2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kızlar moralim çok bozuk. 9+1 deyim. gece biraz kanamam oldu. çok korktum sabahı zor ettim. az önce dr a geldim. bebek iyi ama kanamam devam edecek dedi rapor verdi. bi tane de ilaç verdi. pazar günü eşimle kavga etmiştik. o günden beri karnım ağrıyordu. siz siz olin stres ten uzak durun. ben çok pişman oldum. Allah hepinize sağlık sıhhat versin

Arkadaşlar benim kimsenin yediğine içtiğine laf ettiğim yok dediğim laf çok güzel çarpıtıldı. Bende zararlı şeyleri gayet tüketiyorum. İnsanlara her şeyi yiyin rahat olun Allah bilir zaten sağlıklı doğacaksa doğar diyemiyorum kusura bakmayın. İsteyen dikkat etsin isteyen dikkat etmesin. Bir konuşmanın üzerine ya rahat olun bu kadar kasmayın yazıldı bende üzerine kasan kimseyi görmedim zaten diye açıklama yaptım. Önceden çocuğunu kaybetmiş biri veya zor sahip olmuş biri olabilir karşınızdaki rahat ol istediğini ye diye fikir veremezsiniz bu dönemde. Sonrasında da zaten Allah bilir sağlıklı doğacaksa doğar fln. Bunlar bana göre aşırı yanlış. Sigara da içebilirsiniz büyük ihtimalle bebeğinize bir şey olmaz ona bakarsanız. Saçınızı da boyasanız büyük ihtimalle bir şey olmaz.

Adımı silebilirsiniz KirazHanim ben burda çelişkileri olan insanlarla tartışmaya gelmedim. Her şeyi yiyin kasmayın diyor ama ben ikili testi yaptırmayacağım korkuyorum diyor kasamayacağım yani
Ya aşk olsun, adınızı neden sileyim, lütfen..
burda altı üstü tecrübe paylaşıyoruz, sadece bi yanlış anlaşılma oldu. isteyen istediğini yer içer, kimsenin hayatına kimse karışamaz sonuçta.
herkes kendinden örnekler veriyor.
bence böyle saçma bişey için bilgi alışverişi yaptığımız bi yerden ayrılmayın. ben sizin fikirlerinizi önemsiyorum.

Adımı silebilirsiniz KirazHanim ben burda çelişkileri olan insanlarla tartışmaya gelmedim. Her şeyi yiyin kasmayın diyor ama ben ikili testi yaptırmayacağım korkuyorum diyor kasamayacağım yani
Sen değişik bi insansın gerçekten ikili test ile beslenmenin bana bir şeyini anlatırmısın. Sen hayatında hiç mi yemedin sağlıksız şey? Şimdi canın çekse kendin yememek içşn direnecek misin ? Ben diyorum ki direnmem kasmam istediğimi yerim siz de yiyin. Sigara ile mesela cipsin bana karşılaştırmasını yaptırma burda dengesizce konuşma. İkili test çocukta bir sıkınyı varsa gösteriyor sendrom varsa. Ben bunu bilmek istemem şuan diye yaptırmıcam. Ayrıntılıda görmeyecekmiyim? Kasma diye yazan benim bana laf atmışsın. Aynen söylüyorum kasmayın. Herkesde diyor zaten sağlıklı beslenmenin zor olduğunu. Benim şuan midem bulanıyorsa canım tek birşey çekiyorsa sağlıklı değil diye niye yemeyeyim manyakmıyım? Kendimi boğacak değilim cips çikolata ile ? Böyle gereksiz triplere girme. Birşeyden rahatsızsan msj kutusu var direk bana yazsaydın ben sana cevap verdim diye böyle küçük emrah rollerine girme burda. Tekrar söylüyorum kasmaaayııııın. SEN ÖYLE BİR LANSE ETTİRDİN Kİ BEN SANKİ MİLLETE 3 ÖĞÜN DURMADAN ABUR CUBUR YİYİN AMAN SAĞLIKLI ŞEY YEMEYİn DEMİŞİM GİBİ. Büyük harfle yazdımki gör diye. Canınız sağlıksız şeyler çekiyğinde kasmadsn yiyin dedim, beni destekleyende vardır desteklemeyende . Ama ordan bana iğneleyici konuşamazsın, cevabını da alırsın. Rahatsızsan engelle dedim görme mesajlarımı diye burda triplere girmene gerek yok. Kimse aman aman sağlıklı beslenmiyo zaten bir cipsten dondurmadan nereye getirdin. Arkadaşalr tamam onun istediği olsun Aman sakın dondurma cips yemeyin ha sakın sonra ikili testye neler çıkar sigaraya bile başlarsınız. Sen akıl fikir ver yarabbin

Çok geçmiş olsun, ya latif ya halim zikirlerini çekebilirsiniz eğer böyle stres yaparsanız başka bişeye rahatlatır

İtikat noktasinda çok benzesiyor fikirlerimiz

Ayrıca çok bilmiş hanım ikili testi yaptırmamamın nedeni
Bir annem zamanında yapmamış bende yaptırmak istemiyorum
İki gereksiz masraf görüyorum ayrıntılı ultrason var
Üç bebeğim sendromluysa hamileliğimi üzülerek geçşrmek istemiyorum
Dört bende Atnalı böbrek tipi anomalisi var. Çocuğumda da varmı diye bilmek istemiyorum üzülürüm diye kendime zehir etmek istemiyorum yani anlayacağın kasmak istemiyorum şimdiden.
bilip bilmeden boş yapma. Benim küçükken yaşadıklarımı yaşasaydın sende bilmek istemezdin. Bunun beslenme ile de alakası yok sen şimdi gider orayada bağlarsın bu genetk birşey. Tekrar ediyorum rahatsızsan engelleeeee , çıkmak istiyorsan da sen bilirsin

Değişik bir insanmışım, dengesizce konuşuyormuşum, küçük Emrah tripleri, çok bilmiş hanım. Benimle sokak ağzıyla konuşma hakkını size vermiyorum kusura bakmayın teacher26

Değişik bir insanmışım, dengesizce konuşuyormuşum, küçük Emrah tripleri, çok bilmiş hanım. Benimle sokak ağzıyla konuşma hakkını size vermiyorum kusura bakmayın teacher26
Küçük emrah lafı bilindik bir laf sokakta da kullanılır evet diğerleri zaten normal laflar. Çok bilmişlik yapana çok bilmiş denir. Dengesizce konuşuyossn da dengesizce konuşuyosun denir. Hayır herşeyi ben sana açıklayacak mıyım böyle yeter yani.

Stresin bence çok etkisi var.Ben de stresli bir gün yaşamıştım iki gün sonra kahverengi leke gördüm doktor muayeneye bağlı demişti ama bence kurumuş kan atıldı rahimden.Hiç bir şeyi stres yapmayın lütfen çok etkileniyoruz

benim de 1ay önce 5.89 çıkmıştı. eutrox 25 lik başladık. siz ilacı ne kadarlık kullandınız. maşallah ii düşmüş
Ben daha öncesinde de kullandığım için dozunu her ay artırarak devam ediyordum. 6.40 çıktığında 75 lik euthrox kullandım o düşürdü. Yani 1 ay içersinde düştü.Ama 25 lik bana çok etki etmemişti. Kişiden kişiye değişir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…