2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sizinkinde bende göremedim fetal heart normalde kalp atımını gösteren deger ama sizinkinde yazmamışlar karşısına.. doktor bişey demedi mi şu kadar atıyor diye??
Malesef söylemedi gayet iyi dedi sadece. Bu bi önceki ultrason görüntüsündeki yazılı alan burdaki 100 yazan yanında kulaklık işareti olan sayı olabilir mi

Eklentiler

• 20201016_235717.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 67
Malesef söylemedi gayet iyi dedi sadece. Bu bi önceki ultrason görüntüsündeki yazılı alan burdaki 100 yazan yanında kulaklık işareti olan sayı olabilir mi
Değil gibi sanki benimkilerde fetal hr yazıyor yanında.. bak bu oğlumun

Buda şimdiki bebeğim

Eklentiler

• BD57494E-A120-429A-AAE1-1D8FA60259C1.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 51
Kusura bakma canım mesajına anca dönüş yapabildim evde minik bir yaramaz olunca işler zorlaşıyor
Ya inşallah bu gebelikte uzun sürmez ama ilk gebeliğimde inan doğuma kadar ne zaman süt içsem kustum sabahlara kadar. O yüzden şimdi içmiyorum korkumdan ama dediğin gibi bir şekilde kalsiyum da almam gerek.
Aynı zamanda emziriyor olmasam belki bu kadar üstünde durmazdım ama hem emzirme hem gebelik beni düşürmesin diye ekstra dikkat etmeye çalışıyorum.
Salı günü kontrolüm var, bu konuyu kesinlikle konuşcam doktorla.

Bu arada miniğini gördüm çok tatlı maşallah sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah

Yanlış mı anlaşıldım yoksa ben mi yanlış anladım anlamadım ama süt alerjisi bende değil kızımda vardı, ona hamileyken de süt ürünleri tükettiğimde rahatsız olurdum acaba bu mu etkiledi diye kafama takıldı, ikinci bebeğimde umarım öyle ağır alerjik durumlar yaşamayız çok zor dönemlerdi çünkü bizim için.
Süt alerjisi geçti çok şükür ama susam hala devam ediyor tahin pekmez yemeyi özledim, hala sütümden geçen bile etkiliyor yavrumu
Cevabın için de teşekkür ederim biraz geç yazabildim ama
Süt yoğurt tüketimini kontrolde doktorla konuşacağım mutlaka, gerekirse kızımın alerji doktoru ile de görüşüp fikir alabilirim

Canlar hangi telefon uygulamasını kullanıyorsunuz takip için? Ben birkaç tane yükledim ama hiçbirini çok sevemedim. Önerilerinize açığım.

Ben happy mom ve adım adım gebelik uygulamalarını kullanıyorum, ilk gebelikte de bunları kullanmıştım beğeniyorum.
Ama adım adım gebelik iOS da yok sanırım ben bulamadım
Onu tabletten takip ediyorum

Günaydın kızlar mutlu haftasonları olsun
Eşim 7 gün de okula gittiği için biz yine yalnızız
Kızımla zaman çok koşturmacalı geçiyor pek yazamıyorum ama takipteyim beni unutmayınn
Kontrole gidenler güzel haber alanlar gözünüz aydın
Bizim de Salı günü kontrolümüz var heyecanlanmaya başladım hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah

İyi geceler bebeyimsular. Gogsumun birinden sıkınca süt gelmeye başlamış. Sanırım bu defa 3 gün bekletmeden hemen gelicek. Yani inşallah

Canım yanlış mı hatırlıyorum bilemedim
Sen mi demiştin eşin izindeyken bebişi babası uyutacaktı ayrı yatmaya mı alıştıracaktınız öyle muhabbetleri vardı sanki.
Ne yaptınız alıştı mı oğlun, bir de siz memeyi bırakmıştınız değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…