2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de hepsi aynı diye biliyorum. Nifty için de %99 yazıyor. Doktor hangi markayla anlaşmalıysa onu öneriyor galiba ilaç gibi.
Buna kesinlikle katılıyorum kızlar dr kimle anlaşmalıysa onu önerir yenidoğan calısanı olarak dönemsel olaral önerdikleri bebek mamaları değişiyo mesela anlaşmalarına göre

Kızlar doktorunuz plasentanın yeriyle ilgili bir şey dedi mi?

O kadar lazer yaptirmistim tertemizdim hic alma derdim yoktu benimde hamilelikle beraber tekrar hortladi hepsi
Evet ya çok çıkıyor artıyor ben lazerlenememiştim Bi ben kaldım memlekette diyordum. Yine de olmak iyidir bence illa daha az çıkar kuzu,

Kızlar bebeğinize alacağınız ilk eşya ne olacak
Benim 3. Bebis olacak kiz olursa hiçbirşeye ihtiyaç yok onunde ikiz kız ablalari var ama erkek olursa sil baştan ama tavsiyem fazla birşey almayın bize çok hediye geldi extra nerdeyse hiçbirşeye ihtiyacım olmamıştı

Y Yorgunnnanne kuzu baş ağrısı bu aylarda çok olur, rahatlamaya çalış rahatlatıcı müzikler ya da kur anı kerim dinle rahatlarsın ben karanlık bir yere geçip rahatlatıcı piano falan açıyorum uyuyakalıyorum güzel oluyor.

Arkadaslar merhaba hepinize.
Ben aslinda nisan annesi olucam.ama oraya yazdim hickimse bana cevap vermedi.
11 haftalik hamileyim ve inanilmaz mide bulantilarim var.
Sizler ilac kullaniyor musunuz ya da ne yapiyorsuniz mideniz icin?

Arkadaslar merhaba hepinize.
Ben aslinda nisan annesi olucam.ama oraya yazdim hickimse bana cevap vermedi.
11 haftalik hamileyim ve inanilmaz mide bulantilarim var.
Sizler ilac kullaniyor musunuz ya da ne yapiyorsuniz mideniz icin?
Doktorum bana prilam verdi ama almadım bu hafta daha rahatım bulantılarım azaldı

Hayırlı nasıl fark etmediniz

Dogumdan sonra reglimin geciktiği çok oldu onun dışında eşimin ailesini ziyarete gittik donuşte bizimle geldiler o aralıkta regliyi unuttum. Belirtim de yoktu hala yok

En son regl agrıdı çekip de olmayınca dank etti hesapladım bayağı geçmiş evde test yaptım öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…