2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Allah sağlıklı sıhhatli tamamlamayı nasip etsin hepimize inşaallah.

Bende geçen gün dayanamadım çiğ köfte yedim ağzıma nar ekşisi sıkasım geliyor öyle bi ekşi aşerme

Bana baskin tatlar olacak bol sarimsakli soganli. Ilk kez dun aksamki sebze yemegini cikardim. Ustune bol sarimsakli dil paca corba iyi geldi disardan soyledim onun ustune de tahin pekmez ki ben sekerli seyleri hayatimda asgari miktarda tutan biriydim bu hamile kafasi ve bogazi cok garip bir sey

Herşeyi yemek istiyorum yiyebilecekmişim geliyor. Hemen doyuyorum ama nefsim doymadığı için yemeye devam ediyorum sonra midem bi tuhaf oluyor öğürmek istiyorum. Bi daha böyle yapmıycam diyorum ama gene dayanamayıp dünyaları yiyorum. Nefsime hakim olamıyorum

Nasılsın canımmmmmm son iki
Heyecan doruktaaaaa perşembe 9 da randevu ama ben fena uyuyorum dün gece uyudum sabah uyandım eşim geceden geldi kahvaltı yaptık sanki hiç uyumamışım gibi onla uyudum öğleden sonra 5 ye uyandım bayılıyorum uykudan doktorum ne Dicrk acaba durumumuz nedir çok meraktayım herşeyi of offf zaman geçmiyooooo

Tesekkur ederim arastiracagim
Arastir alirsan deneyimini paylasirsin arkadaslarla cunku bende baya ise yaradigini dusunuyorum cok rahatim ama daha 6+4 um sonraki haftalar nolur bilmiyorum 2 3 gun once baslamsti bilantim aksamlari oluyodu sadece taktiktan sonra hic bulantim olmadi ilerleyen gunlerde bulantim olursa haber ederim

allahım midem her şeye bulanıyor ve sadece tuzlu cips çekiyor.
gerçekten hamilelikte en yenmemesi gereken şeylerden biri sanırım, aşere aşere cips aşerdiğime inanamıyorum
Bunlar aslında bulantidan bende öyleyim geberiyorum kokudan bulantidan tüm gun.. gerçekten geberiyorum ama kafam kalkmıyor cesetimi sürüyorum Gerçek aserme bulantılar bittikten sonra oluyor gercekten rüyalarına giriyor günlerce haftalarca aklından cikmiyor atıyorum balık pazarında burnuna çilek kokusu geliyor böyle alakasiz

Ben de bulantilar başladi iştahim da kapandi bir şey yiyemiyorum halsizlik var ateşim varmış gibi ama yok bi kırgınlık geceleride uyuyamiyorum bi gün sonra işe başlicam bakalim Yarın tekrar dr gidicem öncesinde hayirlisi İnşallah iyi haberler alirim

Ay bir şey de diyemiyorum kırılmaması için e o da tahmin edemiyor doğal olarak işten gelince yaklaşamıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor diyorum sürekli
Ben dedim en sonunda dayanamadim cunku anlayisla karsiladi garibim 3 ay bitsede bizde rahatlasak onlarda

Gecmis olsun rahim agzi uzunlugi kac mm? Durumuna gore serklaj pessar uygulamasi yapabilir doktorun. Progesteron da cok cok etkili bir ilac. Sen moralini yuksek tut bol bol bebeginle konus dinlen tamam mi

Rahim ağzı uzunluğunu sormadım ama kısaymış dedi ilaç kullanıyorum Allah yardımcımız olsun.

Sen kac haftaliksin

Bende de üşüme var sende de oluyor mu üşüme titreme. Hemoglobin 14.1 çıktı kan testinde aslında kansızlık yok ama üşüyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…