2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canlar 10.haftadayım ben, 2-3 gündür bir nefes darlığı, çabuk yorulma falan olmaya başladı. Daha erken değil mi bunların olması için? Var mı benim gibi olup, iki hareket edince hemen tıkanan?
Selam bunu bende yaşıyorum. Burada bir arkadaş yazmıştı normalden daha fazla kan hacmine sahibiz artık onunla ilgiliymiş sanırım. Yarın doktora gidince ona da sorayım unutmazsam.

Canlar 10.haftadayım ben, 2-3 gündür bir nefes darlığı, çabuk yorulma falan olmaya başladı. Daha erken değil mi bunların olması için? Var mı benim gibi olup, iki hareket edince hemen tıkanan?
Selam bunu bende yaşıyorum. Burada bir arkadaş yazmıştı normalden daha fazla kan hacmine sahibiz artık onunla ilgiliymiş sanırım. Yarın doktora gidince ona da sorayım unutmazsam.
Ben de yaşıyorum bu sıkıntıyı, merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum ki önceden haftada en az 3 kez spor yapan bir insandım. şuanda kalbimiz normalden daha hızlı atıyormuş, o yüzden bu çabuk yorulmalar.

Boy 159 benim kilo 55-55,5 arası oynardı hep 10 haftaya başladık 58 kilo olmuşum ama yemek yiyip tartıldım. Uygulamamdan bukuyom kilo düşük diyo. Hani ilk 3 ay kilo almicaktık alıyımmı almıyım mı bilemedim ben

Eklentiler

• Screenshot_20201016-143514_Elika.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
normal beslenmenize devam edin bence, niye kilo almadım diye düşünmeyin, kilo olmak için zorlamayın.
ben 11+2 yim, şimdiye 1 kg aldım. bence kilo alma işini biraz sonraya bırakmak daha mantıklı.
bana doktorum 12 kg iyidir dedi, fazla kilo alımında şeker ve tansiyon problem oluyor dedi.

yurdışıyla ilgili bilgim yok malesef umarım bulursunz randevu

Hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren emanete en güzel şekliyle sahip çıkmaya çalıştım canım. Bol yeşillik günlük bir avuç ceviz maden suyu ve peyniri hergun mutlaka yemeye çalıştım. Düzenli yürüyüş yaptım bol bol kuranı kerim dinledim :)) bulantım olmadığı zamanlarda da balık ve et tüketmeye dikkat ettim :) uzak durdugumda yalnızca sigara içilen ortamlar oldu :)

Canım balın bi sıkıntısı olmaz benceee bende her gün pekmez yiyorum takviye ilaç verdi ekliyorum hemen hadi insallah güzel haberlerle dönelim hepimiiiiiz

Eklentiler

• image.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 41
Kız benim detaylı baktı işte ense kalınlığı vs onlara da baktı çok hoşuma gitti o poposunu yiyesim geldi görünce hadi insallah senden de güzel haberler bekliyorum canımmmm

Kızlar bu arada benim gibi saçında beyaz olup boyayanlar için ben 3 aydır boyamıyordum saçımı organik boya olmak şartıyla boyayabilirsin dedi saçlarım bembeyaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…