2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızzzzz cıktımmmm çok şükür herşey yolundaaaa Kocaman olmuş guzummm eller ayaklar oynuyor doktor erkek gibi ama bakalım dedi 3 hafta sonraya çağırdı ağlıcaktım ultrason girdim irkildi hemen bi
Senin bencede erkek gebelik çizgim koyulaştı baya demiştin. Bende esmerim henüz koyulaşmadı diğer ikisinde erkenden koyulaşmıştı onlar erkekti

Senin bencede erkek gebelik çizgim koyulaştı baya demiştin. Bende esmerim henüz koyulaşmadı diğer ikisinde erkenden koyulaşmıştı onlar erkekti
Benim erkek olacağına dair ilk şüphem üst bacaklarımda tüylenme olunca oldu normalde yoktu üst iç bacaklarimda gebelik çizgisi de 3. Aydan sonra belli olmaya başlamıştı

Hadi hayırlısı olsun bebeğim beklemedeyim İkiliye gidicem orda kesin belli olur dedi bakalım

Kızzzzz cıktımmmm çok şükür herşey yolundaaaa Kocaman olmuş guzummm eller ayaklar oynuyor doktor erkek gibi ama bakalım dedi 3 hafta sonraya çağırdı ağlıcaktım ultrason girdim irkildi hemen bi
Gözün aydın ikili test için birşey demedi mi

eşim devlet memuru onlara özel indirim oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…