- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.321
Merhaba ben oyleyim cikarma yok ama surekli hersey kokuyo yemek yemek zor geliyor surekli bi mide bulantisi yasiyorum belki cikarsam rahatlicam ama o da yokKizlar benim gibi yasiyan varmi bitane oglum var ogluma hamileyken hic yemek yiyemiyodm yemekden sonra migdem hemen cikariyodu ve bu doguma kadar gitti simdi cok sükür ikinciyr hamileyim bu seferde koku hassasiyeti ve bulantim yedirmiyo bana ve burun tikanikligi balgam maffedio hastada degilim buarada acaba cinsiyet farkindan dolayimi daha bilmiyoruz cinsiyeti esim abartiyosun diyo koku konusundan ama gercekden cok kokuyo hersey
Canım nasıl geçti kontrolünüz?Evet Perşembe Az kaldı
Çok sevindim iyi geçtiğine
Aynen cnm bendede bu sefer cikarma yok sadece balgam rahatsiz ediyor bazen ondan oluyo heralde umarim 9‘ayim böyle gecmez buz dolabini hic acamiyorum nerdeyse ikinci hamilelik böyle olmaz derlerdi kandirildimMerhaba ben oyleyim cikarma yok ama surekli hersey kokuyo yemek yemek zor geliyor surekli bi mide bulantisi yasiyorum belki cikarsam rahatlicam ama o da yok
Ben de kızımın huyunu çok seviyorum, inşallah kardeşi de ona çekerYa ben aslında galiba kız olsa bi tık daha fazla sevinirim ama eşimin erkek çocuk hevesi var onu futbola filan götürecek, kampa gidecek vs hayalleri varhayırlısı olsun. Sağlıklı akıllı uslu olsunlar da. Kızımın dan çok memnunum çok şükür onun gibi olsun huyu
Evet çok belirginAy soka girdm ve suan hayal kirikligi yasadim tam bie bebek silueti cikmis
Bitki çaylarına dikkat et canım adaçayı vs. pek içmeKizlar hamileyken yenmemesi gereken sebze ve meyveler neler benim bildiğim maydanoz ciğer ama ananas da fazlasi zararliymis bide şimdi okudum havuç da fazlası zararliymis yarık dudak bebekte olabiliyormuşbide nar düşük riski diyodu şaşkınım
Kisiden kisiye ve sanirim hamilelikten hamilelige degisiyor cnm benm ilk gebeligim ama arkdslardan duyduğum herkeste farkli oldugu allah saglikla nasip etsin ins mugim olan oAynen cnm bendede bu sefer cikarma yok sadece balgam rahatsiz ediyor bazen ondan oluyo heralde umarim 9‘ayim böyle gecmez buz dolabini hic acamiyorum nerdeyse ikinci hamilelik böyle olmaz derlerdi kandirildim
Ben daha önce yiyosam şimdide yetim yani mantığıyla gidiyorum. Cips normalde canım çekmez ama hamilelikte çekesi geldi yiyorum vallazaten beslenmişiz bu yaşa kadar bunlarla neden şimdi engel olup kendime hayatı zindan edeyim
aynı durumu ben de yaşıyorum eskiden bayıldığım bütün güzel kokular şuan feci şekilde mide bulantısı yapıyor. Şampuan, parfüm, sabun, yumuşatıcı.. yemek kokularına karşı olmuyor sadece ama el kremi bile süremiyorum direk kusuyorum. Bu nasıl geçer ki böyle 9 ay sürüyorsa yandım ben çünkü berbat bi durumdayım. Yanımda parfüm sıkmış biri varsa o ortamda duramıyorum bileKizlar benim ucuncu hamileligim. Hepside hemen hemen ayniydi... ilk hamileligimide cok midem bulandi kustum hep dokuz ay boyunca. Kizim oldu. Ikinci az daha hafif gecti arada kustum sonra gecti. Benek buyudukce kalp agrisi basladi yine kizim oldu. Bundada ayniyim midem berbat ama cinsiyeti bilmiyorum. Hersey kokuyo sampuan el sabunlari parfum iggggyumusaticilar... bence bunye ile alakali bir mide bulaniyorsa her hamilelikte bulaniyo. Bulanmiyorsa bulanmiyor... bulanmayanlar herseyin tadini cikariyor. Sanslilar
Yemek kokularına olmuyordu şimdi berbat haldeyim bebeğime çorba pişiriyorum pisirdigim şeyden nefret ediyorum yiyemiyorum. Çok ilginç bende de sadece çamaşır suyu kokusuna karşı bulantı olmuyor çok içim rahatliyor hatta evi çamaşır suyuyla silince diğer kokuları bastiriyoraynı durumu ben de yaşıyorum eskiden bayıldığım bütün güzel kokular şuan feci şekilde mide bulantısı yapıyor. Şampuan, parfüm, sabun, yumuşatıcı.. yemek kokularına karşı olmuyor sadece ama el kremi bile süremiyorum direk kusuyorum. Bu nasıl geçer ki böyle 9 ay sürüyorsa yandım ben çünkü berbat bi durumdayım. Yanımda parfüm sıkmış biri varsa o ortamda duramıyorum bilehatta saçma belki ama kokuyu almama bile gerek yok o koku aklıma geldiği an midem bulanıyor.
Sorun olacağını hiç zannetmiyorum canım. Doğmuş bebekler için uçak yolculuklarının onlar icin çok sıkıntılı olduğuna dair yakınlarda bir yazı okumuştum ama bu da ek bir bilgi olsun:)İyi akşamlar kızlar.. sormak istediğim bir şey var. 3 ay dolduktan hemen sonra uçakla 4 buçuk saatlik yolculuk yapmanın bi sakıncası olur mu sizce ? Zorunlu bi seyahat değil eşimin bi iş görüşmesi var benim de gitmemi istiyor hem tatil hem iş gibi, ben de istiyorum aslında ama şart değil tabi ki.. doktora kontrole gittiğimde soracağım bu konuyu ama merak ediyorum hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı bir sıkıntı oldu mu?
İyi akşamlar kızlar.. sormak istediğim bir şey var. 3 ay dolduktan hemen sonra uçakla 4 buçuk saatlik yolculuk yapmanın bi sakıncası olur mu sizce ? Zorunlu bi seyahat değil eşimin bi iş görüşmesi var benim de gitmemi istiyor hem tatil hem iş gibi, ben de istiyorum aslında ama şart değil tabi ki.. doktora kontrole gittiğimde soracağım bu konuyu
Bu koku olayı gerçekten çok berbat. Normal bi bulantı gibi de değil. Mideyi rahatlatacak şeyler işe yaramıyor, mide bulantısı ilacı da işe yaramıyor koktuğu an bitti.. senin bir de bebeğin var üstelik yemek kokusuna olması ekstradan zorluk yaratırYemek kokularına olmuyordu şimdi berbat haldeyim bebeğime çorba pişiriyorum pisirdigim şeyden nefret ediyorum yiyemiyorum. Çok ilginç bende de sadece çamaşır suyu kokusuna karşı bulantı olmuyor çok içim rahatliyor hatta evi çamaşır suyuyla silince diğer kokuları bastiriyor
İyi akşamlar kızlar.. sormak istediğim bir şey var. 3 ay dolduktan hemen sonra uçakla 4 buçuk saatlik yolculuk yapmanın bi sakıncası olur mu sizce ? Zorunlu bi seyahat değil eşimin bi iş görüşmesi var benim de gitmemi istiyor hem tatil hem iş gibi, ben de istiyorum aslında ama şart değil tabi ki.. doktora kontrole gittiğimde soracağım bu konuyu ama merak ediyorum hamileyken uçak yolculuğu yapan var mı bir sıkıntı oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?