2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sizinki de çok doğru bir düşünce. Ben bide normal olursa eski dikiş yerimde yırtık vs olabilir ondan korkuyorum sonrası korkunç ihtimaller zaten. Sancı kısmından bende korkmuyorum yaşadım zaten çok aşırı zor ama geçiyor sonuçta Allah hayırlısını versin hepimize.

Ayyyy evet bence öğreneceksin
İnşallahhhhhh eşim beni tutmasa haftaya gidicem ama sabırlı olmamız lazım deyip duruyor.Doktor bana sonrasında ayda bir görüşecez dedi nasıl geçer o zaman günler

Dalga mı geçiyorsun dedi önce Bak anlayın diye söylüyorum benden beklenmediğini. sonra heyecanlandı baya sevindi yavrum. Ben de sevindim o sevinince niyeyse ahahah
Canım benim ya Nası mutlu olmustur anne yüreği kız benden de kimse beklemiyordu hatta evlendiğime babam hala inanamıyor nerdeyse nasıl olur diye kendini sorguladı adam ama oluyor işte basbaya önce kendin de inanamıyosun bi bakmışsın gece Beşik sallıyorsun

İnşallahhhhhh eşim beni tutmasa haftaya gidicem ama sabırlı olmamız lazım deyip duruyor.Doktor bana sonrasında ayda bir görüşecez dedi nasıl geçer o zaman günler
Bana da öyle söyledi canım ikiliden sonra ayda bir dedi ben ihaleyle eve ultrason almayı düşünüyorum

Benim doktor 10-11 haftalarda multivitamine geçiriyor diye hatırlıyorum. Haftaya gideceğim görürüm. Demir sanki daha sonra

Canım bizim bi tanıdık normal doğurmak istiyodu baya 21 saat filan sancısını çekti sonra yeteri kadar açıklık olmayınca sezaryen doğumla aldılar yani bi şekilde kafanda bişeler oturtup istiyosun ama son dakika golü oluyor bazen Hayırlısı hangisiyse o olsunnnn

Benim iki gündür kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor normal mi acaba?

Kızlar hamileliğinizi çevrenizle paylaştınız mı aile ve yakın arkadaş dışında?
Ben yeni söyledim canım şoka girdiler mecbur kaldım kuzenimin nikahı var ben gelmem etmem muhabbeti yaptım sonunda ısrarlara dayanamadım kalabalığa giremem hamileyim dedim

Benim iki gündür kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor normal mi acaba?
Normal canım aaaa şey demişti doktorum normal adet günüm benim en son 27 Temmuz misal her ayın o döneminde adet olacakmışsın gibi hissedebilirsin çok normal demişti bende de ara ara oluyor dün sordum eğer kanama şiddetli karın bel ağrısı kasık ağrısı olmadığı sürece hiiiç korkma dedi

Kızlar 9+3teyim. Benimle aynı gün olanınız var mı? Belirtileriniz ne durumda? Ben hergün progestan iğne, beş günde bir depo, ve diğer bir sürü ilaç kullanıyorum öncesinde 2 düşüğüm olduğu için. İnşallah bu sefer sıkıntısız olur herşey. Ama zorlanıyorum, iğneler zorluyor, bulantı var baya, ama kusmuyorum neyse ki.. Kabızlık başa bela...Sizler ne durumdasınız?

Adet dönemini geçirdim canım şiddetli baş ağrısıyla.Çok şükür kanama vs yok ama biraz ağrım var

Adet günlerine denk gelen zamanlarda olabilirmiş. Uzun sürüyorsa doktora gitmekte fayda var canım
Adet günüme denk gelen zamanda değilim canım iki gündür ağrım oluyor gitsem mi acaba

Aaa o tanıdık ben miyim acaba aynılarını yaşadım

Adet dönemini geçirdim canım şiddetli baş ağrısıyla.Çok şükür kanama vs yok ama biraz ağrım var
Olur canım içinde bir can var kolay değil vücut adapte olmaya çalışıyor hamileliğe vücudun alışması zaten uzun sürüyor normal böyle şeyler takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…