soğudum biliyor musun eşime asla parfüm sıktırmıyorum çünkü kusuyorum yapacak bir şey yok ama yatak yorgan her gün değiştirmeme rağmen yastıklar her şey kokuyor. Ben de çoğu zaman acısını eşimden ve annemden çıkarıyorum. Bir an önce geçer umarım çooook zor

Bende oyleyim hatta online evden calisiyor tum gun evde bana bir iste birakmiyor sag olsun ama parfumu birak kendi ten kokusuna dahil katlanamiyorum asiri bulanti hissi oluyor kizimda hic boyle olmamistim
Ay bir şey de diyemiyorum kırılmaması için e o da tahmin edemiyor doğal olarak işten gelince yaklaşamıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor diyorum sürekli

Çamaşırlarım dağ gibi oldu yıkanmış hepsi ama elimi süremiyorum odanın pencerelerini açtım havalandırıyorum sürekli öyle elime alabilirim diye düşündüm ama maalesef çamaşır lazım olunca dağ yığınından alıyoruz eşimle katlayamıyorum napim

Oksapar kullanıp iğneden sonra morarma yasayanlar bunun için yaptgnz bişey varmı
oksapar kan sulandırıcı dimi?
ben de kullanmıştım, hem şişlik hem morarma olmuştu, hemşire iğneden sonra 5 dk sıkı sıkı bastırın demişti, bastırmazsınız dağılmaz hem şişlik hem morarmaz demişti. sonra o şekilde yaptım, olmadı bi daha şişlik ve morarma.

Ben vuramıyrm esim vuruyor bazen cok canım acıyor bazen acısız bastryrm ama bende fayda etmedi

allahım midem her şeye bulanıyor ve sadece tuzlu cips çekiyor.
gerçekten hamilelikte en yenmemesi gereken şeylerden biri sanırım, aşere aşere cips aşerdiğime inanamıyorum
Ben yemiştim

Ahh bu günler de geçecek umarım gülerek anlatırız biz de ilerde, neler yaşamıştık diye

Haklisin canimm, aynen benim de oyle acimiyor cok bastirmayinca. Insallah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…