2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar sabahları mide yanması çekiyorum 5 gündür falan. Yeni farkettim aç karna tiroit ilacını aldığımda başlıyor bu yanma. Tiroit ilacı kullananlarda böyle bir sıkıntı olan var mi?
Hangi ilacı kullanıyorsunuz ben de tok karna yutuyorum midemi bulandırıyor sürekli ağzımda bi cif tadı.

Ayy ben 160 tl ödedim muayeneye her ay böyle çok pahalı yaaa bu ne ben en son 2 yıl önce 90 tl ödüyordum

Aynen canimm burasinin ucuz oldugunu biliyordum ben kisin cok grip olurum hep rapor yazdirmaya buraya geliyordum normalde acibadem e basladik iste bizde cuma oraya gidicem, arasinda daglar kadar fark var fiyat olarak

Aa bende sorun olmadi kozyatagi acibadem de 11. Gundu bugun muayeneden sonra cuma kontrolum var oraya da, burasi da evime cok yakin 35 tl istedi iste ama ben kisin buraya dahiliyeye gelirdim 15 tl verirdim. Ya zam gelmis anlamadim

Acaba simdi acibadem kontrolum karsilanmaz mi onu bilemedim

Kızlar bişey sorucam sizce bu deger nasıl?
Cumartesı 27,8
Pazartesı 81,5
Çarsamba 141,5

Neyse 15 gün kontrol süresi ya oradan kurtarırsın bence

Kızlar ya brnim karnım şişti çok erken ama kilo da almaya başladım midem bulandığı için yemek dışı bi sürü şey yrmeye çalışıyorum midem boş kalmasın diye. Bu da kilo yaptı ama göbrk ciddi ciddi çıktı. Sizlerde var mı belirginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…