- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.241
Canım iyi misin ?Sanırım düşük yapıyorum suan bel ve kaşık agrım vardı ve punto srklınde kanamam oldu bıraDan doktora gideceğim
İçini ferah tut aklına getirme böyle seyler benım ilk bebegı mın kalbi durmustu hissetmedim ama böyle çamur gıbı kahve telvesı gıbı akıntı gelmıstı Dr a gittik ultrason da baktı oyle anladı hatta de birsey olmaz adet olmuyorsun kurumu ıcerıde kandır demıstı nasipte yokmus o sekılde kurtaj oldumKizlar size aklima takilan bir sey sorucam, Allah korusun bebegin kalbi durursa hissedilmiyor mu? Belirtiler tamamen yok olunca biraz endiselendim bende kanama filan mi oluyor yoksa hic belirti olmuyor mu? Doktora gittigimizde mi usg ile anliyoruz sadece
Bebeğim Allah korusun öyle bişe olursa eğer hissetmiyorsun diye biliyorum yani kanama vs olmuyor diye biliyorum ama belirtiler her an olcak diye bişe yok göğüslerin hassasiyeti zaten giderek azalacak bulantı kusma da giderek azalacak doktorunla konuş için rahat etmezse git görün ultrasonda yavrum ama kötü bişe yokturKizlar size aklima takilan bir sey sorucam, Allah korusun bebegin kalbi durursa hissedilmiyor mu? Belirtiler tamamen yok olunca biraz endiselendim bende kanama filan mi oluyor yoksa hic belirti olmuyor mu? Doktora gittigimizde mi usg ile anliyoruz sadece
İçini ferah tut aklına getirme böyle seyler benım ilk bebegı mın kalbi durmustu hissetmedim ama böyle çamur gıbı kahve telvesı gıbı akıntı gelmıstı Dr a gittik ultrason da baktı oyle anladı hatta de birsey olmaz adet olmuyorsun kurumu ıcerıde kandır demıstı nasipte yokmus o sekılde kurtaj oldum
Kafamı en çok kurcalayan soruKizlar size aklima takilan bir sey sorucam, Allah korusun bebegin kalbi durursa hissedilmiyor mu? Belirtiler tamamen yok olunca biraz endiselendim bende kanama filan mi oluyor yoksa hic belirti olmuyor mu? Doktora gittigimizde mi usg ile anliyoruz sadece
Canım için rahat olsun en yakın arkadaşımın 9 ay ara ara hep kanamaları oldu ama maşallah şimdi çok sağlıklı bir bebeği var. Bazı hamilelikler zor geçiyor seninki de öyle malesef ama bebeğin sağlıklı olmasa kalp atımı zayıflardı. Başımdan geçtiği için biliyorum. İnanıyorum ki o sana tutunacak hep güzel düşünKızlar hepinizden Allah razı olsun doktor bebek iyi kalbi atıyor kanama alanı var yine dedi evde durma burada yat evde kanaman arttıkça kafaya takar üzülürsün dedi önlem amaçlı yatırdı yani kısacası bebeğim benimle kalmak isterse kalacak gitmek isterse gidecek rabbimden başka kimse bilemez. Evet etraftakiler duyan arkadaşlarım filan bebek sağlıksızdır belki böyle olması daha iyidir belki üzülme dediler ne düşüneceğimi şaşırdık rabbim kimseye yaşatmasın. Şuan iyi de kötü de bişey diyemiyoruz takip edicez dedi doktor. ALLAH hayırlısını nasip etsin inşallah.
Amin amin de dusunme böyle hormonlar dan aklına geliyordur bır su iç cam ac hava al canım Rabbım hepimizin evlatlarını korusunInsallah Allah kimseye boyle bir sey yasatmasinOf cok duygusal oldum kendi kendime agliyorum insallah bir sey yoktur
Bebeğim Allah korusun öyle bişe olursa eğer hissetmiyorsun diye biliyorum yani kanama vs olmuyor diye biliyorum ama belirtiler her an olcak diye bişe yok göğüslerin hassasiyeti zaten giderek azalacak bulantı kusma da giderek azalacak doktorunla konuş için rahat etmezse git görün ultrasonda yavrum ama kötü bişe yoktur
Insallah Allah kimseye boyle bir sey yasatmasinOf cok duygusal oldum kendi kendime agliyorum insallah bir sey yoktur
Canım ben 10 ay önce kalp durmasını yaşamıştım 8 haftalıkken ama bende kanama olmadı çünkü kese çok sağlamdı bir ay da beklesek kanama olmaz demişti doktor, kürtaj olmuştum. Belirti olarak zaten o hamilelikte hiç belirti yaşamamıştım mide bulantısı halsizlik vs. sadece göğüslerimdeki dolgunluk azalmıştı. Bunlara rağmen şu an çok fazla endişe etmiyorum çünkü ne kadar endişeli de olsak olacak olan bir şekilde oluyor diye kendimi rahatlatıyorum. Bence hiç bir sorun yokken sadece belirtiye göre panik yapma eminim ki her şey yolundadırKizlar size aklima takilan bir sey sorucam, Allah korusun bebegin kalbi durursa hissedilmiyor mu? Belirtiler tamamen yok olunca biraz endiselendim bende kanama filan mi oluyor yoksa hic belirti olmuyor mu? Doktora gittigimizde mi usg ile anliyoruz sadece
Kafamı en çok kurcalayan soruama sende bulantı falan yoktu zaten öyle hatırlıyorum değil mi?
Amin canım inaallah o metal tat bende hiç ol adı bu arada içini ferah tutBu cuma gidicem canim, bugun agzimdaki o metal tat da gitti korktum. Zaten boyle bir sey Allah korusun olduysa cok gec ki yapilacak bir sey de yok. Insallah saglikla kucagimiza aliriz, Allah yardimcimiz olsun
Ay yapma sen benden daha sakindin beni telkin ediyordun düşünme lütfen öyle şeyler bak benim de bulantım oldukça azaldı ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum vücut alışıyor diyorum göğüs hassasiyetim benim de kalmadı gibi bir şey bazen üstüne yatınca ağrıyor sadece dolgunluk var.Önümüzde Allah’ın izniyle uzun bir süreç var minimum stresle geçirmeye çalışalımEvet evet yoktu, benim goguslerim bedenime gore zaten buyuktu simdi de buyuk daha dolgun ama acisi da kalmadi sanki, ustune yatinca yada dokununca hafif aciyor. Metal tat da yok agzimda, kokuya karsi hafif hassasiyetim vardi o da gitti. Normal zamanimdan bile daha enerjik oldum agrim filan da yok valla anlamadim neden boyle. Idrar testi yapsam cok sacma olur mu acaba
Canım ben 10 ay önce kalp durmasını yaşamıştım 8 haftalıkken ama bende kanama olmadı çünkü kese çok sağlamdı bir ay da beklesek kanama olmaz demişti doktor, kürtaj olmuştum. Belirti olarak zaten o hamilelikte hiç belirti yaşamamıştım mide bulantısı halsizlik vs. sadece göğüslerimdeki dolgunluk azalmıştı. Bunlara rağmen şu an çok fazla endişe etmiyorum çünkü ne kadar endişeli de olsak olacak olan bir şekilde oluyor diye kendimi rahatlatıyorum. Bence hiç bir sorun yokken sadece belirtiye göre panik yapma eminim ki her şey yolundadır
Nasılsın canımmmmmm son ikiAmin canım inaallah o metal tat bende hiç ol adı bu arada içini ferah tut
ay nereden getirdin bunu aklına, aynı hızla unut hemen hemen hemen
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bebisin de sende sağlıklı olursunuz Allah şifa versinBilmiyorum Doktora onu Soramadım henüz. Serum takıldı aşırı halsizim
Ay yapma sen benden daha sakindin beni telkin ediyordun düşünme lütfen öyle şeyler bak benim de bulantım oldukça azaldı ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum vücut alışıyor diyorum göğüs hassasiyetim benim de kalmadı gibi bir şey bazen üstüne yatınca ağrıyor sadece dolgunluk var.Önümüzde Allah’ın izniyle uzun bir süreç var minimum stresle geçirmeye çalışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?