2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
inşallah güzel geçer canım valla rahatladım ama bir ay Nası geçcek bilmiyorum folik asiti filan kesti benden

Aa dogru onun yerine takviye bir seyler verdi mi bir de bana 12. Hafta hepatit, 20. Hafta tetanoz asisini saglik ocaginda yaptirirsin demisti ben haftaya gidip artik kaydimi yaptiriyim saglik ocagina haftaya gittigimde ben ekstra vitamin isticem eger veriliyorsa biraz oksurugumde basladi, kisin ben cok hasta oluyorum ya hic kendimi koruyamiyorum. Dun aksam ihlamur yaptim, bugunde yapicam da acaba icine bi cay kasigi kestane bali koysam bir sey olur mu. Gecen sene ac karna kestane bali iciyodum bi kasik hasta olmamak icin de

kızlar eşim ultrason cihazı fiyatlarına bakmış çocuğumu görmemeye dayanamıyorum diyor
perşembe günü randevumuz var, o kadar sabırsız ki, benim hiç heyecanım yok, ben mi sorunluyum acaba
Benim eşimde aşırı rahat ben sürekli bakmak istiyorum demekki biri birini dengeliyo

Evet çok teşekkür ederim

Maşallah ona çok sevindim inşallah hepimiz böyle güzel şeyler duyarak ayrılırız kontrolden

kızlar eşim ultrason cihazı fiyatlarına bakmış çocuğumu görmemeye dayanamıyorum diyor
perşembe günü randevumuz var, o kadar sabırsız ki, benim hiç heyecanım yok, ben mi sorunluyum acaba
Bende ilk kez yarınki kontrol için heyecan yaptım. Yavaş yavaş yükleniyor annelik sanırım

Ultrason cihazı mı ben de el dopleri varmış kalp atışını evde dinleyebildiğimiz onlara bakmıştım. Benim ki baya küçük çaplıymış

ya herkese yüklendi yüklenecek, eşime babalık, görümcelerime halalık, anneme annenannelik vs. ben hala aynıyım
Valla eşimin ailesine hiçbişey yüklenemedi görümcem art arda 3 tane doğurduğu için onların çocuklarına bakmaktan bizimkine pek heves kalmadı. Ama benim annemler heyecanlı çünkü ilk torun

Valla eşimin ailesine hiçbişey yüklenemedi görümcem art arda 3 tane doğurduğu için onların çocuklarına bakmaktan bizimkine pek heves kalmadı. Ama benim annemler heyecanlı çünkü ilk torun
bizde iki tarafta da ilk ve tek torun şu an için.
eşimin tarafında zaten her türlü bizim çocuklarımız olacak sadece, görümcelerimden geçti artık, yaşları baya var.
o yüzden hepsi benden daha heyecanlı ve o heyecan beni yoruyor bazen

doktorların verdiği vitaminler genelde belli şeyler ama ben önceden C vitamini takviyesi kullanıyordum gittiğimde doktora onu sorucam izin verirse yine kullanırım. bütün kışı gripsiz, nezlesiz atlatıyordum. Multivitaminlere nedense hiç güvenmiyorum hepsi bir arada olunca sanki etkisi de azmış gibi geliyor bir de yeri gelmişken sorayım ben hamilelikten önce peptit kolajen kullanıyordum toz olarak. doktora sordum kullanma boşver dedi ama zararlı olduğunu da söylemedi hiç açıklama da yapmadı. Normalde çok kuru, kaşıntılı cildim var bir tek o iyi geliyordu hem de eklemler için çok faydasını görmüştüm. Kullanan ya da doktora danışan var mı böyle bir şeyi ?

ben daha önceden düzenli olarak probiyotik takviye kullanıyordum, bağışıklık için çok iyiydi, hastalıksız atlatıyordum kışları ama doktorum izin vermedi gebeyken.
12. haftaya kadar folik asit dışında hiçbir şey kullanmaman gerekiyor dedi.
doktorlar bu konularda hassas biraz.
ama 12. haftadan sonra tavrı nasıl olur bilemiyorum.

Bana da aynı şeyi söyledi folik asit dışında bir şey kullanma dedi. İlk 3 ay organ gelişim zamanı olduğu için böyle hassas davranıyorlardır diye düşündüm.

sanırım bi multivitamin gibi bir şey verirler yine ya
ben doktora ilk gittiğimde Q10 ve omega alıyorum bir de ama hamileliği öğrendikten sonra onları bıraktım demiştim, evet çok iyi yapmışsınız demişti. "neden alsam ne olurdu" diye sormaya korktum açıkçası, çünkü aslında biraz üşendiğimden almadım. folik yeterli diye bir şeyler okumuştum forumda, onun gazıyla üşendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…