2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Huu huuu kızlaarr az önce kontrolden çıktım, hiç bir sorun yok çok şükür akıntılarımda normalleşti enfeksiyon ilacı işe yaradı sanırım, zofran yazdı dr ama sanırım bulantılarım artık hafiflemeye başladı umarım böyle böyle biter. Bebiş olmuş 2,6 cm 9+3 ile günümüzden ileri devam ediyoruz

Maşallah canım enfeksiyon için ne ilaç verdi bende de var monural içtim tek şase ama fayda etmedi sanirim

Ben de sezaryen düşünüyorum. Vajinal doğum mümkün olsa bile o belirsizlik beni ürkütüyor. Her zaman garantici bir insan oldum ve doğum anında oluşabilecek her türlü tehlike beni öncesinde çok tedirgin ediyor. Sezaryende ne nasıl yapılacak belli, ama vajinal doğumda kaç dikiş atılacak, açılma ne kadar olacak , olmazsa çok keserler mi ya da bebekle ilgili doğumsal bi sorun gelişir mi düşüncesi ürkütüyor açıkçası. Bu korkularımı yenersem sancı kısmı hiç korkutmuyor acı eşiğim çok yüksektir. Hepimiz için en doğrusu ve güzeli olur umarım

Kızlar Demir hapına filan ne zaman başlanıyor doktorum buraya yeniden gelene kadar folik asit devam sonra bakcaz dedi tekrar randevum da 28 Ekim de yani 13. Haftayı yarılamış olcam gittiğimde ya 2 ya da 3 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra gitçem bi sıkıntı olmazsa inşallah

Benim esim de tam tersi dun tombik doner soyle dedim ve icinde cok olsun doymuyorum dedim. 200 gram soylemis ama yine doymadim nasil doymazsin bu nasil bir istah dedi ustune bir tane kruvasan yedim ve gece hala acikmistim cok degisik bir istah var kesinlikle durduramiyorum

Canım 3. Aydan sonra başlanıyor sanırım ekstra takviyelere. Folik asidi bıraktırıyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…