2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsuuun bebişin güçlüymüş ve de çok inatçıymış annesine sıkı sıkı tutunmuş.. böyle anneden kaynaklanan sıkıntılarda çoğu zaman tedavi imkanı oluyor yeter ki bebişler sağlıklı olsun

Arkadaşlar sabahları mide yanması çekiyorum 5 gündür falan. Yeni farkettim aç karna tiroit ilacını aldığımda başlıyor bu yanma. Tiroit ilacı kullananlarda böyle bir sıkıntı olan var mi?
Yarın dahiliyeden randevum var tiroit ilacında başlıcam ama önceki hamileliğinde bir sıkıntı olmamıştı yanma gibi

Sağlık ocağında kalp atışına bakılıyor canım orayada gidebilirsin korkuyorum bir şey var mı diye

Yarın dahiliyeden randevum var tiroit ilacında başlıcam ama önceki hamileliğinde bir sıkıntı olmamıştı yanma gibi
Reflü de var bende ondan ilaç tetikliyor mu acaba. Yani 4 aydır kullanıyorum tiroit ilacını. Bu zamana kadar bir sıkıntı olmamıştı

Reflü de var bende ondan ilaç tetikliyor mu acaba. Yani 4 aydır kullanıyorum tiroit ilacını. Bu zamana kadar bir sıkıntı olmamıştı
Belki ilaç değilde hamileliktendir canım şimdiye kadar sıkıntı olmadıysa bebişine söyle rahat dursun

Arkadaşlar sabahları mide yanması çekiyorum 5 gündür falan. Yeni farkettim aç karna tiroit ilacını aldığımda başlıyor bu yanma. Tiroit ilacı kullananlarda böyle bir sıkıntı olan var mi?
Bende kullaniyorum sabah deilde aksamlari yatarken bazen hafif yanma oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…