- 12 Eylül 2020
- 129
- 135
- 23
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #10.381
kızlar moralim çok bozuk. 9+1 deyim. gece biraz kanamam oldu. çok korktum sabahı zor ettim. az önce dr a geldim. bebek iyi ama kanamam devam edecek dedi rapor verdi. bi tane de ilaç verdi. pazar günü eşimle kavga etmiştik. o günden beri karnım ağrıyordu. siz siz olin stres ten uzak durun. ben çok pişman oldum. Allah hepinize sağlık sıhhat versin
[/QU. Çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar benim kimsenin yediğine içtiğine laf ettiğim yok dediğim laf çok güzel çarpıtıldı. Bende zararlı şeyleri gayet tüketiyorum. İnsanlara her şeyi yiyin rahat olun Allah bilir zaten sağlıklı doğacaksa doğar diyemiyorum kusura bakmayın. İsteyen dikkat etsin isteyen dikkat etmesin. Bir konuşmanın üzerine ya rahat olun bu kadar kasmayın yazıldı bende üzerine kasan kimseyi görmedim zaten diye açıklama yaptım. Önceden çocuğunu kaybetmiş biri veya zor sahip olmuş biri olabilir karşınızdaki rahat ol istediğini ye diye fikir veremezsiniz bu dönemde. Sonrasında da zaten Allah bilir sağlıklı doğacaksa doğar fln. Bunlar bana göre aşırı yanlış. Sigara da içebilirsiniz büyük ihtimalle bebeğinize bir şey olmaz ona bakarsanız. Saçınızı da boyasanız büyük ihtimalle bir şey olmaz.
Ya aşk olsun, adınızı neden sileyim, lütfen..Adımı silebilirsinizKirazHanim ben burda çelişkileri olan insanlarla tartışmaya gelmedim. Her şeyi yiyin kasmayın diyor ama ben ikili testi yaptırmayacağım korkuyorum diyor kasamayacağım yani
Sen değişik bi insansın gerçektenAdımı silebilirsinizKirazHanim ben burda çelişkileri olan insanlarla tartışmaya gelmedim. Her şeyi yiyin kasmayın diyor ama ben ikili testi yaptırmayacağım korkuyorum diyor kasamayacağım yani
Çok teşekkür ederim bilgi için. Peki atıyorum 3 ay giriş yaptım sonra çıkış mı yapcm nasıl olcak otabiki olur doğumdan 3 ay öncesi yeterli oluyor
İtikat noktasinda çok benzesiyor fikirlerimizSonucunuza kesinlikle katılıyorum ama ben öyle çocuklar gördüm ki anneleri babaları bakkalcı veya işsiz ne bulduysa onu yedi çocuk sapsağlam. Benim apartmana temizliğe gelen kadın 9 ay boyunca temizlik yaptı o domestosların içinde ve oldukça geliti dar bizler yardım ettik yemek konusunda. Sapasağlam çocuğu var. Bazı insanlar ben kasmayın diyince sanki sağlığı bırak yararlı ne varsa yeme geri kalan herşeyi ye mantığında anlamış. Ben çok şükür bahçesi olan herşeyi organik yiyen bi insanım. Ama bunun yanında canımın istediği şeyleri de iyiyorum kasmadsn evhamlanmadan. Çünkü bu örnekleri gördükten sonra allah gerçekten sağlığı bahşeder. Kendini sıkıp herşeyin iyisinden yediricem diyen bir kadının oğlu da hastalıkyan kurtulamıyor. Ben bunun ısrardan kaynaklandığını ve allahın bir kararının olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca çok bilmiş hanım ikili testi yaptırmamamın nedeniAdımı silebilirsinizKirazHanim ben burda çelişkileri olan insanlarla tartışmaya gelmedim. Her şeyi yiyin kasmayın diyor ama ben ikili testi yaptırmayacağım korkuyorum diyor kasamayacağım yani
Çok örneğini gördüğüm için Allaha bıraktım ya . Hani Allah sağlıkla sınamasın inşallah hepsinin ne eksiği ne fazlası olsun. Normal çocuklar olsunlar mutlu çocuklar olsunlarİtikat noktasinda çok benzesiyor fikirlerimiz
Küçük emrah lafı bilindik bir laf sokakta da kullanılır evetDeğişik bir insanmışım, dengesizce konuşuyormuşum, küçük Emrah tripleri, çok bilmiş hanım. Benimle sokak ağzıyla konuşma hakkını size vermiyorum kusura bakmayınteacher26
Stresin bence çok etkisi var.Ben de stresli bir gün yaşamıştım iki gün sonra kahverengi leke gördüm doktor muayeneye bağlı demişti ama bence kurumuş kan atıldı rahimden.Hiç bir şeyi stres yapmayın lütfen çok etkileniyoruzkızlar moralim çok bozuk. 9+1 deyim. gece biraz kanamam oldu. çok korktum sabahı zor ettim. az önce dr a geldim. bebek iyi ama kanamam devam edecek dedi rapor verdi. bi tane de ilaç verdi. pazar günü eşimle kavga etmiştik. o günden beri karnım ağrıyordu. siz siz olin stres ten uzak durun. ben çok pişman oldum. Allah hepinize sağlık sıhhat versin
benim de 1ay önce 5.89 çıkmıştı. eutrox 25 lik başladık. siz ilacı ne kadarlık kullandınız. maşallah ii düşmüşBugün tiroide bakıldı. Sonucu yeni aldım 6.40 tı bir ay önce. Şimdi 1.97 ye düşmüş çok şükür
Ben daha öncesinde de kullandığım için dozunu her ay artırarak devam ediyordum. 6.40 çıktığında 75 lik euthrox kullandım o düşürdü. Yani 1 ay içersinde düştü.Ama 25 lik bana çok etki etmemişti. Kişiden kişiye değişir sanırımbenim de 1ay önce 5.89 çıkmıştı. eutrox 25 lik başladık. siz ilacı ne kadarlık kullandınız. maşallah ii düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?