2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım nipt biliyorum ama bunu hiç duymadım
bu bahsettiğim testin doğruluk oranı %99,98 miş.

ben doktoruma nipt testini önerip önermediğini sordum, o da bana bu ninalia testini önerdi, eğer bu kapsamda bi test istiyorsanız ninalia testini öneririm dedi.

bu 5 li tarama testiymiş. Trizomi-13 / 18 / 21 ve cinsiyete bağlı alt hastalıklara bakılıyormuş. doğruluk oranı nipt ten yüksek. fransa'ya gönderiliyormuş anneden alınan kan örneği.

nipt testini önermedi çünkü yanlış çıkan test sonuçlarına rastlanmış.

Böyle bi testin fiyatı ne olaki hele ki dolar Euro fırladı gitti. Ayrıca ikili test fiyatları her hastanede değişiyor arkadaşlar annem hastanede çalışıyor orda başka heryerde başkaymış

Böyle bi testin fiyatı ne olaki hele ki dolar Euro fırladı gitti. Ayrıca ikili test fiyatları her hastanede değişiyor arkadaşlar annem hastanede çalışıyor orda başka heryerde başkaymış
bu testin fiyatı 3.250 TL'ymiş.
eğer bunu yaptırmaya karar verirsem diğer testlerin hiçbirini yaptırmayacakmışım, gerek yokmuş.

bu testin fiyatı 3.250 TL'ymiş.
eğer bunu yaptırmaya karar verirsem diğer testlerin hiçbirini yaptırmayacakmışım, gerek yokmuş.
Canım bi ikili tarama bi de detaylı ultrason yaptırılıyor sanırım detaylıya kuzenim geçen sene 340 vermişti ikiliye de 115 lira civarıydı bilmiyorum ama isteğe bağlı tabiki sen yaptırmayı düşünüyormusun

Kizlar ya kacgundur sag dizim sızlıyor ama oyle boyle degik duruo durup sızlıyor neden olur ki var mi yasayaniniz bayag rahatsizlik verdi

Detaylı daha pahalı diye biliyorum ben

ben açıkçası düşünüyorum yaptırmayı bu ninalia testini.
eşimle de bi değerlendiririz, iki hafta vaktimiz var.

ben açıkçası düşünüyorum yaptırmayı bu ninalia testini.
eşimle de bi değerlendiririz, iki hafta vaktimiz var.
Canım ben de ikili ve detaylı yaptırcam sadece sanırım ama doktorum gerek görürse nipt ya da dediğini yaptırırım tabiki aynen ben de iki üç haftaya gidicem ikili test için

Kızlar bebeğinize alacağınız ilk eşya ne olacak

Evet benim de akıntım çok fazla. Su gibi akıntı oluyor bazen bir kısmı da beyaz oluyor. Canımı sıkmaya başladı anormal gibi geliyor Günde 4 kez çamaşır değiştiriyorum. ama tek değilmişim

Kizlar karnim hep ac cok acim masadan kalkiyorum aradan 3 dk gecmiyo kaziniyo midem koca tabak yememe ragmen bende bi skntimi var acaba seker falan mi korkmaya basladm hic bole olmazdi

Kizlar ya kacgundur sag dizim sızlıyor ama oyle boyle degik duruo durup sızlıyor neden olur ki var mi yasayaniniz bayag rahatsizlik verdi
PaArtesi işyerinde yogun çalıştım ayaktaydım salı evden çalıştım ama mutfak işlerinden biraz ayakta kalınca akşam üstü sol diz (daha önce menisküs yırtığı ameliyatı da olmuştum o dizimden) ve aşil tendonum çok sızladı hiç bir şey yapmadım sıcak duş ve uyku iyi gelmiş dün sabah uyandığımda geçmişti. Eger geçmiyorsa mutlaka bir uzmaana görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…