2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Sen iyiysen hiç sorun yok canımmm yaaa o yaramazı da öpüyorum çok tatlı maşallah hadi salı gününe az kaldı güzel haberlerle dön insallahhhh Aynen canım sor mutlaka bizi de bilgilendirirsin burda ben de merak ettim ne dicek doktorun

Aslında sendeki durum da alerji gibi. Ama kızındaki ile bağımsız. Alerji konusu çok can sıkıcı ve gıcık açıkçası. Dediğin gibi en güzeli alerji doktoru ile paslaşmak.

Kızlar bu arkadaşlar ikiz mi bebekleri hiç ikiz olan var mı topikte merak ettim dogrusu

Eklentiler

• Screenshot_20201017_101116_com.android.chrome.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 35
Gunaydin canimcim sanada guzel haftadonlari olsun saliyi iple cekiyosunuzdur simdi guzel haberlerini bekliyoruz

Canlar hangi telefon uygulamasını kullanıyorsunuz takip için? Ben birkaç tane yükledim ama hiçbirini çok sevemedim. Önerilerinize açığım.
Bende banu ciftci ve gun gun gebelige ek olarak baby center ve Elika yi takip ediyorum Elikayi tavsiye ederim baby center yabanci bi uygulama.

Doğduktan sonrası gibi fiskiran süt değil tabi ama bu :)) sıkınca damla damla.

Bende prolaktin yuksekligi vardi ilac kullandim, o zamanda gebe olmayanlar forumda gogsumuzu sikinca sut geliyor diyorlardi. Bende o zamanda da bir sey gelmiyordu bakalim nasil olucak ilerleyen zamanlarda bizden de gelicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…