2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende her şeyi yiyorum açıkçası kasan kimseyi de görmedim aramızda. insanların korkularının olması normal soru sorup öneri istemeleri de çok normal

ah ahh.. ben de 3 gündür sabah akşam kusuyorum. Herkesin bu haftalarda artık azalırken benim bulantım şiddetle artıyor.

Valla bende de hala kesilmiş değil hassasiyet.. O prenses gibi hamilelik geçirenler kıskanıyorum

Aynen bende öyle canım normal kahvaltı yapıyorum öğlen bişe yok akşam yemek sonra çay çayın yanında da ne varsa o

Bende her şeyi yiyorum açıkçası kasan kimseyi de görmedim aramızda. insanların korkularının olması normal soru sorup öneri istemeleri de çok normal
Herkes zaten kendi beslenmesini anlatıyor kimse kimseye anormal diye bir şey söylemedi ki

Ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, paketli gıdaları hala tüketmiyorum, ilave olarak akşam yatmadan yoğurt kefir falan tüketiyorum.
Öğlen et yiyorsam, akşam sebze ya da tersi. Karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum ama her zaman mümkün olmuyor. Her gün meyve yemeye çalışıyorum, her gün yumurta yiyorum.

Kasmak benim için anormal derecede kendini sıkmak demek. Yanlış biliyorum demekki
Ben kendimi kasmıyorum dedim siz kasıyorsunuz demedim ki. Ben canımın istediği bir şeyi yememek için kendimi zorlamıyorum anlamında dedim. Burası herkese açık bir forum sitesi herkes tabiki istediğini sorabilir. Acemi olan bir sürü anne adayı var ben de acemiyim. Yanlış anlaşılma olmasın

Benim dediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım ama gebelikte tüketilmesi sakıncalı gıdalar var. Anneyi gıda zehirlenmesine sürükleyebilir boş yere Ben size demedim ki zaten Sizin ne yazdığınızı bile görmedim açıkçası. Bende yiyorum çoğu şeyi. Siz yanlış anlamışsınız beni

Cips bende yiyemiyorum canım arada çerez atıyorum ağzıma o biraz bastırıyor gibi inş çok sürmez kızlarda da 8-9 . Haftalarda başlamış 3 ay sürmüştü inş bunda o kadar sürmez

İnşaAllah dediğin gibi çok sürmez de rahatlarız. Ben ilkinde bulantım bile yoktu bunda yine oldu 2gündür ses yok ben anladım ki erken yiyince bulantım olmuyor 2gündür erken kahvaltı yapıyorum iyi geldi baya muhtemelen bundan sonra böyle yapacağm. Ha birde bugün sabahtan işlerimiz olduğu için erken çıktık simit ayran ikilisine bayılırım dehşet rahatlatıyor için açıldı tavsiye ediyorum

Doğru diyorsunuz sakıncalı gıdalar bi tarafa tabi. Bir sıkıntı yok benlik o kelimeyi ben de kullandığım için açıklık getirmek istedim

Benim ikinci gebeliğim bu ilk oğlumda sabah akşam her fırsatta çıkardım 4 aya kadar bunda sadece bir kere oldu o da oğlum banyoya işemiş onun kokusundan tiksindim aşırı bulantım olmuyor hafif hafif havasız kalınca oluyor sadece ya da çöp tuvalet kokusuna

Doğru diyorsunuz sakıncalı gıdalar bi tarafa tabi. Bir sıkıntı yok benlik o kelimeyi ben de kullandığım için açıklık getirmek istedim
Kusura bakmayın ben şimdi baktım sizden önce başkası kullanmış yani insanları teşvik etmemek lazım her şeyi yiyin diyerek asıl demek istediğim oydu

Ahh ilk gebeliğim öyleydi çok iyi anlıyorum eve sabunlu temizlik kokan kokular sık airwick al heryere fıslasın bambu cubuklu kokular kullan biraz olsun rahatlsrsın ben kafayı yemiştim ki dogurdum da kurtuldum

Kizlar bugun zeynep kamile gittigim icin ultrason kotuydu simdi ben goruntuyu yukluyorum bebegi gormemisim saatlerdir abimle konusunca abim gosterdi ben kucuk kesenin icinde saniyodum :) sizde bir inceleyebilirmisiniz nirmalde o koyuvrenkli kesede olmasi lazim degilmiydi

Eklentiler

• IMG_20201015_200657.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 96
Evet o kesenin içindeki bebek zaten doktor işaretlemiş hatta. 8 haftalık olduğu için net bir görüntü beklenmez. Ama üst tarafta bebek silüeti görünmüş o yanıltmış sanırım

Ben kızımda anne yani çekmeceli ahşap beşikle başladım. Büyüyenlerinden değil. Benim kız acayip hareketliydi bir yaşına doğru beşiği bıraktık . 1.5 yaşına doğru da odasını aldım. bence her şeyi hamileyken almayın, bebeklikte sırası vakti geldikçe almak da ayrı bir güzel oluyor.

Kizlar benim gibi yasiyan varmi bitane oglum var ogluma hamileyken hic yemek yiyemiyodm yemekden sonra migdem hemen cikariyodu ve bu doguma kadar gitti simdi cok sükür ikinciyr hamileyim bu seferde koku hassasiyeti ve bulantim yedirmiyo bana ve burun tikanikligi balgam maffedio hastada degilim buarada acaba cinsiyet farkindan dolayimi daha bilmiyoruz cinsiyeti esim abartiyosun diyo koku konusundan ama gercekden cok kokuyo hersey

Neden ayıp olsun canım , normal tahlillerini de sağlık ocağında , devlet hastanesinde yaptırabilirsin. Ben daha bir kez gittim , sigorta karşılıyor diye özelde yaptırdım tahlillerimi . Normalde fiyatını bilmiyorum. Sonrasında sigorta ödeme şeklinde değişiklik yapmamız gerekti.ilk muayeneyi ödememiz gerekti. muayene + tahliller 500 tutmuş. . Paket, sigorta vs. yatırmadıysanız tahlilleri testleri devlette yaptırabilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…