2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşallahhhh haftaya bugün tam 11+4 olucam bende gidince böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünmek şu an heyecanlandırdı nerden nereye ne cabuk büyüyolar ya şaka gibiiiiii maşallah
Evet yaaaa çok çok değişik hissediyorum başını filan ölçtü eller ayaklar göründü yicemmm

Benide ekler misin tabloya yaş 23 sat 13.08.2020 ilk çocuğum 55 kg başlangıç cinsiyet henüz yok

Canım benimmmm amiiin aminnn hepimiz güzel güzel haberlerle gelelim

Gebelikte kullanılabilen vitaminler d vit ve omega3 olarak geçer bir de folik asit. Eğer aklına takılıyorsa rcog ya da acog un guideline larını bir tara.

Kızlar tatlı heyecanlar içindeyiz ben baya baya alışveriş hazırlıklarına başladım son aylarda alacağım çoğu şeyi ama kafamda kalmasın listeler hazırlayayım diye uğraşıyorum son aylarda Bi durum olursa öyle boş kalmayayım diye haftaya perşembe raporum bitiyor nöbetlere dönüyorum inşallah artık düşük riski azalmıştır ve güzel geçer hepimizin gebelikleri

Gebelikte kullanılabilen vitaminler d vit ve omega3 olarak geçer bir de folik asit. Eğer aklına takılıyorsa rcog ya da acog un guideline larını bir tara.
Evet bunlara ek olarak Demir, b ve C vitaminine de hamilelikte ihtiyaç duyulduğu yazıyor bu kaynaklarda. Tabi kanda bu değerlere bakılıp hangisine ihtiyaç varsa ona göre verilmesi en mantıklısı o yüzden multivitamin kullanımına karşıyım ya da her hangi bir yerden araştırıp gerekliymiş deyip kullanılmasına. Ama malesef çoğu doktor direk yazıyor, gönderiyor.

Fetal DNA için grovo ile anlaştık sayılır. 3 ayrı yerle görüştüm. Maternit21 ikili test yaptırılması konusunda ısrarcı davranıyor. Sanırım ona göre yapılacak test çeşidi farklıymış. Onun sonucunu beklediğimde de 13. Haftayı doldurmuş olacağım fiyat oldukça uygundu. Genoksta mantıklı geliyor aslında çok test sayısı var ama onların güvenirliği daha azmış, gereksiz geliyor bir yandan. Eşimde grovo daha çok güven verdi dedi öyle karar vermiş bulunduk.

Canım geçmiş olsun ama kavgaya bağlayıp kendini suçlama.emin ol 2.kattan düşsen bişey olmayacaksa olmuyor.benim alt katımdaki kadın hamileyken sürekli kocasından dayak yer, bağıra bağıra ağlardı.kadın sağlıkla doğurdu ben sakin hamileliğime rağmen düşük yaptım.gebelikte her dönemde kanama olabiliyor.bendeki kanama 6.haftada başladı 1 haftadır yok.istiraat ve ilacını düzenli kullan.Allaha emanet olun.

Aslında maternit için de çok güzel yorumlar var. Karar verenler nereye yaptıracağınızı sebebiyle yazar mısınız?

Çoğu doktor bu konuları rutine bağlamış tıkır tıkır devam ediyor. Oysaki günümüzde literatürü taramak güvenilir kaynaklara ulaşmak çok çok kolayken.
Ben bugün grovo için kan verdim eve gelip aldılar. 2 hafta sonrası için raporu atacaklarını söylediler.

ya kızlar benim tahlillerimde b12 çok düşük çıkmıştı ilk 6 haftalıkken falan hem iğne hem ilaç tedavisine başlattı iğneyi iki kez vurulabildim ama ilaca devam ediyorum bide imom diye takviye balık yağı ve birçok madde olan ilacı kullanmamı ayrıca bide sağ bacağım çok ağrıyordu onun içinde magnezyum verdi ben bunları kullanıyorum başka doktora da soramadım siz böyle konuşunca korktum bi sorun olmaz inşallah

Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız Benim yaşadığım yerde anlaşmalı laboratuvarları olmadıgı için en yakın yere yönlendirdiler. Evden gelip almaları büyük kolaylık olurdu benim için

bunları doktor verdiyse, kendisi sizin kan değerlerinize bakarak vermiştir içiniz rahat olsun
bacağı ağrımayan biri magnezyum kullanırsa, ya da b12'si zaten yüksekken dur ben yine de alayım derse o anormal olan, doktorlar aslında onun için böyle konuşuyorlar

Ya bu testler benim kafamı acaip karıştırıyor.
Grovo heralde firmanın adı dimi?
Kan verdiğiniz testin adı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…