- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.361
Maşallah benim de öyle olmuştu geç döllenmişHerkese merhabaa erkenciyim kontrole gittim geldiim. Adete göre 10+1 ultrasona göre 9+2 çıktı bebeğim. Geç döllenmeden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü hamileliğimi öğrendiğimde adetime göre 6 haftalıktı zaten. Doktor bir sıkıntı olmadığını söylediburaya bir minnak bırakıyorum
E şimdi ben ne dedim ki siz bu kadar sinirlendiniz. Sakıncalı yiyecekleri konuşuyorduk üzerine siz kasmayın bu kadar rahat olun yazdınız bende kasan kimseyi görmedim yazdım. Konu abur cubur değildi zaten karaciğer gibi şeyleri konuşuyorduk.Ben teşvik edince insanlar kendini abur cubura gömmüyor , herkesin iradesi var . Benim gibi olanlar zaten yer kendini abur cubur reyonuna göm diye birşey dediğimi hatırlamıyorum yani. Hayret birşey rahatsızsanız mesajlarımı engelleyebilirsinİz.
3 hafta sonrası için çağırdıMaşallah benim de öyle olmuştu geç döllenmişdoktor kaç hafta sonrasına randevu verdi acaba
Sağlıklı beslenme konusuna gelince oglumda 29. Haftaya kadar herşey gayet güzel gidiyordu doktorum harika gidiyoruz yürüyüşlere devam diyordu 29. Haftada beni çok üzen bir olay yasamamla herşey alt üst oldu. İki hafta arayla iki defa hastaneye yatmaya rağmen doğumu ancak 34. Haftaya kadar durdurabildiler ve doğum gerçekleşti. Özel hastane de ve profesör gerçekleştirdi dogumumu ve bize iki gün boyunca tanimadigimiZ doktorlar geldi. Çünkü kimse inanamadi henüz 34 haftalık bile olmadan doğdu ve 3.100 gram doğmuştu. Ciğerleri gelişmişti ve kuvoze girmeden nefes alabiliyordu kakasını hemen yaptı memeyi hemen emdi hiç sorun olmadi yani binlerce kere şükür ki. Konuyu şuraya bağlayacağım önce Allah'ın rahmeti ve merhameti ikincisi de sağlıklı beslenme sayesinde oldu bu durum. Doktorlar tebrik etti sorular sordu ne bende ne bebekle şeker olmamasına rağmen bebeğimin miadini doldurmuş olmasıni beslenmeye bağladılar. Bence sağlıklı beslenmekte kesinlikle çok fayda var. Arada sırada olan kaçamaklar göz hakları hariç tabi :)
büyük ihtimal belli olur kuzu,gösterir inşallah. ben daha 9 olma üzereyim daha çook varAnladım canım ben 13 haftada ikiliye gidicem o zaman belli olur mu acaba sizin kaç haftalık
Oy oy MaşaAllah ❤ ya minicik nasıl sevim li sağlıklıca kucağınıza alın İnşaAllahHerkese merhabaa erkenciyim kontrole gittim geldiim. Adete göre 10+1 ultrasona göre 9+2 çıktı bebeğim. Geç döllenmeden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü hamileliğimi öğrendiğimde adetime göre 6 haftalıktı zaten. Doktor bir sıkıntı olmadığını söylediburaya bir minnak bırakıyorum
Beni de öyle çağırdı da normal mi diye sordum 3 hafta3 hafta sonrası için çağırdıikili taramayı falan soracaktım heyecandan unutmuşum
geçmiş olsun canım , diye diye getirdin yaaa, olmasın daha iyi içini ferah tut kuzuBenimde.. dün belirtim yok bişey mi oldu derken bugün kustum normalde bulanırdı ama kusmazdım
Maşaallah suphanallah. Sağlıklı ya. Ayrıca arkadaşımın geç döllenen bebeği 4.250 doğmuştu. Allah tamamına erdirsin inşaallah canımHerkese merhabaa erkenciyim kontrole gittim geldiim. Adete göre 10+1 ultrasona göre 9+2 çıktı bebeğim. Geç döllenmeden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü hamileliğimi öğrendiğimde adetime göre 6 haftalıktı zaten. Doktor bir sıkıntı olmadığını söylediburaya bir minnak bırakıyorum
aynen öyle olmuş olacak sana şanslısınAnladım çok teşekkür ederim. Benim zaten düzenli ödeniyor sadece maaş almıyorum o yüzden bana ekstradan bi hediye gibi olacak bu durumda
Gunaydin canim oyh o nasil guzel naail tatlis ama ya masallah annesi saglicakla dunyaya geldigi gunleride gorun insallah . Dun bana da bi hafta geri demisti bende takilmadim canm olabiliyo bunlar cok tatlis gozUkuyor yaHerkese merhabaa erkenciyim kontrole gittim geldiim. Adete göre 10+1 ultrasona göre 9+2 çıktı bebeğim. Geç döllenmeden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum çünkü hamileliğimi öğrendiğimde adetime göre 6 haftalıktı zaten. Doktor bir sıkıntı olmadığını söylediburaya bir minnak bırakıyorum
valla ben de hiç organik beslenmiyorum, sürekli köy tavuğunu yumurtasını nerden bulayım.Bende açıkçası o yararlı bu zararlı aman aman diye kendimi yormuyorum. İlk gebeliğimde tavuk yemeyeyim organik değil, oje sürmeyeyim aman çocuğa zarar falan evham yapıyordum. Doktorum demişti ki Kafana takma canın ne istiyorsa ye. Yediğin hiçbirşey organik değil ki düşünürsen demişti .senin yaptığın günlük makyajın ojenin de zararı olmaz demişti. Mantıklı geldi . Şimdi de aynısını uyguluyorum. Gebelik şekerim çıkınca diyetisyenle birlikte güzel bir diyet yapmıştım ama aç kalmak değildi amaç . Amaç şekeri yükseltmemekti. Gayet sağlıklı beslendim yani. Ama yine de çocuğum 3200 gr doğdu 39 haftada. Yani yemenin içmenin elbette etkisi var ama genetik faktörler de etkili. Benim yediği içtiğimle herhalde normalde 4000gr doğarmalıydı
Aynen öyle. Benim organik beslenme şansım var besleniyorum ama et türü şeyleri kasaptan alıyorum. Çocuklen de biz bakkalvari şeylerle beslendik burher kingte büyüdük üniye hazırlanırken hızlı hızlı yedik. Yani şimdi abartmadan herşeyi yiyorum kendimi kısıtlamıyorum. Yumurta peynir yiyemiyodum şimdi yiyebiliyorum mide bulantılarım azaldı diye eski düzenime geri dönmeye çalışıyorum. Yapacak birşey yok allah bilir onlar doğduktan sonraki hal düzen nasıl olcak. Biz bir şekilde büyüdük inşallah onlarda temiz büyür , sağlıklı olurlarvalla ben de hiç organik beslenmiyorum, sürekli köy tavuğunu yumurtasını nerden bulayım.
oje de sürüyorum makyaj da yapıyorum, doktorum sadece saçını boyama dedi.
bi düzenli beslenmeye çalışıyorum, dengeli.. canım cips isterse de abartmadan yiyorum, börek çörek isterse de abartmadan yiyorum.
sonuçta çocuklarımız da pis bi dünyaya doğacak, ne kadar koruyabiliriz ki..
Ben biraz acemiyim doktor da bir şey demedi unuttum gitti.Beni de öyle çağırdı da normal mi diye sordum 3 haftaikili taramayı yaptırmaktan korkuyorum ya ben takarım sonuç yüzdebir kötü gelse bile. Galiba ayrıntılı ultrasona giricem sadece
Amiiin inşallahBen biraz acemiyim doktor da bir şey demedi unuttum gitti.İkili tarama yapalım derse yaptırcam sanırım
bu arada hepinize teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
tabiki olur doğumdan 3 ay öncesi yeterli oluyorYa
Ya bişey sormak istiyorum benimde sigortam ödeniyor du ama çıkış yaptım. Şimdi 2 ay sonra tekrar giriş yaparsam doğumda kaç ay istiyorlar bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?