2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı sağlıklı günler kızlar rabbim bebeklerimizi korusun biraz okudum geçmiş sayfaları kanaması olan arkadaşlar korkmayin birşey olmayacaktır inşallah 9 ay boyunca kanaması olup sağlıkla doğum yapan tanıdıklarim var sizinde inşallah birşey olmaz rabbim rızıklarını versin inşallah.
Benim bulantılar devam ediyor halen prilam içtiğim halde. Bulantım kesildi belirtilerim yok diye canınızı da sıkmayın gayet normal belli haftadan sonra azalacak hiç belirti yaşamadan geçireceğiz hamileligimizi kızlar herkes farklı tabi ama aklınıza kötü getirmeyin olumlu düşünün inşallah.

Ayy ben 160 tl ödedim muayeneye her ay böyle çok pahalı yaaa bu ne ben en son 2 yıl önce 90 tl ödüyordum
Ya yine iyimis benim dlasil gittigim doktor 250 tl muayenesi testlernfkn derken 500 dennasag cikamiyoruz smdi testleri devlettenyaptircam toxoplazma fln heryerde bakilan standart seyler ztn

Ya yine iyimis benim dlasil gittigim doktor 250 tl muayenesi testlernfkn derken 500 dennasag cikamiyoruz smdi testleri devlettenyaptircam toxoplazma fln heryerde bakilan standart seyler ztn
Bu nedir çok uçmuş herşey valla bende kan tahlillerinin hepsini devlette yaptırdım yoksa çıkamam heralde hastaneden

Kızlar benim midem bulanıyor gibi ama bulantı yok hicbir şey yemek istemiyorum midem almıyor 3 gün falan oldu baş ağrısı halsizlik ve 22 aylık enerji bombası bir oğlum var ne yapacağını şaşırdım

Allah size gerçekten yardım etsin ablamın evi tadilatta ve 4 yaşındaki yeğenim geçen gün bende kalmak istedi kurmak istemedik bir gece kaldı yemeği bakımı enerjisi vs gerçekten zor ertesi gün sabahtan anneme gittik ona bakması için hamileyken çocuk bakımı daha da zorlaşıyor

Benim doktorum 180 tl.2 yıl için çok fark yok canım zaten her şeye zam geldi
Evet herşeye zam geldi ama çok geldi banada ne bileyim eşim sorun etmez ben ederim geçen yine laf soyledim esim diyor dogumevine gotureyim seni devletin hiç para vermeyiz diye

Valla enerji hiç bitmiyor diyorum çeyreği bende olsa yeter diye ki şimdi halimde yok kıyamam o da ne yapacak şaşırıyor

Evet herşeye zam geldi ama çok geldi banada ne bileyim eşim sorun etmez ben ederim geçen yine laf soyledim esim diyor dogumevine gotureyim seni devletin hiç para vermeyiz diye
Aslında benim sgk olmasa eşimden yararlanıcam %70 indirimi oluyor ama işe yaramıyor şu an eşimde hiç sorun etmiyor ama işte ben

Canim her sey yolunda, muayene ucreti 105 tl mi ssk liya, ozel saglik 35 tl di
Özel sağlık sigortasında 10 gün içinde aynı bölüme 2. Muayenede sıkıntı çıkarabiliyorlar. Başıma geldi bir kere .istanbulda ksdın doğuma gittim ardından İzmir’de 10 gün dolmadan farklı bir kadın doğuma gittim ödeme yapmadılar. Kendi doktoruna gideceksen gününe dikkat et diye söyledim

Aslında benim sgk olmasa eşimden yararlanıcam %70 indirimi oluyor ama işe yaramıyor şu an eşimde hiç sorun etmiyor ama işte ben
Özel sigortası mi var ahh keşke bende yatırsaydım diyorum hamile olacağını bilsem yaptırırım valla ama işte aynı ben benimkide hiç sorun etmez ben düşünürüm kadın milleti işte her şeyi düşün düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…