2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Gözün aydııın hareketlerini görünce insan hamile olduğuna içinde bi canlı olduğuna daha bir ikna oluyor bu arada benim de 4 gün önden gidiyor doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi ?

Bir hafta geriden ya da ileriden gitmesi normal sanırım benim de adet tarihime göre farklı çıkıyor. Kalp atışını duyduysanız gerisi daha kolay geliyor

Gözün aydııın hareketlerini görünce insan hamile olduğuna içinde bi canlı olduğuna daha bir ikna oluyor bu arada benim de 4 gün önden gidiyor doktor bununla ilgili bir şey söyledi mi ?
Ben en son gittiğimde hareket etmiyordu dr uyuyor galiba dedi inşallah bi dahaki gidişimde hareketlerini görürüm

Canım ben onu sordum doktora son adet tarihine göre baz Alman gerekiyor burda bebeğin yatış pozisyonundan değişebilir arada 5-6 günlük sapma normal kabul edilir dedi sen o yüzden son adet tarihine göre bak bebişine canım

Benim de akıntım oluyor özellikle sabahları uyandıktan sonra değişik bi akıntı su gibi. Beyaz renkte ama çok fazla yani iç çamaşırımı baya ıslatacak düzeyde. Ben dün idrar tahlili yaptırmıştım bugün görüştüm doktorla hiç enfeksiyon yokmuş ama akıntıya da normal dedi sadece bol su içmemi tavsiye ediyor her seferinde

Ben onu idrar kaçağı sanıyordum

Ah sağol canım o zaman ilerde kendi gününde de çıkabilir. Zaten hareket ettiği için bazen kafasını falan kaldırdı o sırada iki farklı ölçü çıkmıştı demek duruş pozisyonundanmış

Ben en son gittiğimde hareket etmiyordu dr uyuyor galiba dedi inşallah bi dahaki gidişimde hareketlerini görürüm
Yaaa uyuyor muymuş bıdık görürsün canım, belki de erkektir tembel tembel yatıyordur

Yaaa sorma bugün çok heyecanlandık eşimle ultrason bakarken, ilk kez bu kadar uzun süre baktık, ellerini bacaklarını ayrı ayrı gösterdi hep. çok güzeldi
önden gitmesiyle ilgili bir şey söylemedi, sadece 10+5 görünüyor dedi.
kesin olmamakla birlikte tahminim erkek dedi, 16. haftada netleştiririz dedi.

Aynen aynen canım kendi gününde çıkabilir 1-2 gün geri çıkabilir ama mutlaka haftasını yakalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…