2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kontrol çok iyi geçti 4 gün ilerideyiz hatta haftaya ikili için çağırdı ayrıca erkeğe benzemiyor dedi :) kız olması ihtimali yüksek bir oğlum var birde kızım olacak inşallah
Yaaaa maşallah kocaman olmuşşş şu cinsiyet olayı için o kadar meraklıyım kii. Rüyamda kısır turşu yiyordum kız mı acaba diyorum

Kızlar kontrol çok iyi geçti 4 gün ilerideyiz hatta haftaya ikili için çağırdı ayrıca erkeğe benzemiyor dedi :) kız olması ihtimali yüksek bir oğlum var birde kızım olacak inşallah
Maşallah canım sağlıkla gelsin miniğin

benim de 1ay önce 5.89 çıkmıştı. eutrox 25 lik başladık. siz ilacı ne kadarlık kullandınız. maşallah ii düşmüş
Benmde 15 eylulde 4.32 idi simdi 1.05 eutrox 25lik kullandim ama cok mu dusmus bilemedim tekrar sanirim doktora gitmem lazim bi ayda tiparliyo cok yuksek olmadigi icin sonuclarimiz

Canim uzulme burda bi cok arkadas yasadi bu dönemlerde olabilir az da olsa toparlayacagina cok eminim bunlarda ders oluyo iste kavgadan munakasadan uzak kalmak gerektigine kuzum bende azcik uzulsem tartissam hemen karnim basliyo agrimaya. Cok geçmiş olsun bi an once iyi olacagina eminim

Bizde tahlil için kan idrar verdik tam günümüzde gidiyoruz 10. Haftaya başladık bugün kalp atışı sayısını söylemedi gayet iyi dedi hızlı yada yavaş nasıl olduğunu bilmiyorum ama normal insandan baya hızlıydı arkadaşım kızının kalp atışını atmıştı ondan yavaş ama. Bilemedim nedir necidir ama büyümege devam ediyoruz bizde yorumlarınızı alalın neye benziyo

Eklentiler

• 20201016_101544.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 83
Kesemiz aynı ya pazartesi gidcem ben ikili testte belli olursa paylaşırım. Bana 70 kese ve bebek konumundan erkek diyor herkes bilmiyorum bu akşam da rüyamda doktor ultrason da bak pipisi dedi gösterdi

Senin kontrolün ne zaman canım?
Doktor 3 hafta sonradına vermişti bu da 26sı yapıyo ama ben bekleyemicrm. Doktora gitmiştim bel kalça ağrım için fizik tedaviye. Bana üç iğne yaptı bantlar yapıştırdı allah ne muradı varsa versin o kadar iyi olduki eğilip kalkamıyodum . Ona kontrole gidince başka bi doktora da gidicem kadın doğum için yani haftaya giderim diye düşünüyorum o zaman da 11 hfta 5 günlük falan olur

Çıktın mı canımmmm?
Canımmmm cıktımmm Kocaman olmuş bebişim her sorumu sordum ense kalınlığı burun kemiği Baktık herşeyi normal cıktı ellerini ayaklarını parmaklarını gösterdi kafa ölçümünü yaptı haftasıyla uyumlu 11+4 gidiyo çok iyi dedi kalbi de güzel dedi ikili istemiyorum dedim herşey yolunda yapmayalım ikili dedi tamam dedim bir ay sonraya randevu verdi cinsiyet için bişe söylemedi

ayyy geçmiş olsuuuun, kendim gitmiş gibi sevindim

Ayy masallah canim cok sevindim her seyin yolunda olmasinadarisi basimiza bizimde bende haftaya gidicemm bakalim nasil gecicek

Yaaa maşallah çok sevindim o zaman kız mı geliyor ne cinsiyetle ilgili bir şey demediyse

Yaaa maşallah çok sevindim o zaman kız mı geliyor ne cinsiyetle ilgili bir şey demediyse
Valla canım bilmiyorum ki hayırlısı olsun bakalım kısmet ama kocamandı ya
Ayy masallah canim cok sevindim her seyin yolunda olmasinadarisi basimiza bizimde bende haftaya gidicemm bakalim nasil gecicek
inşallah güzel geçer canım valla rahatladım ama bir ay Nası geçcek bilmiyorum folik asiti filan kesti benden
ayyy geçmiş olsuuuun, kendim gitmiş gibi sevindim
sağol bebişim sne ne zaman gidiceksinnnn

Çok teşekkür ederim bilgi için. Peki atıyorum 3 ay giriş yaptım sonra çıkış mı yapcm nasıl olcak o
Hayır 8. ayına kadar çalışıyor gözükeceksin 32 haftalık mı ne oluyordu tam hatırlayamadım ama o durumda hastanede doktorunuzdan çalışamaz raporu alıyorsunuz iş yerine teslim ediyorsunuz veya sigortalı gösterilen yerin muhasebesi onu sisteme işleyecek ki doğumdan sonra e devletten de takip ediyorsunuz para yattığında gidip ptt den çekebiliyorsunuz tabi toplu para vermiyorlar herkesin sigorta primine göre bir ödeme çıkıyor örnek veriyorum sigortanız asgari ücret üzerinden yatıyorsa mesela 6-7 bin arası para oluyor ama 3 aya bölünüyor ilk ay 2200 gibi gibi 3 e bölünerek verilmiş oluyor umarım anlatabilmişimdir

yarın sabaaah erkenden
8+1 oluyor yarın, valla vakit geçmiyor, keşke zamanı ileri sarabilsem

Canım çok sevindim darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…