2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canlar 10.haftadayım ben, 2-3 gündür bir nefes darlığı, çabuk yorulma falan olmaya başladı. Daha erken değil mi bunların olması için? Var mı benim gibi olup, iki hareket edince hemen tıkanan?
Ben birde burun tıkanıklığı var 4 gündür kiloda var aslında bilemedim

Çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım İnşaAllah ceviz yeşillik balık çokça tüketmeyin İnşaAllah eti bol yiyorum zaten biraz da paket arasından uzak durursak İnşaAllah

Merhaba, bende bilgilerimi yazayım. Yas 27 sat 16.08.2020 tahmini doğum 23.05.2021 başlangıç kilo 49. Ilk çocuk inşallah

Kızlar bu testlerin hiçbirini bilmiyorum 2 li testi yaptıracağım belki nifty doktor gerek görürse. Size doktor mu söyledi bu test adlarını.

Ultrason fotoğrafı bu bi bakr mısınız nerde yazıyo yazıyo mu
Sizinkinde bende göremedim fetal heart normalde kalp atımını gösteren deger ama sizinkinde yazmamışlar karşısına.. doktor bişey demedi mi şu kadar atıyor diye??

Ne guzel haberler bunlar masallah saglicakli olsunda en guzel sey darisi bizlerin basina. İkiliye gerek gormemesi cok guzel olmus canim hersey yolundaysa ne gerek var ztn fazladan gerginlik yapio bana bu testler

Kızlar bu testlerin hiçbirini bilmiyorum 2 li testi yaptıracağım belki nifty doktor gerek görürse. Size doktor mu söyledi bu test adlarını.
Bana doktor söylemedi ben ikili üçlü teste çok güvenmediğim için ve sonrasında onlarla uğraşmak istemediğim için yaptırıyorum. Bir de ilk hamileliğimde kromozomal anomali sebebiyle kalp durması sonucu kürtaj olmuştum biraz da o yüzden üzerine düşüyorum.

Canlar 10.haftadayım ben, 2-3 gündür bir nefes darlığı, çabuk yorulma falan olmaya başladı. Daha erken değil mi bunların olması için? Var mı benim gibi olup, iki hareket edince hemen tıkanan?
Ben baştan beri öyleyim canım , kısa süreli ayakta dolaşsam, biraz konuşmam gerekse nefesim daralıyor

Ne guzel haberler bunlar masallah saglicakli olsunda en guzel sey darisi bizlerin basina. İkiliye gerek gormemesi cok guzel olmus canim hersey yolundaysa ne gerek var ztn fazladan gerginlik yapio bana bu testler
Aynen canım çok şükür bi sorun görmedi açıkçası bende mutlu oldum onun sonucu beklemek ayrı bi stresti. İnşallahhh hepimiz güzel güzel haberlerle devam edelim gebeliğimize

Benfe
İlk katılayım 25yaş sat. 25.06.2020 tahminidogum 01.06.2020 kilo başlangıç 79

Başlangıç kilon çok iyi canım. doğum sonrasını da düşünüp çok almamak lazım. boya göre de değişir tabi . Ben 7-8 kg ı aşmak istemiyorum bu defa.

Aclik
Açlık direk tetikliyor canım bizim kizlarin 9 da kahvaltı saati beraber yapıyoruz kahvaltıyı ama genede aradan 1saat gecmeden başlıyor gene bulantim yetmez gibi baş dönmesi de başladı iki gündür

Aclik

Açlık direk tetikliyor canım bizim kizlarin 9 da kahvaltı saati beraber yapıyoruz kahvaltıyı ama genede aradan 1saat gecmeden başlıyor gene bulantim yetmez gibi baş dönmesi de başladı iki gündür

Maalesef ani harekette oturup kalkarken baş, dönmesi göz kararması oluyor. Benim bazen de başım ağrıyor eğilip yerden bişry alıp kalktığımda özellikle aksamları. Geçecek İnşaAllah 12 14.haftadan sonra hepimizin İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…