2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Gecen sene bendee neler neler kullandim ama hep cocuklarla olmaktan mi bilmiyorum hic iyilesememistim surekli hastalik bulasiyordu. Hatta iki gece hastanede yatmistim influenza salgininda baya kotuydum. Bu yil cok gec olmadan vitaminlere baslasak iyi olur aslinda bebege zararli degilse. Bir de bana grip asisi demedi de influenza asisi oneriyorum dedi acaba karistirdi mi daha Turkiyeye gelmedi demisti, gelince siz ilk siradasiniz demisti hatta bu gidisimde bende onu sorucam. Kolajen i ben hic kullanmadim canim o yuzden hic bilmiyorum

Son düzenleme:
Canım balın bi sıkıntısı olmaz benceee bende her gün pekmez yiyorum takviye ilaç verdi ekliyorum hemen hadi insallah güzel haberlerle dönelim hepimiiiiiz

Kestane bali antibiyotik gibi derler ya gunde bir kasiktan fazla tuketme demisti annem o yuzden soruyim dedim insallah insallah guzel haberlerle bu sureci tamamlariz

ya herkese yüklendi yüklenecek, eşime babalık, görümcelerime halalık, anneme annenannelik vs. ben hala aynıyım
Tek değilsin bende hala bi moda giremedim kendimi hiç anne gibi hissetmiyormuşum gibi geliyo arada bi karnımı seviyorum ama hiç öyle amaann anneemm modunda değilim yani belki bir iki kıpırtı hissedince gelicek

3 aydan sonra multivitamin verirler mutlaka.

Bir tane mi görsel verdi? Çünkü bazen birinde mm yazıyor diğerinde haftası falan yazıyor ama cihazada bağlı olabilir
Sadece bunu verdi başka vermedi sizinkisinin yazdığı kısmı atar mısınız evdeki geçmiş haftaların görüntülerine bi bakayım belki onlarda yazar

Canım balın bi sıkıntısı olmaz benceee bende her gün pekmez yiyorum takviye ilaç verdi ekliyorum hemen hadi insallah güzel haberlerle dönelim hepimiiiiiz
Bende pregnomu haziranda tüp bebeğe başladığımdan beri kullanıyorum. Artık midem bulanıyor zor içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…