2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Size aklima takilan bir sey sormak istiyorum, gun icerisinde gelen beyaz akinti miktarinda sizde de bir azalma var mi? Dunden beri cook azalmis sabah uyandim hatta dedim neden hic gelmemis normalde gunde bir kac kez ic camasiri degistirmem gerekirdi

Size aklima takilan bir sey sormak istiyorum, gun icerisinde gelen beyaz akinti miktarinda sizde de bir azalma var mi? Dunden beri cook azalmis sabah uyandim hatta dedim neden hic gelmemis normalde gunde bir kac kez ic camasiri degistirmem gerekirdi
benim de azaldı bir kaç gündür çok rahatladım. önceden baya bi fazlaydı

Doğru hatirliyorsun canım :) memeyi bıraktık ama meme yerine biberonu kullanıyor geceleri. İki çekiyor bırakıyor ama onu mutlaka arıyor yani. Yatağına alıştırma olayı tamam ama ayağımda sallayip yatirarak tamam. Benim istediğim koydugumda kendi kendine uyumasiydi onu daha yapamadım ağlamasına dayanamıyorum. En azından geceleri beşiğinde uyumaya alıştı ama. Çok vaktimiz yok aslında karinlar büyüdüğünde sürekli kucakta olamayacaklar ne kadar erken basarirsak o kadar iyi. Senin kızın ağzı nasıl.oldu iştahı düzeldi mi siz ne durumdasınız şu an memeden kesmeyecek mısın ?

Bende prolaktin yuksekligi vardi ilac kullandim, o zamanda gebe olmayanlar forumda gogsumuzu sikinca sut geliyor diyorlardi. Bende o zamanda da bir sey gelmiyordu bakalim nasil olucak ilerleyen zamanlarda bizden de gelicek mi
Canım şimdi benim bir bebeğim daha var ya şöyle oluyor o süt işi bebeği sütten kessen bile daha bir sene falan siktikca süt geliyor göğsünden bir iki damla böyle. Bende o yeni kesilmişti daha bir kaç ay olmuştu şimdi goguslerim yine taninmayacak kadar büyüdü oglumda da böyle olmuştu geçen bı baktım yine damla var :)) onu da anneme sordum bu defa hemen inecek o zaman dedi :)) yani anne olmuş emziren kadında sanıyorum o prolaktin dusmuyo pek ondan o süt zor kesiliyor

İlk hamilelikte gelen var mı acaba, benim bu ikinci Hamileliğim bunda bekliyorum ben de . Zaten tamamen kesileli bir sene bile olmadı .
İlk hamileliğimde hiç gelmemişti. Dogumdan 3 gün sonra geldi ama çok sutum oldu. Evet tamamen kesilmesi zaman aldığı için bunda gelmesine bende şaşırmadım.

Prolaktin öyle saçma bir hormon ki sütyen takılması dahi yükseltebilirmiş o yüzden mememden süt geliyor mu diye çok dokunmamalı. Ama siz oynamaadığınız halde geliyorsa çamaşırınızda ıslaklık oluyorsa mutlaka gecikmeden bu durumu doktorunuzla paylaşmalıısnız

Benim azalmadı akıntım. Hala çok fazla geliyor

Bence en has annelik hormonu prolaktin :) bir kere emzirdiktennsonra başka bebekleri ağlarken görsen bile goguslerin sızlıyor süt iniyor hemen :) evet çok acayip bir hormon hakikaten. Ama dediğin kesinlikle doğru çok kurcalamak iyi değil ve islatacak kadar süt geliyorsa gebelik de tehlikeye giriyor düşürülmesi gerek diye biliyorum.

benim de azaldı bir kaç gündür çok rahatladım. önceden baya bi fazlaydı

Evet evet eskiye oranla azalmis benimde. Az once yine baktim minik gelmis ama eskisi gibi degil gelmeyince de bir sey mi oldu diye sabah dusunmeye baslamistim, dun de biraz kosusturmali gecmisti arada gelsin de cok gelmesin

Benim azalmadı akıntım. Hala çok fazla geliyor

Benim azalmis sanki geceden sabaha hic bir sey yoktu mesela sabah olunca korktum bir sey mi oldu acaba diye ben cok hamileligi hissetmedigim icin baya kendimi yoruyorum dun de temizlik yapmistim aksam da misafirlerimiz geldi sadece bel agrisi oldu sonra, kasik batmasi da olmadi. Acaba dedim sabah bir sey mi oldu, akinti da gelmiyor neyse ki az once minnacik gelmis benim doktora haftada bir gitmem gerekiyor ya ikinci haftaya gelince kafamda bir seyler kurmaya basliyorum

Aa simdi anladimm bol bol sutlerimiz olsun hic sikinti cekmeyelim insallah

Allah nasip ederde ikinci bir çocuk daha yaparsan ilerde o da biraz bulantili zahmetli geçerse şimdi ne kadar cennette olduğunu anlarsın :)))) bin kere maşallah sana en büyük hayalimdi böyle hamileligi zahmetsiz geçirmek ikisinde de nasip olmadı

Annemde benim gibiymis bende hic bir belirtisi yokmus, erkek kardesimde cok fazla belirtisi olmus cok haklisin boyle olmak cook guzel ama insan belirti olmayinca da biraz endiseye kapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…